Vermicelli (taart)

Home Recepten
Vermicelli (taart)
Afbeelding van Vermicelli (taart)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Serveertip: De taart in stukjes verdelen; garneer elk stuk met een garneerkers.

Variatietip: Schenk eens chocoladesaus of slagroom over de taart.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Nordin 20 augustus 2021 09:53
5/5
Die sandwich taart gisteren gemaakt voor 10 collega's, mensen wisten niet wat ze kregen ze werden gek ❤️
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Amina 7 december 2020 07:14
5/5
Deze taart was zeker te pruimen! Fijne bereidingswijze en leuke bakmixen, laat maar gauw meer smaken komen.
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Anna 21 januari 2022 07:41
5/5
Heerlijke rollade met nasi trafasie, een feestmaaltijd die we het liefst eten.
D 20 januari 2022 07:27
5/5
Een geweldige combi faja nuggets met lekkere frietjes en sausjes, super makkelijk maar toch beter dan standaard van de caf 😇🤠
Wandana 20 januari 2022 01:00
5/5
Laat deel 6 maar snel komen!
19 januari 2022 08:07
5/5
Gisteren met mijn 2 dochters van 8 jaar en 11 jaar de milka eksi trafasie choco gemaakt. Altijd spannend een cake, soms lukt het en soms niet, soms door jezelf maar soms door een verkeerde u itleg. Nou..... dit was SUPER! Heerlijk gelukt en super sappig, mijn dochters willen nu door naar de ananas eksi. 😋😊 ...
Edwin 18 januari 2022 14:15
5/5
Wat een hemelse gerechten kan er niet vanaf blijven elke dag een andere
Winoah 18 januari 2022 08:38
5/5
de caribische kip uit de oven is wel echt een klappertje hoor. Super mals en sappig, en makkelijk 😏
Dilla 18 januari 2022 01:00
5/5
De beste recepten komen van Sandhia's receptjes
Allisa 17 januari 2022 07:39
5/5
De lekkerste garnalen maak je met de faja lobi masala poeder, doe daar lekkere verse tomaatjes van doorheen met rijst, bami of pasta en je hebt een super simpel en lekker gerecht ❤️
Noeki 17 januari 2022 01:00
5/5
Kan niet wachten op deel 6. Heel mijn vriendegroep heeft deel 5, en we verassen elkaar dan eens met een gerecht als we samen komen :)
Araida 16 januari 2022 14:24
5/5
Roti Omeletta wat een CREATIEVE creatie, en WAT lekker!!!! Vandaag als lunch gemaakt, zooooo om te smullen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Giff 14 januari 2022 01:00
5/5
5 sterren!
Lindatje 13 januari 2022 08:37
5/5
De beste pastei is van jullie, we maken ze bij ieder feestje, we maken ze wel 1 keer per maand, ik trakteer ze op het werk en staan nu zelfs bekend als Linda's de Pastei boer hahahaha 😂 😂
Rebecca 12 januari 2022 16:05
5/5
Heerlijk, eenvoudig en lekker!
Cindy 12 januari 2022 08:14
5/5
Weetje wat leuk is aan fajalobi? je kan er ALLE kanten mee op, ongekend gewoon super blij met jullie xoxoxo
DLatoya 11 januari 2022 18:21
5/5
Lekker en makkelijk gemaakt !
Nena en fam. 11 januari 2022 08:25
5/5
Jullie bami echt niet normaal alle kids zijn er gek op, ze willen niets anders. Wanneer ze nergens zin in hebben, en we zeggen Bami Trafasie worden ze gek!! Van het weekend de baka bana gema akt met pinda sambel trafasie. Dit weekend gaan we lekker weer de zalmspiesjes maken met de tonight trafasie 😚😋😅 ...
Wil 11 januari 2022 01:00
5/5
Kan ik deel 7 deel 15 en deel 50 alvast reserveren? Heb alle delen en alles eruit gekookt, fan van het eerste uur. Gr Wil
Alois 10 januari 2022 08:15
5/5
Niet BB met R maar BB met D(rumsticks), mega lekker sappig receptje 🤗🤗🤗🤗
Karin de Wit 9 januari 2022 15:48
5/5
Deze is echt favoriet, maak het ook voor collega's als het mijn beurt is voor de lunch en ze zijn allemaal heel enthousiast
Lizzy 9 januari 2022 09:27
5/5
De beste turkse broodjes ooit gegeten met het javaanse sate recept. De manier hoe jullie recepten opzetten, de foto's, de snelle en super handige kookvideo's en de heerlijk altijd ruikende p roducten ik ben echt fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...
Wim & miransa 7 januari 2022 08:14
5/5
Broodje Gehaktbal word je gewoon mee geboren in Nederland. Maar Broodje Gehaktbal Trafasie, WAT-EEN-SMAAK-SENSATIE!!! Maak elk weekend een paar ballen, voor de hele week voor mijn man en ik zelf lekker met pinda sambel en mayo voor het werk opwarmen echt mensen een aanrader van jewelste. 😍😋 ...
G 7 januari 2022 01:00
5/5
Een boek met enorm veel recepten uit allemaal verschillende hoofdstukken! Foto's waar je u tegen zegt en smaakvolle handige recepten voor de beginnende koker.
Laila 6 januari 2022 07:40
5/5
de lekkerste roti recepten komen van jullie!!!
Sterre 5 januari 2022 08:08
5/5
Gaan vanavond de empanadas trafasie maken zin in gisteren vispastei trafasie weer, wat een zachte smaakvolle structuur
Anoniem 5 januari 2022 01:00
5/5
Top kookboek
Venecia 4 januari 2022 08:21
5/5
bami met javaanse sate kan ik wel iedere dag eten wat een smaakmaker 😋😋😋

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (taart)

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten
- 300 gram vermicelli - 2 zakjes vanille suiker - 1 theelepel rum aroma - 2 klontjes boter - handvol rozijnen - 5 eetlepels koffiemelk - 175 gram suiker - Garneerkersen - 1 1/2 liter melk (vol) - Abrikozenjam
Ga naar mijn laatste sessie