Vers geroosterde kip uit de oven

Home Recepten
Vers geroosterde kip uit de oven
Afbeelding van Vers geroosterde kip uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati (rijst) bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen en omscheppen.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
  • STAP 6: Haal het vlees uit de oven en bestrijk het met de honing.

2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati en snijboontjes; schenk Ketjap Sambal Saus over het geroosterd vlees.

Variatietip: Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) van te voren 5 minuten op matig vuur verwarmen, laat het daarna afkoelen; marineer het vlees hiermee een nacht van tevoren in de koelkast.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Lindsay 8 februari 2021 07:38
5/5
Snelle Roti Kip Masala is een goed recept. Lekker en makkelijk!
Inezz 24 januari 2021 10:14
5/5
Durum met kip masala wat een leuke combi
Siva 22 januari 2021 08:01
5/5
surinaamse kip met bami bmmmm swietie
Aylin 10 december 2020 09:52
5/5
Dürüm met kip masala was heel smaakvol.
Nienke 7 december 2020 13:45
5/5
Naan Kip Masala geprobeerd, zo easy peasy en zo smaakvol!
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
Rienke 9 februari 2021 12:24
5/5
Nou zelfs in fryslân praten ze over jullie producten. Uit interesse jullie product eens gekocht en het is om te smullen!
Jill 18 januari 2021 09:11
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Ahida 14 december 2020 09:46
5/5
Wanneer culturen bij elkaar komen! Een ode aan jullie kwaliteitskookboek, met een rijkdom aan recepten samengekomen uit verschillende culturen. 10 dikke sterren!
Heino 9 december 2020 12:45
5/5
Zeker weten een goed boek, en zeker een recensie waar. 10 sterren van ons uit Scheveningen
Nieta 5 november 2020 16:57
5/5
Ik sluit me aan bij de fans, een goed en mooi kookboek.
Joe 4 november 2020 08:24
5/5
Gisteren 2 man blij gemaakt met de Javaanse nasi uit het kookboek. Het was een geslaagde avond, al recept na recept lukt het me.
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Fer luijten 28 mei 2020 16:59
5/5
vandaag het boek binnen gekregen gelijk voor het weekend een lekker recept uit gehaald , prachtig boek.
Janet 24 april 2020 12:04
5/5
Wauwie lekker smullen uit dit geweldige boek!
Esmee O.. 14 april 2020 07:42
5/5
Heerlijk paasweekend gehad met 2 dagen alleen maar faja lobi recepten uit het geweldige kookboek

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vers geroosterde kip uit de oven

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati (rijst) bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen en omscheppen. 
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. 
  • STAP 6: Haal het vlees uit de oven en bestrijk het met  de honing.

2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus

Ingrediënten
- 1. Vers geroosterde kip uit de oven: - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - Maak een keuze uit 1 pot (360ml) van één van de volgende populaire (vers bereide) marinades of varieer eens daarmee: - 1. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie of  - 2. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Losie Foroe Trafasie of - 3. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie of - 4. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roast Red Pork  - 1 kg kippenbouten (elke kippenbout verdeeld in drieën) - 2 el honing - 2. Ketjap Sambal Saus: Recept Ketjap Sambal Saus