Wellington Vleesbroodje Trafasie

Home Recepten
Wellington Vleesbroodje Trafasie
Afbeelding van Wellington Vleesbroodje Trafasie

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

  • STAP 1: Bereid de broodmix volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat het deeg, afgedekt met folie, 30 minuten rijzen. Tip: Gebruik in de broodmix roomboter in plaats van de (in de gebruiksaanwijzing) aangegeven boter voor de bereiding van het deeg.

2. Vulling:

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen.
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.

3. Deeg:

  • STAP 6: Verdeel het gerezen deeg in 3 grote bollen en rol ze met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit. Ei klutsen.
  • STAP 7: Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en rol het 3 keer om en om. Plak de uiteinden met een beetje water dicht en bestrijk ze ruim met het geklutste ei.
  • STAP 8: Bak ze circa 20 minuten op 185 graden in een voorverwarmde oven lichtbruin.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Laat Wellington Vleesbroodje Trafasie, afgedekt met een theedoek, afkoelen en snijd het daarna in plakjes. Garneer met een saus naar voorkeur.

Variatietip: Voeg in stap 1 één eetlepel Griekse youghurt toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gerard 12 juli 2022 08:46
5/5
Mijn vrouw zegt: ooit weleens wellington gegeten? Nee maar wel wellington vleesbroodje trafasie, ik huh? Mijn vrouw: wacht maar, ik kom thuis volgende dag nouuuu we lage hele avond met riemp je ope op de bank hahahaha te lekker!!! 😎🤣 ...
Aagje 18 april 2022 08:40
5/5
De allerbeste vleesbroodjes. Kennis gemaakt met de wellington en de normale varianten d.m.v. kookvideo😍
VV 23 februari 2021 08:24
5/5
Wellington Vleesbroodje Trafasie: Recept 100% gelukt. Geweldite smaak
Mireille 29 december 2021 09:20
5/5
Marmer Eksi Trafasie, vleesbroodje trafasie, bami in een bowl en saoto. Dat was ons 1e kerstdag menu, GENOTEN 🤗🤗🤗🤗
Romey 17 juli 2024 08:19
5/5
10 dikke sterren! 😍
Koosje 16 juli 2024 07:37
5/5
Heerlijk allemaal! ❤️
Kiona 12 juli 2024 09:06
5/5
RotiChoti met gehakt (Roll-Up) is om te smulleeeeeen ❤️😋
Gek op Faja 11 juli 2024 07:53
5/5
Weer lekker gesmuld van de zalmpakketjes.
Minoesh 9 juli 2024 08:05
5/5
Genieten dit merk. Altijd vernieuwing, altijd nieuwe recepten.
Paulien 8 juli 2024 07:46
5/5
Goedgekeurd 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Com 5 juli 2024 07:52
5/5
Heeeeerlijk!!
Lindsay 4 juli 2024 07:37
5/5
GEK OP! LOBIIIIII ❤️❤️❤️
Winanda 2 juli 2024 08:09
5/5
Voor alle liefhebbers van eiersalade, moet je eens deze recepten proberen: Surinaamse eiersalade met roti 😋
Pascal 1 juli 2024 08:42
5/5
Wij hebben gister dit recept geprobeerd. Het was echt heerlijk! En zo simpel om te maken. Een echte aanrader 😋
Quannah 28 juni 2024 08:15
5/5
De RotiChoti Quiche was om te smullen. Recept en kookvideo uitstekend 😍
Rosalinde 27 juni 2024 08:00
5/5
Kippendijenfilet met boontjes was weer om te smullen 😍😍😍
Martika 25 juni 2024 08:24
5/5
Zulke lekkere producten. Kopen het bij onze favoriete Oriental 😋
Wil. D 24 juni 2024 07:49
5/5
Deze website is geschikt als je mensen met je BBQ wil verassen met unieke creaties 😋
Inirida 21 juni 2024 08:09
5/5
5 sterren
Goof 20 juni 2024 07:43
5/5
Kabeljauwpakketjes te lekker!
Gorr 19 juni 2024 08:10
5/5
De lekkerste producten!
Roblex 18 juni 2024 08:16
5/5
Insane goed!
Koosje 17 juni 2024 08:20
5/5
Heerlijk om een beetje te scrollen op deze website, kook recepten opslaan, die gaan dan in het mijn kookboek en via daar kan ik mijn week planning rondmaken. Goed over alles nagedacht! 😎
Roos 14 juni 2024 08:47
5/5
De lekkerste kabeljauw pakketjes van Nederland!!!
Roosje 13 juni 2024 08:30
5/5
Heerlijke recepten!
Pietsje van der Ploeg van der Brug 12 juni 2024 11:47
5/5
Een producent die ook producten heeft voor mensen met een gluten allergie. Heerlijk. Nu kan ik ook genieten van jullie heerlijke recepten.
Kitty 12 juni 2024 08:27
5/5
Genieten van jullie vega recepten die even goed zijn als de normale😊😋 Een verborgen pareltje die ik nog veel vaker zal gaan bezoeken!
Marga Kok 12 juni 2024 08:27
5/5
Kookboek 6 net binnen, ziet er heel aantrekkelijk uit. Heerlijke recepten ik ga snel aan de slag hiermee.
Ok 11 juni 2024 07:55
5/5
De heerlijkste recepten zijn van faja lobi
Reyenne 10 juni 2024 07:57
5/5
Nou dit weekend het nieuwe recept RotiChoti Quiche geproefd. Was weer grandioos en om te smullen 💖

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wellington Vleesbroodje Trafasie

1. Voorbereiding:

  • STAP 1: Bereid de broodmix volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat het deeg, afgedekt met folie, 30 minuten rijzen. Tip: Gebruik in de broodmix roomboter in plaats van de (in de gebruiksaanwijzing) aangegeven boter voor de bereiding van het deeg.

2. Vulling: 

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen. 
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.

3. Deeg:

  • STAP 6: Verdeel het gerezen deeg in 3 grote bollen en rol ze met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit. Ei klutsen.
  • STAP 7: Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en rol het 3 keer om en om. Plak de uiteinden met een beetje water dicht en bestrijk ze ruim met het geklutste ei.
  • STAP 8: Bak ze circa 20 minuten op 185 graden in een voorverwarmde oven lichtbruin.
Ingrediënten
- 1. Vulling:  - 600 gr kipfilet of kippendijenfilet - zonnebloemolie - 1 ui (grote) - 4 teentjes knoflook - halve rode peper - 1 blik (200 gr) maïs - 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1½  el tomatenpuree - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 tl zwarte peper (gemalen) - ½ kopje (75 ml) water - 1 tl bruine suiker - 2. Deeg: - 500 gr Koopmans Wit Broodmix of roomboter bladerdeeg  - 1 ei
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie