Springrolls Trafasie met garnalen

Home Recepten
Springrolls Trafasie met garnalen
Afbeelding van Springrolls Trafasie met garnalen

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Rijstnoedels 4 minuten in gekookt water wellen, trek ze met een vork uit elkaar, afgieten, naspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Snijd ze in stukjes.
  • STAP 2: Garnalen met 2 eetlepels hete olie, Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Kousenband (in lengte gesneden), kool (in lengte gesneden) en paprika (in lange repen) 2-3 minuten in ruim water beetgaar koken.

2. Rijstvellen:

  • STAP 4: Dip elk rijstvel heel even in warm water. Let op dat het niet slap wordt.Leg het rijstvel op een snijplank.

3. Springrolls Trafasie:

  • STAP 5: Verdeel de vulling in het midden van het rijstvel, vouw beide buitenzijden eerst naar binnen, breng de voorste helft van het rijstvel tot de vulling in het midden, rol het daarna voorzichtig op. Tip:Gebruik dubbele rijstvellen door ze, na het dippen in het water, op elkaar te leggen voor steviger springrolls.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sweet Chili Trafasie (échte Sandhia's dipsaus) of Ketjap Sambal Saus.

Variatietip: Varieer de garnalen met kip of met noten en advocado voor vega springrolls.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Mey 2 juni 2021 09:26
5/5
Vanavond gaan wij de knoflook garnalen maken! Heerlijk joh jullie wat eten we deze week menu's, kijk iedere week even. 😍🤗
Amilia 24 mei 2021 09:27
5/5
Heerlijke garnalen recepten, lekker te gebruiken ook in allerlei andere soorten creaties.
6 mei 2021 08:53
5/5
Ketjap knoflook garnalen toppers. Recepten ook erg duidelijk uitgelegd mensen, super.
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Tineke 30 juli 2021 10:01
5/5
Gaan dit weekend de chicken javaan maken. Al zeker 30 recepten nu met succes gemaakt!
mjevandenbongard@gmail.com 29 juli 2021 21:39
5/5
Bb met r gemaakt. Het was super lekker
Lisa 29 juli 2021 09:04
5/5
Ik wil een compliment geven voor de recepten. Maandelijks scroll ik en pak ik 5 recepten, en ga ze dan uitproberen met het gezin. Telkens weer is het raak, het gezin is er gek op. 🤗
Diny 29 juli 2021 08:36
5/5
Opa en oma gek op faja lobi nooit eerder gehad willen nooit meer anders
Aniek 28 juli 2021 08:15
5/5
5 sterren!!
Paul 27 juli 2021 08:44
5/5
Een ZWAAR COMPLIMENT voor dit bedrijf! Butter Chicken Curry was zoooooooooooo mega mega lekkur!!!! 😋😎😋😎😋😎😋😎
Fu 27 juli 2021 08:06
5/5
Getest meerdere recepten en het klopte zo goed als. Lekker je eigen touch aan geven
Aswati 26 juli 2021 07:59
5/5
Hindoestaans-Chinese-Javaanse roots. Als ras echte kan ik deze website en kookboek aanraden aan iedereen als je surinaams wilt eten zoals mijn oma's het vroeger leerde van hun moeders en oma 's. Ik support dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️ ...
10 sterren 26 juli 2021 07:04
5/5
Verre van slecht, sterker nog, heel goed. Echt gewoon een zeer mooi kookboek zonder poespas en werkende recepten, niet een zakkenvuller die het uitbrengt voor commercieel gewin.
Bassie 25 juli 2021 12:13
5/5
Jullie pastei is echt een smaaksensatie
Yves 25 juli 2021 10:59
5/5
Voor het eerst met jullie producten gekookt nadat ik jullie surprisebox cadeau had gekregen met het kookboek erin: wauw wauw wauw 😍
Tink 25 juli 2021 10:52
5/5
Een uitmuntend culinaire toevoeging aan de kookboeken in Nederland.
Eddy 23 juli 2021 08:24
5/5
Ohohoh deze loempia's mensen wajoo wajoo. Kookte voorheen nooit, maar jullie producten zijn zo makkelijk en ook makkelijk te maken in normale portie als je in je eentje bent 🏆🎁
Karishma 23 juli 2021 08:18
5/5
Ontzettend fijn boek met recepten zoals ze ook echt proeven in su
Karima 22 juli 2021 09:59
5/5
10 sterren
Neef 22 juli 2021 08:14
5/5
Mang mang mang die loempia's hou op met me jullie killen hem iedere keer, ga ze snel maken. Graag nieuwe recepten blivjen sturen 🤑🌏
Ursula 21 juli 2021 12:39
5/5
5/5 sterren. Gewoon goed, gewoon lekker, gewoon met makkelijke recepten te maken. 💪🙋🙆
Inez 21 juli 2021 08:14
5/5
Van de 10 geef ik het een 9. Volgende keer mag er een mooiere verhaallijn door het boek heen van jullie als bedrijf
Levi 20 juli 2021 09:21
5/5
5 STARS BABY
Silf 19 juli 2021 09:42
5/5
Wat een voortreffelijke website! Kook al circa 8 jaar met faja lobi maar nooit de website bezocht haha! Maakte eigenlijk altijd mijn eigen creaties (dat doet jullie product met mij), maar al deze recepten man o man o man dit gaan weer 8 mooie jaren worden hihi 🤗😋 ...
Dyna 19 juli 2021 08:14
5/5
Een boek die een 10 verdiend. Tip voor de volgende keer: Meer van die gouden koordjes erin, jullie hebben er nu 1, waardoor ik 1 recept kan bewaren. Maar met dit verrukkelijke kookboek blijf je bladeren en wil je ook die bewaren, waardoor je gaat vouwen en het een lelijk boekje wordt. Minimaal 5 zou super zijn. Puur feedback voor deel 6 hoor, voor de rest niks negatiefs en zeker gewoon 5 sterren aangeklikt. ...
Geraldo 18 juli 2021 12:24
5/5
De beste pastei is van faja lobi, dit recept is top. Misschien ga ik ze zelf wel verkopen kant-en-klaar hahaha 🤣
Uiltje 16 juli 2021 08:57
5/5
Heerlijke recepten gegoten met heerlijke producten. Van onze familie zeker 5 sterren van de 5.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Springrolls Trafasie met garnalen
  • STAP 1: Rijstnoedels 4 minuten in gekookt water wellen, trek ze met een vork uit elkaar, afgieten, naspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Snijd ze in stukjes.
  • STAP 2: Garnalen met 2 eetlepels hete olie, Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Kousenband (in lengte gesneden), kool (in lengte gesneden) en paprika (in lange repen) 2-3 minuten in ruim water beetgaar koken.

2. Rijstvellen:

  • STAP 4: Dip elk rijstvel heel even in warm water. Let op dat het niet slap wordt. Leg het rijstvel op een snijplank. 

3. Springrolls Trafasie:

  • STAP 5: Verdeel de vulling in het midden van het rijstvel, vouw beide buitenzijden eerst naar binnen, breng de voorste helft van het rijstvel tot de vulling in het midden, rol het daarna voorzichtig op. Tip: Gebruik dubbele rijstvellen door ze, na het dippen in het water, op elkaar te leggen voor steviger springrolls.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 125 gr rijstnoedels - zonnebloemolie - 200 gr garnalen (medium) - 1 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 200 gr kousenband - 200 gr witte kool - 1 rode paprika  - 100 gr wortel julienne - 1 rijpe mango (in lange repen gesneden) - 2. Rijstvellen: - 16 rijstvellen (Toko) - Faja Lobi Sweet Chili Trafasie (échte Sandhia's dipsaus)