Yangtori (speciale saté met honing of ahornsiroop)

Home Recepten
Yangtori (speciale saté met honing of ahornsiroop)
Afbeelding van Yangtori (speciale saté met honing of ahornsiroop)
Afbeelding van Yangtori (speciale saté met honing of ahornsiroop)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn mengen tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
  • STAP 4: Glaceer Yangtori met honing of ahornsiroop.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk de Ketjap Sambal Saus lichtelijk over de Yangtori.

Variatietip: Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lieke 14 december 2020 07:42
5/5
De cakemixen zijn super, alle drie nu gemaakt en gelukt aan de hand van de kookvideo's. Morgen staat de nieuwe Surinaamse Bami recept met Yangtori op het menu mmm
The 11 december 2020 12:56
5/5
Yangtori wauw
Liza Yvonne Kramer 1 november 2018 14:54
5/5
Ik wil het 1 speciale kookboekje van Surinaamse eten bestellen .
Sjo 20 november 2020 10:01
5/5
Heerlijk al die nieuwe recepten, deze bami met javaanse sate gelijk gemaakt en weer toppie. Schuif al die nieuwe recepten maar door hoor, hoe meer hoe beter.
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Rudy 7 september 2018 11:00
5/5
Vanavond de heerlijke Nasi gerechten met Sate bereiden met de lekkere Faja Lobi Zuurgoed erbij, gaat een groot feestje wordennnnn !!
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Lizzy 5 oktober 2020 08:04
5/5
Je kan schreeuwen hoe goed je bent, of je ervaart het zelf. Leuk dat laatste, snap niet hoezo ik jullie niet al kende!
Ashna 18 augustus 2020 10:17
5/5
Als de recepten smaken alsof mama het in Suriname maakt weet je dat je goed zit. 5 sterren voor Faja Lobi
Til 14 augustus 2020 12:38
5/5
Geproefd, beleefd en ervaren. Alsof ik in Suriname ben!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Le clerck 12 mei 2020 09:30
5/5
Recepten waarvan je denkt moeilijk, maar eenmaal bezig, makkelijk en snel klaar maar bovenal alsof een chef-kok heeft gekookt. Hulde voor dit mooie kookboek deel 5!
Neelie 29 april 2020 10:53
5/5
Als hobby kok geef ik zeker een goed advies af naar nieuwe kopers, recepten die je het gevoel geven alsof je het zelf maakt, en genoeg ruimte biedt om je eigen twist aan te geven.
Shalien 3 maart 2020 15:46
5/5
Als hindoestaanse kan ik erkennen dat dit echt authentiek is. De smaken zijn net alsof ik van mijn nani/aadjie aan het eten ben, het geeft me een super fijn en warm gevoel. Bedankt hiervoor
Ans 25 februari 2020 09:54
5/5
Toen jullie nog allerlei gekleurde etiketten hadden (15 jaar of langer geleden?) al groot gebruiker. Mooi om te zien hoe het merk positief is geëvalueerd de laatste jaren, ga zo door.
Rosanna 10 december 2019 13:49
5/5
Raar dat ik al (denk ik) 15 jaar jullie potten koop met grote tevredenheid, maar nooit van het kookboek heb geweten!!!!!!! Mijn buurvrouw vertelde laatst vol trots hoe ze gaar gerechten maak te, ik moest lachen, ik doe hetzelfde en nog veel beter, de potten maken van mij een echte chef. Weet nog niet of ik het kookboek ga bestellen. ...
Cilly 26 november 2019 12:13
5/5
De hele serie compleet, deel 1 t/m nu. Ik ben groot fan van Faja Lobi en stem ook altijd op de website! Simpele recepten en snel te bereiden. Geen gekke of moeilijke ingrediënten. Heb veel kookboeken in de kast staan maar deze spannen de kroon. Grote complimenten ...
Jinny 30 november 2018 17:27
5/5
Ik wil nadat ik jullie kookboek nu 2 maanden heb gebruikt, jullie echt bedanken. Normaal zou ik nooit een review plaatsen, maar de recepten, en hoe ze ook in 1 keer lukken allemaal! 9 van de 10 keer lukt een recept van iemand anders of uit een kookboek nooit, jullie recepten voelen zoveel liefde, en je krijgt echt het gevoel dat je het helemaal zelf hebt gedaan, heerlijk als kookliefhebber. Een heel fijn weekend toegewenst en ga zo door! ...
Florentien 16 oktober 2018 13:33
5/5
Een kookboek wat je kan noemen 'One of a Kind'. Heerlijk dat een familie met zoveel passie, die een heel concept heeft, ook zo'n uitgebreid kookboek weet te schrijven, noemens waardiger is dat dit deel 5 is, en ik jammer genoeg nu PAS kennis maak met Sandhia's Recepten. Een nieuwe fan die nog lang niet uitgekookt is met jullie heerlijke Faja lobii producten. 5 stars! ...
Liza Yvonne Bijker-Kramer 16 augustus 2018 11:48
5/5
Mag ik jou vragen of moet ik het Surinaamse kookboek automatisch afgeschreven of betaald worden ?
Waar mag ik het Surinaamse kookboek halen?
Dennis 1 augustus 2018 13:36
3/5
Ben erg benieuwd of de recepten gaan lukken, het ziet er allemaal in ieder geval ontzettend goed uit!
Greet & Jan 26 juli 2018 13:01
4/5
Vandaag het kookboek ontvangen en er kleurrijk en ben benieuwd of het ons gaat lukken wat nieuws
Billy 8 juli 2018 11:42
5/5
Een recensie plaatsen verdienen jullie zeker, en helemaal met deze tropen tijden. Heerlijk buiten koken met jullie recepten geeft het gevoel alsof ik in Suriname sta terwijl ik er nog niet b en geweest haha. ...
Mo 22 januari 2021 09:40
5/5
Goed ingepakt in een luxe doos, mooi in dubbele folie en erg mooi gepresenteerd.
Siva 22 januari 2021 08:01
5/5
surinaamse kip met bami bmmmm swietie
Nina 21 januari 2021 14:43
5/5
Tajine geprobeerd met wat een leuk recept was dit, 5 sterren!
Linneb 20 januari 2021 16:40
5/5
5 sterren van de 5 maximale sterren voor de perfecte recepten en vele mogelijkheden
Ashanti 18 januari 2021 22:53
5/5
Kon m'n geluk niet op toen ik jullie kookboek ontving erg tevreden en handig boekje om bij de hand te hebben heb er veel van geleerd

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Yangtori (speciale saté met honing of ahornsiroop)
  • STAP 1: Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn mengen tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
  • STAP 4: Glaceer Yangtori met honing of ahornsiroop.

2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus

Ingrediënten
- 1. Yangtori: - 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 el rijstwijn - 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt) - satéstokjes - honing of ahornsiroop - 2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus