Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Home Recepten
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Afbeelding van Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Sambal en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Sandhia’s Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Madam Jeanette mayo over de spiesjes; garneer met sla en tomaat. De overgebleven ananas dippen met Madam Jeanette mayo.

Variatietip: Varieer met de zalmfilet met panga of kip en de ananas met paprika.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Tinker 31 mei 2021 20:27
5/5
Mijn favorieten: Nasi Trafasie Roti Masala Trafasie Madam Jeanette en Vega Trassie
Munesz 13 april 2021 18:42
5/5
Super lekker en eenvoudig gerecht. Ik maak het klaar zonder vlees en bak voor mezelf wat stukjes kip apart. Gebruik geen madam jeanette ivm met jongste kind maar heb wel lekker een potje sam bal erbij staan voor de liefhebbers. En alle kindjes die hier mee eten smullen ervan. Kindvriendelijk gerecht mits je het niet te scherp maakt. ...
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Anoniem 23 juni 2021 12:37
5/5
Eksi Koekoe een echte surinaamse cake. Jullie mixen te koop bij jumbo perfect kan nu nog vaker maken
Quinton 23 juni 2021 08:43
5/5
Vanuit Den Helder: Toppers en graag meer bij Vomar laten opnemen.
Rini 22 juni 2021 13:25
5/5
Vleesbroodjes zijn onze favorieten om lekker af te toppen bij de nasi trafasiiii 😋
Simon 22 juni 2021 13:23
5/5
🌴 Tropisch plezier met Faja Lobi 🌱🌞
Jamilla 22 juni 2021 09:16
5/5
Ook al op Facebook vaker gemeld, reageer vaak onder jullie recepten. Blijf aub veel recepten posten!
Lenny 21 juni 2021 08:45
5/5
Vroege ochtend recensie: KOOKBOEK IS GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!! Wanneer komt deel 6, en ohja wanneer komt deel 7, 8 en 9? Dan agendeer ik het alvast in me agenda voor de komende 10 jaar hahahah ahah
Glennis 21 juni 2021 08:41
5/5
Weetje wat jullie merk nou zo byzonder maakt?👼 Of ik nou een suri nasi een tjauw min of moksie alesi wil eten, van ieder recept zijn er zoveel varianten! Blijf a.u.b. nog meer van deze ee rlijke en altijd lukkende recepten maken, want serieus: 9 van de 10 websites hebben nep recepten die gewoonweg niet lukken. ook 10 sterren voor jullie fijne website/app die ik veelvuldig gebruik en makkelijk tijdens het koken voor me neerzet. Groetjes van een echte fan van jullie mooie familiebedrijf ❤️ ...
Devina 20 juni 2021 09:10
5/5
Sandwich cake was om te smullennnnnnnnn 😚
Allanah 18 juni 2021 11:04
5/5
Poolse roots maar wat is dit lekker! Kan alle kanten op met jullie recepten ook in mijn eigen keuken van vroeger :)
Agnes 18 juni 2021 10:49
5/5
Als oer hollandse kennis gemaakt met jullie moksie speciaal hmmmm wat een genot top marinade! 😍 Ga zo door met meer recepten faja lobi 😘
Dennis 17 juni 2021 11:10
5/5
Hierbij een review over jullie recept🤠: Broodje Gehaktbal Trafasie. Nondeju wat is deze gehaktbal sappig en smaakvol en anders als wat wij in de nederlandse variant gewend zijn, maar toch zo bekend. Een echte aanrader, en makkelijk gemaakt op een broodje. ...
Noah 16 juni 2021 12:26
5/5
Ooit begonnen met de fajalobi producten na aankoop bij een actie in een C1000. 😲 Sindsdien nooit meer anders gegeten, we eten zeker 5 dagen in de week wel iets van jullie met onze eigen s ausje erover.❤️ ...
Hugo ka 16 juni 2021 09:01
5/5
Laten we met ze alle dit merk steunen echt super producten.
Nenne 15 juni 2021 10:18
5/5
Met onze Afrikaanse roots is jullie kookboek leuk! Grappig om te zien hoe al die culturen en recepten tot 1 keuken zijn gekomen en je met jullie recepten en prodcten er weer zelf een sausje aan kan geven met je eigen stijl. ...
Dennis 15 juni 2021 09:20
5/5
Tajine Trafasie hebben we nu voor de 3e keer gemaakt dit blijft zo lekker met dat gestoom. 😎
Neelis 14 juni 2021 10:31
5/5
Kookboek dit weeend geprobeerd mensen! Heerlijke marinade- en vlees recepten voor onze BBQ!
Jennifer 14 juni 2021 10:27
5/5
Faja Lobi leren kennen bij onze buren, we vroegen ons altijd af hoe hun huis altijd zo lekker geurde. Koken nu precies dezelfde recepten maar het leuke is je bent nooit met jullie producten uitgekookt, jullie recepten geven me telkens weer inspiratie voor iets nieuws, echter mijn complimenten. ❤️ ...
Poppy 13 juni 2021 09:45
5/5
Indische keuken is lekker maar met Faja Lobi mensen is het pas echt smullen. Bedankt voor de altijd heerlijke recepten 😊
Rody 11 juni 2021 08:55
5/5
5 sterren voor jullie mooie kookboek
Torno 11 juni 2021 08:27
5/5
Of we nou italiaans aziatisch of spaans eten, surinaams met faja lobi blijft voor ons de absolute lekkerste keuken. Gisteren hebben we de Roti Shoarme Grilled Chicken gegeten en dit was weer een top receppie ...
Klaske 10 juni 2021 09:47
5/5
Faja Faja Javaanse saté op de BBQ hmmmmm😍 Once you eat Faja you stay Lobi 😋
Marcell 10 juni 2021 08:31
5/5
top producten met top recepten elke week weer.
Maria 9 juni 2021 09:17
5/5
Gemaakt voor echte liefhebbers dit boek!
Marjolein 8 juni 2021 17:27
5/5
Vandaag keksie trafasie gemaakt, man wat smullen! Heerlijk! Ga de andere mixen ook proberen!
Faysal 8 juni 2021 10:26
5/5
Recepten waar we echt wat aan hebben. Kunnen jullie eens iets met couscous maken?
Djon 8 juni 2021 09:02
5/5
Eksi koekoe mix werkt super en dit recept milka eksi ook heerlijk.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

1. Marinade voor zalm:

  • STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.

2. Zalm en Ananas:

  • STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
  • STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante  blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
  • STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.

3. Madam Jeanette Mayo:

  • STAP 4:  Madam Jeanette Sambal en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Marinade voor zalm: - 2 el Faja Lobi TonightTrafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 2 tl tomatenpuree - 1 tl zwarte peper - 2. Zalm en Ananas: - 1 verse ananas   - 600 gr zalmfilet - 3. Madam Jeanette Mayo: - 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal - 2 el mayonaise