👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Sandhia's Vegetarisch Eten: tips en inspiratie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Vermicelli (taart)

Home Recepten
Vermicelli (taart)
Afbeelding van Vermicelli (taart)

Bereidingswijze

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Serveertip: De taart in stukjes verdelen; garneer elk stuk met een garneerkers.

Variatietip: Schenk eens chocoladesaus of slagroom over de taart.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Steph 19 oktober 2023 07:46
5/5
Sandwich Taart wat een uitvinding dan een recept zeg smullen 😊
Odeth 8 januari 2023 09:27
5/5
Roti Chicken Wrap, Pruimentaart Trafasie en Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie MIJN FAVORIETEN!!! ❤️❤️❤️
Georgeo 14 maart 2022 12:21
5/5
Sandwich taart was een verassend goed recept, niet verwacht, aanrader! 🍰
Tanya 8 februari 2022 07:51
5/5
De Trafasie Sandiwich taart is een aanrader mede liefhebbers!!! 🍮🍰🎂🌝
Nordin 20 augustus 2021 09:53
5/5
Die sandwich taart gisteren gemaakt voor 10 collega's, mensen wisten niet wat ze kregen ze werden gek ❤️
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Amina 7 december 2020 07:14
5/5
Deze taart was zeker te pruimen! Fijne bereidingswijze en leuke bakmixen, laat maar gauw meer smaken komen.
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Kendall 17 mei 2024 08:21
5/5
Alle kookvideo's zijn zo duidelijk. Geeft je iedere keer weer zin om te eten!
Cindy 16 mei 2024 08:30
5/5
Heerlijke recepten!
Gert 16 mei 2024 00:00
5/5
WOW! Top boek! 5 dikke sterren!
Onna 15 mei 2024 07:20
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, Roti Vega Kip (populairst vegetarisch gerecht van Nederland), Moksie Speciaal (Surinaamse geroosterde kip uit de oven). Onze 3 favorieten❤️
Kofi 14 mei 2024 07:57
5/5
5 sterren 😍
Pim 13 mei 2024 07:38
5/5
Heerlijke inspiratie voor je weekmenu. Mooie website, goed in elkaar gezet en een fijne nieuwsbrief. 5 sterren verdiend.
Ko v b 10 mei 2024 08:34
5/5
Uitstekende producten! Hoogstaande kwaliteit!
Leopald 9 mei 2024 07:55
5/5
Via YouTube bij jullie kookvideo's terecht gekomen paar jaar terug en pas sindskort achter de geweldige producten gekomen toen onze lokale AH opeens 2 meter had!
Oos 8 mei 2024 08:18
5/5
Dik in orde die Faja Lobi!
Rivan 7 mei 2024 08:00
5/5
Dumplings Trafasie en de Nasi Trafasie met Rollade de allerbeste die ik ooit gegeten heb😍
Gomez 6 mei 2024 07:33
5/5
Al die recepten zijn gewoon top 😋😋😋
samantha 6 mei 2024 03:24
5/5
Het is super verrukelijk! en het het snel te maken! voor mijn kids👍 ik zou het zeker aanraden als je kids hebt en je snel een dine wilt voorbereid groetjes Samantha
Moos 3 mei 2024 07:00
5/5
Oiii lang gewacht op RotiChoti honey chicken. Dit weekend bereiden, leuk dat jullie geluisterd hebben!!!!
Supersnarf 2 mei 2024 08:49
5/5
gebruik al jaren deze prachtige app,en 1 maal per week eten wij een van deze lekkere recepten!
Wilmien 30 april 2024 07:42
5/5
Heerlijke roti's en recepten 😎😋
Godfried 29 april 2024 07:38
5/5
Heerlijk lekker allemaal! 😍❤️
Mimi 26 april 2024 17:15
5/5
Super lekker net gemaakt maar wat doe ik als ik het wil bewaren kan dat en hoe warm ik ze weer op dat ze wel knapperig blijven?
Alm 26 april 2024 07:40
5/5
Top website!
Liza Yvonne Kramer 25 april 2024 13:51
5/5
Ik vind het heel heerlijk ,dat ik het Surinaamse eten kan maken
FF 25 april 2024 07:46
5/5
De heerlijkste producten!
Fiona 24 april 2024 08:05
5/5
Heerlijk allemaal! Heul veul kookvideo's. Fijn ❤️
RKS 24 april 2024 00:00
5/5
Dik verdiend dit mooie kookboek! 10 sterren hoor!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (taart)

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten
- 300 gram vermicelli - 2 zakjes vanille suiker - 1 theelepel rum aroma - 2 klontjes boter - handvol rozijnen - 5 eetlepels koffiemelk - 175 gram suiker - Garneerkersen - 1 1/2 liter melk (vol) - Abrikozenjam
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie