Zalm Masala (zalm in romige masala saus)

Home Recepten
Zalm Masala (zalm in romige masala saus)
Afbeelding van Zalm Masala (zalm in romige masala saus)

Bereidingswijze

  • STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem.
  • STAP 2: 4 el zonnebloemolie verhitten, ui, knoflook en eventueel Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten, zalm toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 3: Roti Masala Trafasie (woksaus) en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen, omscheppen en 10 minuten op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met de rijst of Sandhia’s Roti. Ook lekker met gebakken aardappel, stokbrood.

Variatietip: Voeg 150 gram peultjes of broccoli toe. Varieer Faja Lobi Roti Masala Trafasie met Faja Lobi Roti Masala Speciaal.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Geralda 13 oktober 2023
5/5
De lekkerste zalm kan je maken met faja lobi producten. Het wordt er zo mals van hmm 😋😋😋
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm Masala (zalm in romige masala saus)
  • STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem.
  • STAP 2: 4 el zonnebloemolie verhitten, ui, knoflook en eventueel Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten, zalm toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 3: Roti Masala Trafasie (woksaus) en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen, omscheppen en 10 minuten op matig vuur laten sudderen.

Ingrediënten
- 400 gr zalm of panga filet - 1 tl bloem - zonnebloemolie - 1 kleine ui - 3 teentjes knoflook - eventueel plakje Madam Jeanette peper - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus) - 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie