Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Home Recepten
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Afbeelding van Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Afbeelding van Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Sambal en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Sandhia’s Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Madam Jeanette mayo over de spiesjes; garneer met sla en tomaat. De overgebleven ananas dippen met Madam Jeanette mayo.

Variatietip: Varieer met de zalmfilet met panga of kip en de ananas met paprika.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Ursula 27 januari 2021 15:54
5/5
Heerlijke saucijzenbroodjes
Omy 27 januari 2021 09:15
5/5
Zoals ook al gemeld op jullie Facebook: uitmuntende recepten en veel vernieuwing al jaren, in deze grimmige tijden maken we er nog meer gebruik van als normaal.
Uutje 27 januari 2021 09:04
5/5
Masala recepten zijn echt super!
Kristy 26 januari 2021 13:47
5/5
Graag meer drumstick recepten!
Anvangils 26 januari 2021 11:57
5/5
Goed.
Yvette 26 januari 2021 10:23
5/5
Nou werkelijk een wonderlijk kookboek met super recepten en veel nieuws voor ons. 5 sterren dus!
Henna 25 januari 2021 14:52
5/5
Zo lekker en leerzaam
Super 25 januari 2021 08:32
5/5
waneer komt deel 6 mensen? delen 2 t/m 5 in de collectie
Annelies 25 januari 2021 07:29
5/5
Surinaamse bami met boontjes gisteren gegeten met de fam, heerlijk maaltijd. Leuke recepten hebben jullie zo in deze rare tijden in de wereld
James 24 januari 2021 11:08
5/5
5 dikke sterren verdiend
Inezz 24 januari 2021 10:14
5/5
Durum met kip masala wat een leuke combi
Mo 22 januari 2021 09:40
5/5
Goed ingepakt in een luxe doos, mooi in dubbele folie en erg mooi gepresenteerd.
Siva 22 januari 2021 08:01
5/5
surinaamse kip met bami bmmmm swietie
Nina 21 januari 2021 14:43
5/5
Tajine geprobeerd met wat een leuk recept was dit, 5 sterren!
Linneb 20 januari 2021 16:40
5/5
5 sterren van de 5 maximale sterren voor de perfecte recepten en vele mogelijkheden
Ashanti 18 januari 2021 22:53
5/5
Kon m'n geluk niet op toen ik jullie kookboek ontving erg tevreden en handig boekje om bij de hand te hebben heb er veel van geleerd
Alie 18 januari 2021 11:02
5/5
Welkombox besteld 2 weken geleden, de hele fam is fan geworden, we gaan dit weekend flink inkopen
Jill 18 januari 2021 09:11
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Kimm 17 januari 2021 09:44
5/5
Cupcakes gisteren gemaakt en volledig gelukt het was zo zo lekker!
Tessa 13 januari 2021 10:14
5/5
Vanaf nu nooit meer anders!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Inty 12 januari 2021 08:52
5/5
Oke op Facebook ook al gemeld jullie zijn keigoed geef ons vooral meer nieuwe recepten, we volgen ze iedere weekjes !!
Niels 11 januari 2021 09:46
5/5
Vridjag jl. voor het eerst jullie recepten geprobeerd en dit is direct goed gelukt, stond hier van te kijken normaliter loop je vast met recepten maar het staat ontzettend duidelijk
AA 11 januari 2021 08:50
5/5
Friet met jullie pinda sambel echt formidabel!!!!!
Lucas/yara 6 januari 2021 09:45
5/5
Goedemorgen, we volgen jullie al sinds de hyves periode, grandioos en blijf aub met nieuwe recepten komen.
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Lien 5 januari 2021 14:18
5/5
Zekers lekkere recepten ketjap eieren
Inneke 5 januari 2021 10:00
5/5
Kennis gemaakt via via met de producten en nu ook het kookboek!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante  blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4:  Madam Jeanette Sambal en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Marinade voor zalm: - 2 el Faja Lobi TonightTrafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 2 tl tomatenpuree - 1 tl zwarte peper - 2. Zalm en Ananas: - 1 verse ananas   - 600 gr zalmfilet - 3. Madam Jeanette Mayo: - 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal - 2 el mayonaise