Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Home Recepten
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Afbeelding van Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Afbeelding van Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal) en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Sandhia’s Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Madam Jeanette mayo over de spiesjes; garneer met sla en tomaat. De overgebleven ananas dippen met Madam Jeanette mayo.

Variatietip: Varieer met de zalmfilet met panga of kip en de ananas met paprika.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante  blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4:  Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal)  en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Marinade voor zalm: - 2 el Faja Lobi TonightTrafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 2 tl tomatenpuree - 1 tl zwarte peper - 2. Zalm en Ananas: - 1 verse ananas   - 600 gr zalmfilet - 3. Madam Jeanette Mayo: - 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Piccalilly (vers bereide gele sambal) - 2 el mayonaise