Spaghetti Trafasie (spaghetti met gamba's in rode saus)

Home Recepten
Spaghetti Trafasie (spaghetti met gamba's in rode saus)...
Afbeelding van Spaghetti Trafasie (spaghetti met gamba's in rode saus)
Afbeelding van Spaghetti Trafasie (spaghetti met gamba's in rode saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Pastasaus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba’s hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus), doperwten, tomaten (gehalveerd) en sjalotjes (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen.
2. Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Daarna 2 eetlepels zonnebloemolie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de spaghetti, een mespuntje witte peper en eventueel zout naar smaak hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.

Serveertip: Schep de spaghetti op een bord en schenk de saus met de gamba's erover; garneer met de selderij (fijngehakt) of gebakken uien.

Variatietip: Gebruik in plaats van spaghetti andere pastasoorten o.a. bami, macaroni. Vervang de gamba's met kip of gebruik 125 gram kip en 125 gram gamba's.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Peter 24 augustus 2020 09:20
5/5
Gebruikt als smaakmaker in zoveel gerechten. Je kan alles je eigen touch geven!
Ashna 18 augustus 2020 10:17
5/5
Als de recepten smaken alsof mama het in Suriname maakt weet je dat je goed zit. 5 sterren voor Faja Lobi
Til 14 augustus 2020 12:38
5/5
Geproefd, beleefd en ervaren. Alsof ik in Suriname ben!
J 10 augustus 2020 10:51
5/5
new website echt een topper veel beter en gebruikersvriendelijker. Vanaaf de chicken javaan na lange tijd weer maken super zin an
Sish 5 augustus 2020 08:35
5/5
Wat een verbetering! Echt in alle opzichten een ontzettend fijne en mooie website.
Jimmy 21 juli 2020 09:03
5/5
Sinds 2004 grootgebruiker Faja Lobiiiiiiiiiii!! Denk dat we iedere smaak al hebben gehad, niet direct een favoriet want met 1 product kan je zoveel recepten van jullie gebruiken ga daar voor al mee door. Kookboek delen 3, 4 en 5 nu in huis, over 50 jaar gaan die mij miljonair maken hahaha ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Spaghetti Trafasie (spaghetti met gamba's in rode saus)

1.Pastasaus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba’s hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus), doperwten, tomaten (gehalveerd) en sjalotjes (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen.
2. Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Daarna 2 eetlepels zonnebloemolie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de spaghetti, een mespuntje witte peper en eventueel zout naar smaak hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.

Ingrediënten
- 500 gram spaghetti - 250 gram gamba's - 200 gram cherry tomaten - 360 ml Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie (vers bereide woksaus) - 2 takjes selderij, 150 gram doperwten, 1/2 ui, zonnebloemolie, 2 sjalotjes, mespuntje witte peper