Vermicelli (taart)

Home Recepten
Vermicelli (taart)
Afbeelding van Vermicelli (taart)

Bereidingswijze

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Serveertip: De taart in stukjes verdelen; garneer elk stuk met een garneerkers.

Variatietip: Schenk eens chocoladesaus of slagroom over de taart.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Georgeo 14 maart 2022 12:21
5/5
Sandwich taart was een verassend goed recept, niet verwacht, aanrader! 🍰
Tanya 8 februari 2022 07:51
5/5
De Trafasie Sandiwich taart is een aanrader mede liefhebbers!!! 🍮🍰🎂🌝
Nordin 20 augustus 2021 09:53
5/5
Die sandwich taart gisteren gemaakt voor 10 collega's, mensen wisten niet wat ze kregen ze werden gek ❤️
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Amina 7 december 2020 07:14
5/5
Deze taart was zeker te pruimen! Fijne bereidingswijze en leuke bakmixen, laat maar gauw meer smaken komen.
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
27 mei 2022 09:24
5/5
VLEESBROODJES TRAFASIE wat een immense smaaksensatie! Zo niet normaal hahaha😋😋😋😋
Roffert 27 mei 2022 00:00
5/5
DEEL 6 BEST OF THE BEST!
Loesjee 26 mei 2022 08:34
5/5
Even een korte recensie. Ik vind de spullen van Faja Lobi altijd grandioos, de recepten werken echt altijd en je kan zoveel creaties ermee maken 😍
Neeltje 26 mei 2022 00:00
5/5
Heerlijke kookboeken! Aanrader voor iedereen!
Janice 25 mei 2022 08:13
5/5
Groot fan van jullie producten, fijne mensen jay & sandhia altijd al jullie recepten geprobeerd ❤️❤️❤️❤️
Toni 25 mei 2022 00:00
5/5
Poeh kan niet wachten op deel 6. Altijd zoveel kookplezier gehad met deel 5 :)
Ria Dijk 24 mei 2022 17:17
5/5
Macaroni speciaal zalig, eet het eenmaal in de week,zo zalig, ik lust het s morgens wel i p l van brood!!
Lela 24 mei 2022 08:41
5/5
Butter chicken curry op zijn surinaams tien keer beter dan de indiase variant zeg, we aten dit 2 x per week en nu met de faja lobi curry trafas echt super❤️
Royke 24 mei 2022 00:00
5/5
10+ sterren voor de duidelijke recepten. Lukken altijd, geen geouwehoer!
Lotje 23 mei 2022 08:05
5/5
Jullie cakemixen zijn zo goed! Heerlijk te gebruiken voor allerlei soorten mixen waaronder Surinaamse maar heb zoveel meer geheimen hiermee ontdekt! 😋😃
Rosalie 23 mei 2022 00:00
5/5
De allerlekkerste recepten zijn van sandhia's recepten 100%
Nicolette 22 mei 2022 08:29
5/5
Surinaamse Bami met boontjes en kip... pfoe pfoe pfoe aanrander van jewelste. 😊😋
Wessel 22 mei 2022 00:00
5/5
Kan niet wachten op deel 6! Heerlijk
Koningstiger 20 mei 2022 13:07
5/5
De producten van jullie zijn gewoon erg lekker elke keer met de bami of nasi de heerlijke saus top hop hoor
Riccie 20 mei 2022 09:05
5/5
De beste en meest malse kip ooit komt van Faja Lobi met al die handige tips! 😚
Nigela 20 mei 2022 00:00
5/5
FAJA LOBI FOR PRESIDENT! TOPPERS!
Yacin 19 mei 2022 08:31
5/5
Faja Lobi 5 sterren, recepten 5 sterren en mijn favoriet: Spagehtti drumsticks recept om te smullen ❤️
lacy 18 mei 2022 08:02
5/5
Zalm masala, verse kousenband, sopropo en basmati rijst 😋😋😋😋😋😋😋😋
Roberto 18 mei 2022 00:00
5/5
Wacht wel rustig hoor! Deel 5 moest ik ook even wachten, geen enkel probleem was het wachten waard :)
Wil 17 mei 2022 07:39
5/5
Snesie witte rijst fried met sate en moksie metie kip ohw ohw ohw. Ooit gezien op social van jullie van een fan nu eet ik het standaard 1 keer per week en kan er geen genoeg van krijgen
Vahid 17 mei 2022 00:00
5/5
Zin in, ga ik cadeau aan mijn moeder geven :)
R 17 mei 2022 00:00
5/5
BESTELD!!! Zin in
Ronell 16 mei 2022 08:01
5/5
Surinaamse ovenpastei is iets wat je als echte Surinaamse vanuit huis meekrijgt. Mijn god hoe mijn moeder dit maakte. Dit recept van jullie doet me echt eraan denken, natuurlijk had zij haar eigen twist maar dit recept is wel echt echt. Top merk gebruik zoveel van jullie wat wij vroeger aten. ...
Adjila 16 mei 2022 08:00
5/5
Roti Ketjap Kippetjes zo ongekend sappig en mals. Zo heerlijk als je dit in stukjes snijd, en ook in je bami trafasie stopt oh oh oh 😍❤️

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (taart)

Vermicelli met de boter circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, rum aroma, suiker, vanille suiker, koffiemelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken. Het geheel afscheppen, overdoen in een cakeblik en 10 minuten laten afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels abrikozenjam (gezeefd) met 1 eetlepel water, goed roeren, daarna deze licht over de taart strijken.
De taart 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingrediënten
- 300 gram vermicelli - 2 zakjes vanille suiker - 1 theelepel rum aroma - 2 klontjes boter - handvol rozijnen - 5 eetlepels koffiemelk - 175 gram suiker - Garneerkersen - 1 1/2 liter melk (vol) - Abrikozenjam
Ga naar mijn laatste sessie