Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Home Recepten
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)
Afbeelding van Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)
Afbeelding van Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Serveertip: Verdeel de bakbanaan en kousenband over het bord; plaats de zalm in het midden. Schenk de Surimayo over de zalm.

Variatietip: Varieer de frietsaus met verse room en de zalm met pangafilet of met biefstuk.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Ingrediënten
- 200 gram kousenband - 1 pot (200ml) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - honing - 2 goudgele bakbananen - honing - frietsaus - 500 gram zalmfilet (zonder huid)