Vers gegrilde kip de luxe uit de oven

Home Recepten
Vers gegrilde kip de luxe uit de oven
Afbeelding van Vers gegrilde kip de luxe uit de oven
Afbeelding van Vers gegrilde kip de luxe uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Voeg honing en Chinese vijfkruidenpoeder aan Moksie Metie Trafasie (marinade) toe en meng het goed; verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd) en schep het om. Nasi Trafasie (roerbakmix)toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Moksie Metie Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met nasi, bami, rijst.

Variatietip: Varieer de kip met vlees naar keuze.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vers gegrilde kip de luxe uit de oven
  • STAP 1: Voeg honing en Chinese vijfkruidenpoeder aan Moksie Metie Trafasie (marinade) toe en meng het goed; verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd)  en schep het om. Nasi Trafasie (roerbakmix) toevoegen en omscheppen.
  • STAP 2: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden. 
Ingrediënten
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie  - 1 el honing - 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) - 2 tl Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 8 stuks (circa 800 gr) kippendijenfilet