Woknoedels met Garnalen (woknoedels met garnalen op romige masala saus)

Home Recepten
Woknoedels met Garnalen (woknoedels met garnalen op rom...
Afbeelding van Woknoedels met Garnalen (woknoedels met garnalen op romige masala saus)
Afbeelding van Woknoedels met Garnalen (woknoedels met garnalen op romige masala saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Sugar snaps met bakbanaan (gesneden in plakjes van 1cm) in ruim water in 5 minuten gaarkoken en uitlekken.
2. Woknoedles volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
3. 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken
4. 360 ml Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), 1 kopje (150ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
5. De laatste 5 minuten de sugarsnaps en bakbanaan toevoegen.

Serveertip: Serveren met de woknoedels.

Variatietip: Varieer de Roti Dési Masala (woksaus) eens met de volgende woksauzen en marinade: 1. Roti Masala Trafasie 2. Roti Redie Masala 3. Roti Madam Jeanette 4. Chicken Masala Trafasie 5. Kip Masala Trafasie (marinade). Varieer de bakbanaan met krieltjes en de sugarsnaps met haricots of doperwten.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Lizzy 10 september 2020 14:27
5/5
Goede onvangst en op tijd. Top kookboek!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Niss 31 augustus 2020 15:55
5/5
De beste smaakmaker die ik ken! Fijn dat hij te koop is bij appie
Lindsey 25 augustus 2020 12:05
5/5
Cadeau gekregen jullie kookboek, toch maar op onderzoek gegaan WOW wist niet dat jullie zo groot zijn ga snel meer proberen de recepten lukken allemaal tot nu toe :)
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
A 8 juni 2020 14:52
5/5
5 sterren??? 10! Bedankt voor de fijne receptjes op Facebook
Anoniem 3 juni 2020 08:56
5/5
Jullie producten zijn grandioos. Op de nieuwe etiket is de leesbaarheid eindelijk ook verbeterd, zet hem door mensen mooi mooi mooi
Jacky 1 juni 2020 21:40
5/5
TOPPERS VAN EEN PRODUCTEN TOP FAJA LOBIII
Lorraine 13 mei 2020 09:12
5/5
Mag wel nog meer recepten op insta dagelijks hoor!!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Woknoedels met Garnalen (woknoedels met garnalen op romige masala saus)

1. Sugar snaps met bakbanaan (gesneden in plakjes van 1cm) in ruim water in 5 minuten gaarkoken en uitlekken.
2. Woknoedles volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
3. 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken
4. 360 ml Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), 1 kopje (150ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
5. De laatste 5 minuten de sugarsnaps en bakbanaan toevoegen.

Ingrediënten
- 200 gr garnalen (grote met staart) - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 150 gram sugar snaps of kouseband, zonnebloemolie, 1 ui, 1 kleine (200 gram) halfrijpe bakbanaan - 1 pak (248 gram) woknoedles