Springrolls Trafasie met garnalen

Home Recepten
Springrolls Trafasie met garnalen
Afbeelding van Springrolls Trafasie met garnalen

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Rijstnoedels 4 minuten in gekookt water wellen, trek ze met een vork uit elkaar, afgieten, naspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Snijd ze in stukjes.
  • STAP 2: Garnalen met 2 eetlepels hete olie, Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Kousenband (in lengte gesneden), kool (in lengte gesneden) en paprika (in lange repen) 2-3 minuten in ruim water beetgaar koken.

2. Rijstvellen:

  • STAP 4: Dip elk rijstvel heel even in warm water. Let op dat het niet slap wordt.Leg het rijstvel op een snijplank.

3. Springrolls Trafasie:

  • STAP 5: Verdeel de vulling in het midden van het rijstvel, vouw beide buitenzijden eerst naar binnen, breng de voorste helft van het rijstvel tot de vulling in het midden, rol het daarna voorzichtig op. Tip:Gebruik dubbele rijstvellen door ze, na het dippen in het water, op elkaar te leggen voor steviger springrolls.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sweet Chili Trafasie (échte Sandhia's dipsaus) of Ketjap Sambal Saus.

Variatietip: Varieer de garnalen met kip of met noten en advocado voor vega springrolls.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
George 9 augustus 2021 08:35
5/5
Fried rice recept met chinese sate en ik combineer het met xxl garnalen gewokt in moksie metie (jaja, eigen creatie) met karamel en honing afgetopt op de grilplaat, beste smaak ooit in me le ven geproefd en ook nog zelf gecreëerd door jullie hulp. ...
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Mey 2 juni 2021 09:26
5/5
Vanavond gaan wij de knoflook garnalen maken! Heerlijk joh jullie wat eten we deze week menu's, kijk iedere week even. 😍🤗
Amilia 24 mei 2021 09:27
5/5
Heerlijke garnalen recepten, lekker te gebruiken ook in allerlei andere soorten creaties.
6 mei 2021 08:53
5/5
Ketjap knoflook garnalen toppers. Recepten ook erg duidelijk uitgelegd mensen, super.
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Winash 27 oktober 2021 13:38
5/5
Jullie creativiteit is oneindig vermoed ik! Volg al jaren de nieuwste recepten o wie o wat geweldig 😍💏
Ha 27 oktober 2021 00:00
5/5
Met mijn Chinese roots en Surinaamse oma is dit boek een verademing. Leuke combi's
Sylvie 26 oktober 2021 13:40
5/5
Roti popcorn recept was grandioos heerlijke combinatie! We gaan de popcorns nu eens in de nasi trafasie doen, denk een super combo 😋😋😋😋
Alida 26 oktober 2021 07:37
5/5
Heerlijke roti nuggets recept gemaakt gisteren! 😍❤️
M 26 oktober 2021 00:00
5/5
Een leuke verassingstip dit kookboek! Zo veel leuke verschillende recepten
Bakaa 25 oktober 2021 09:59
5/5
De beste baka bana is van faja lobi
Fi 25 oktober 2021 00:00
5/5
Uitstekende recepten echte smaakmakers bij feestjes
Walido 24 oktober 2021 10:55
5/5
Jullie loempia's zijn de beste! We gaan ze nu bij onze marktkraam zelf verkopen, mensen komen van ver voor deze goudstaven 😁😍
Adjan 22 oktober 2021 10:45
5/5
Jullie hebben zulke uitgebreide maar ook zulke simpele leuke recepten. Erg leuke website!
Izzy 21 oktober 2021 10:07
5/5
Rode curry hebben we gisteren gemaakt met kip krieltjes en boontjes, top recept met een kookvideo die goed werkt 😊😋😎
Nil 20 oktober 2021 11:08
5/5
Lekker smullen met jullie producten ❤️
Annabel 20 oktober 2021 00:00
5/5
5 sterren voor het kookboek!
Anoniem 19 oktober 2021 07:32
5/5
Ongekend tevreden met jullie website. Ik tik gewoon in de zoekbalk iedere week in waar ik aan denk, en laat me dan verassen met de recepten.
Julius 18 oktober 2021 09:13
5/5
de chinese nasi recept gemaakt met jullie witte nasi mix was weer super. Altijd lekker te combineren met jullie marinades, zelfs met vegetarische vleessoorten merken we op dat dit goed gaat.
Irmani 18 oktober 2021 09:12
5/5
De beste Javaanse kip is van Faja 😚
Cas 18 oktober 2021 00:00
5/5
Een aanrader voor ook de semi pro koks. Handige recepten en combinaties
Ginaa 14 oktober 2021 09:04
5/5
Lekker lekker van Lobiii, Faja Lobuuuu🤣❤️😋😋😋😋
Kan 13 oktober 2021 08:58
5/5
Geweldig ❤️
Sterre en familie 12 oktober 2021 08:44
5/5
Gisterenavond iedereen verrast thuis: Ze klaagden al jaren over wanneer we weer chicken para gingen eten! Gekocht bij Oriental, en iedereen werd gek haha
Willem 12 oktober 2021 00:00
5/5
Tip: Plaats ook eens algemene recepten met een touch, puur omdat jullie verzameling al gigantisch is en juist daardoor nog beter word. Top kookboek overigens
Lecy 11 oktober 2021 00:00
5/5
Kennis gemaakt met jullie producten tijdens ons bezoek in de toko highway in Rotterdam. Eigenlijk zijn we alles af gegaan, en is de nasi onze favoriet maar doet de rest niet minder! Nu compl eet met jullie kookboek Sandhia's Recepten ...
Linda 10 oktober 2021 13:01
5/5
Gisteren voor een bezoek van 10 man sterk vlees loempia's, roti popcorn en nasi trafasie good old met moksie metie gemaakt van de BBQ. Mensen, dit is echt een aanrader, wat hebben we genoten en een super gezellige avond gehad. Fijn dat die corona op z'n retour is, happy food happy life happy wife ❤️ ...
Dash 8 oktober 2021 11:00
5/5
💟💟💟💣💟💟💟💟We gaan de popcorn recept met de roti dit weekend proberen damn wauw

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Springrolls Trafasie met garnalen
  • STAP 1: Rijstnoedels 4 minuten in gekookt water wellen, trek ze met een vork uit elkaar, afgieten, naspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Snijd ze in stukjes.
  • STAP 2: Garnalen met 2 eetlepels hete olie, Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Kousenband (in lengte gesneden), kool (in lengte gesneden) en paprika (in lange repen) 2-3 minuten in ruim water beetgaar koken.

2. Rijstvellen:

  • STAP 4: Dip elk rijstvel heel even in warm water. Let op dat het niet slap wordt. Leg het rijstvel op een snijplank. 

3. Springrolls Trafasie:

  • STAP 5: Verdeel de vulling in het midden van het rijstvel, vouw beide buitenzijden eerst naar binnen, breng de voorste helft van het rijstvel tot de vulling in het midden, rol het daarna voorzichtig op. Tip: Gebruik dubbele rijstvellen door ze, na het dippen in het water, op elkaar te leggen voor steviger springrolls.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 125 gr rijstnoedels - zonnebloemolie - 200 gr garnalen (medium) - 1 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 200 gr kousenband - 200 gr witte kool - 1 rode paprika  - 100 gr wortel julienne - 1 rijpe mango (in lange repen gesneden) - 2. Rijstvellen: - 16 rijstvellen (Toko) - Faja Lobi Sweet Chili Trafasie (échte Sandhia's dipsaus)
Ga naar mijn laatste sessie