Vermicelli (taart)

Home Recepten
Vermicelli (taart)
Afbeelding van Vermicelli (taart)

Bereidingswijze

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Serveertip: De taart in stukjes verdelen; garneer elk stuk met een garneerkers.

Variatietip: Schenk eens chocoladesaus of slagroom over de taart.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Steph 19 oktober 2023 07:46
5/5
Sandwich Taart wat een uitvinding dan een recept zeg smullen 😊
Odeth 8 januari 2023 09:27
5/5
Roti Chicken Wrap, Pruimentaart Trafasie en Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie MIJN FAVORIETEN!!! ❤️❤️❤️
Georgeo 14 maart 2022 12:21
5/5
Sandwich taart was een verassend goed recept, niet verwacht, aanrader! 🍰
Tanya 8 februari 2022 07:51
5/5
De Trafasie Sandiwich taart is een aanrader mede liefhebbers!!! 🍮🍰🎂🌝
Nordin 20 augustus 2021 09:53
5/5
Die sandwich taart gisteren gemaakt voor 10 collega's, mensen wisten niet wat ze kregen ze werden gek ❤️
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Amina 7 december 2020 07:14
5/5
Deze taart was zeker te pruimen! Fijne bereidingswijze en leuke bakmixen, laat maar gauw meer smaken komen.
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Ro 30 november 2023 07:53
5/5
De lekkerste pastei is van jullie website!
Steeltjes 29 november 2023 08:01
5/5
Loaded fries met RotiChoti ❤️
Raj 28 november 2023 08:02
5/5
Heerlijk kerstmenu!
Chanti 28 november 2023 06:39
5/5
Super lekker allemaal! 😃
Andre & Michelle / kids 27 november 2023 08:18
5/5
Traybake Speciaal was weer een geslaagde nieuwe kookvideo, en het kerstmenu is ook weer grandioos. Sowieso is de rollade trafasie al 3 jaar onze all-time fave, we gaan dit keer ook de vispas teitjes erbij doen en de vleesbroodjes 😋🎅 ...
Inge 26 november 2023 08:46
5/5
Zo super dat jullie het kerstmenu altijd tijdig publiceren met oud&nieuw erbij. Heb deze ochtend volop inspiratie opgedaan, ga deze week even het e.e.a. uittesten, ben dit jaar aan de be urt: 1e kerstdag familie met 30 mensen en 10 kinderen, 2e kerstdag schoonfamilie 25 mensen en 5 kinderen, en kerstavond met ons gezin uitpakken. 3 dagen lang plezier met jullie recepten, dank voor de super inspiratie! ...
Evi 24 november 2023 08:39
5/5
KNALLENDE RECEPTEN! ❤️
Romina 23 november 2023 08:20
5/5
Geweldig mooi bedrijf! ❤️❤️
Rin 22 november 2023 08:27
5/5
Heerlijk recept de RotiChoti Bowls en Traybake speciaal 😍
Kw 21 november 2023 06:08
5/5
Geweldige combinaties mogelijk met jullie recepten!
Elke 20 november 2023 06:40
5/5
Elke dag Faja Lobi hmmm!
Ronnie 17 november 2023 06:10
5/5
Heerlijk en makkelijk! Blij met Faja Lobi.
Jazz 17 november 2023 01:00
5/5
Dik verdiende sterren!
Charlotte 16 november 2023 07:45
5/5
De heerlijkste recepten vind je bij dit mooie familiebedrijf ❤️
Ron 15 november 2023 06:08
5/5
De faja nuggets beste uitvinding ooit. We maken deze nu in een grote verse, smullen hmm❤️
Ramy 14 november 2023 05:55
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, en dan de Nasi Trafasie en Bami Trafasie erbij server, wow! 😚
Tonni 14 november 2023 01:00
5/5
Heel erg dik en fijn kookboek!
Roald 13 november 2023 06:10
5/5
De crispy bowl was geslaagd! ❤️
Irmie 10 november 2023 08:24
5/5
Heerlijke roti kip masala blijft de favoriet hier thuis, lekker laten pruttelen, lekker geuren tot in de wijk, vers vers met gesneden pepers ooh begin te watertanden 😋🤗
Nadine 10 november 2023 01:00
5/5
Een kookboek met allure! Vol met recepten! Met kookvideo's!
Remi 9 november 2023 08:18
5/5
RotiChoti Bites💥💥💥: De beste en lekkerste! En de Ketjap eieren hmmmm
Siraf 9 november 2023 01:00
5/5
Dit boek is een walhalla van recepten in alle vormen en maten EN met kookvideo's via zo'n handige QR scanning!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (taart)

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten
- 300 gram vermicelli - 2 zakjes vanille suiker - 1 theelepel rum aroma - 2 klontjes boter - handvol rozijnen - 5 eetlepels koffiemelk - 175 gram suiker - Garneerkersen - 1 1/2 liter melk (vol) - Abrikozenjam
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie