Vermicelli (taart)

Home Recepten
Vermicelli (taart)
Afbeelding van Vermicelli (taart)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Serveertip: De taart in stukjes verdelen; garneer elk stuk met een garneerkers.

Variatietip: Schenk eens chocoladesaus of slagroom over de taart.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Amina 7 december 2020 07:14
5/5
Deze taart was zeker te pruimen! Fijne bereidingswijze en leuke bakmixen, laat maar gauw meer smaken komen.
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Lenny 21 juni 2021 08:45
5/5
Vroege ochtend recensie: KOOKBOEK IS GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!! Wanneer komt deel 6, en ohja wanneer komt deel 7, 8 en 9? Dan agendeer ik het alvast in me agenda voor de komende 10 jaar hahahah ahah
Glennis 21 juni 2021 08:41
5/5
Weetje wat jullie merk nou zo byzonder maakt?👼 Of ik nou een suri nasi een tjauw min of moksie alesi wil eten, van ieder recept zijn er zoveel varianten! Blijf a.u.b. nog meer van deze ee rlijke en altijd lukkende recepten maken, want serieus: 9 van de 10 websites hebben nep recepten die gewoonweg niet lukken. ook 10 sterren voor jullie fijne website/app die ik veelvuldig gebruik en makkelijk tijdens het koken voor me neerzet. Groetjes van een echte fan van jullie mooie familiebedrijf ❤️ ...
Devina 20 juni 2021 09:10
5/5
Sandwich cake was om te smullennnnnnnnn 😚
Allanah 18 juni 2021 11:04
5/5
Poolse roots maar wat is dit lekker! Kan alle kanten op met jullie recepten ook in mijn eigen keuken van vroeger :)
Agnes 18 juni 2021 10:49
5/5
Als oer hollandse kennis gemaakt met jullie moksie speciaal hmmmm wat een genot top marinade! 😍 Ga zo door met meer recepten faja lobi 😘
Dennis 17 juni 2021 11:10
5/5
Hierbij een review over jullie recept🤠: Broodje Gehaktbal Trafasie. Nondeju wat is deze gehaktbal sappig en smaakvol en anders als wat wij in de nederlandse variant gewend zijn, maar toch zo bekend. Een echte aanrader, en makkelijk gemaakt op een broodje. ...
Noah 16 juni 2021 12:26
5/5
Ooit begonnen met de fajalobi producten na aankoop bij een actie in een C1000. 😲 Sindsdien nooit meer anders gegeten, we eten zeker 5 dagen in de week wel iets van jullie met onze eigen s ausje erover.❤️ ...
Hugo ka 16 juni 2021 09:01
5/5
Laten we met ze alle dit merk steunen echt super producten.
Nenne 15 juni 2021 10:18
5/5
Met onze Afrikaanse roots is jullie kookboek leuk! Grappig om te zien hoe al die culturen en recepten tot 1 keuken zijn gekomen en je met jullie recepten en prodcten er weer zelf een sausje aan kan geven met je eigen stijl. ...
Dennis 15 juni 2021 09:20
5/5
Tajine Trafasie hebben we nu voor de 3e keer gemaakt dit blijft zo lekker met dat gestoom. 😎
Neelis 14 juni 2021 10:31
5/5
Kookboek dit weeend geprobeerd mensen! Heerlijke marinade- en vlees recepten voor onze BBQ!
Jennifer 14 juni 2021 10:27
5/5
Faja Lobi leren kennen bij onze buren, we vroegen ons altijd af hoe hun huis altijd zo lekker geurde. Koken nu precies dezelfde recepten maar het leuke is je bent nooit met jullie producten uitgekookt, jullie recepten geven me telkens weer inspiratie voor iets nieuws, echter mijn complimenten. ❤️ ...
Poppy 13 juni 2021 09:45
5/5
Indische keuken is lekker maar met Faja Lobi mensen is het pas echt smullen. Bedankt voor de altijd heerlijke recepten 😊
Rody 11 juni 2021 08:55
5/5
5 sterren voor jullie mooie kookboek
Torno 11 juni 2021 08:27
5/5
Of we nou italiaans aziatisch of spaans eten, surinaams met faja lobi blijft voor ons de absolute lekkerste keuken. Gisteren hebben we de Roti Shoarme Grilled Chicken gegeten en dit was weer een top receppie ...
Klaske 10 juni 2021 09:47
5/5
Faja Faja Javaanse saté op de BBQ hmmmmm😍 Once you eat Faja you stay Lobi 😋
Marcell 10 juni 2021 08:31
5/5
top producten met top recepten elke week weer.
Maria 9 juni 2021 09:17
5/5
Gemaakt voor echte liefhebbers dit boek!
Marjolein 8 juni 2021 17:27
5/5
Vandaag keksie trafasie gemaakt, man wat smullen! Heerlijk! Ga de andere mixen ook proberen!
Faysal 8 juni 2021 10:26
5/5
Recepten waar we echt wat aan hebben. Kunnen jullie eens iets met couscous maken?
Djon 8 juni 2021 09:02
5/5
Eksi koekoe mix werkt super en dit recept milka eksi ook heerlijk.
Nynke 7 juni 2021 22:05
5/5
Echt dit broodje turks javaanse sate was zoo om te smullen!! 🤗
7 juni 2021 12:35
5/5
Super water staat in m'n mond
Ji 7 juni 2021 08:47
5/5
5 sterren voor de website presentatie op socials en jullie dikke vette kookboek klapper!
7 juni 2021 07:59
5/5
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti) gemaakt: Vroeger toen we klein waren gingen we in paramaribo bij een klein winkeltje altijd spaghetti eten, een smaak die ik nooit meer be n vergeten en doen denken aan de fijne tijden ❤️ Dit weekend kreeg ik zin in spaghetti en dacht ik ga op fajalobi kijken voor een leuk recept, ik maak de omoe snesie en dit geloof je nooit: Exact de spghetti van 30 jaar geleden wat ik me kon herinneren!! Bedankt hiervoor faja lobi, jullie blijven me keer op keer verbazen met recepten/producten die de smaak van suriname kenmerken. Blijf vooral ook doorgaan met de fusion recepten! 🥇🏆✅ ...
Katinka 6 juni 2021 09:40
5/5
Feilloos gelukte recepten daar word je echt vrolijk van 🌞✅
Leni 6 juni 2021 09:36
5/5
Zeker weten goeie lekkere recepten.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (taart)

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten
- 300 gram vermicelli - 2 zakjes vanille suiker - 1 theelepel rum aroma - 2 klontjes boter - handvol rozijnen - 5 eetlepels koffiemelk - 175 gram suiker - Garneerkersen - 1 1/2 liter melk (vol) - Abrikozenjam