👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Sandhia's Vegetarisch Eten: tips en inspiratie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Home Recepten
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)
Afbeelding van Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Bereidingswijze

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Serveertip: Verdeel de bakbanaan en kousenband over het bord; plaats de zalm in het midden. Schenk de Surimayo over de zalm.

Variatietip: Varieer de frietsaus met verse room en de zalm met pangafilet of met biefstuk.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Geralda 13 oktober 2023 06:13
5/5
De lekkerste zalm kan je maken met faja lobi producten. Het wordt er zo mals van hmm 😋😋😋
Robert 14 augustus 2023 08:43
5/5
Zalm combinatie in de sandhia's roti zo lekker. Eerst de zalm lekker in masala, doperwten en tomaatjes maken en dan rollen in een sandhia's roti die je even in de pan met roomboter aanbakt 😋😋😋 ...
Yense 18 juni 2023 09:11
5/5
Kabeljauwpakketjes Trafasie zo lean en zo lekker! Aanrander mensen en de zalm word zo zacht pff
Nicolette 15 juli 2022 09:05
5/5
Spiesjes van zalm masala met spiesjes moksie metie, zo een smaakmaker en kleurrijk voor het oog je raakt er nog net niet van verblind 😎
lacy 18 mei 2022 08:02
5/5
Zalm masala, verse kousenband, sopropo en basmati rijst 😋😋😋😋😋😋😋😋
Angelina 22 maart 2022 08:18
5/5
Nasi Trafasie met kasripo kip en Surinaamse Bami met gegrilde zalm en verse groenten onze favorieten 😋 In de zomer doen we de kasripo kip en gegrilde zalm op de boretti houtskool wat een smaaksensatie. Tijdens het grillen is het ook lekker jullie tonight trafasie over de zalm heen te doen! ...
Nelinda 15 november 2021 09:30
5/5
Mmmm zalm in masala. Zo smaakvol! Haal verse verse zalm, en maak het vers met jullie mix met spitskool erbij vers van een groenteboer die ook met een kraampje voor zijn grote velden staat 😋😋😋 ...
Aysa 8 april 2021 09:03
5/5
Zalm Masala weer een mooie combi en direct gelukt.
Roos 7 maart 2021 17:12
5/5
Zalm is masala yumyum
Heidje 9 februari 2021 09:21
5/5
Zalm wordt zo mals ongekend!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Cher 18 juli 2023 07:24
5/5
Geweldig gegrilde roti's maken dit weekend!!!! XXX
Gijsie 7 juli 2023 08:17
5/5
Lekker met dit warme weer gegrilde kippetjes met jullie marinades. Deze ochtend in de lak gelegd, vanavond als we thuis zijn direct vlam in de pan op de weberrrrr hppa 🤣
Odeth 8 januari 2023 09:27
5/5
Roti Chicken Wrap, Pruimentaart Trafasie en Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie MIJN FAVORIETEN!!! ❤️❤️❤️
Chantl & Gezin 3 augustus 2022 08:03
5/5
Wij koken denk ik al zolang dat jullie bestaan. De producten zijn in de jaren alleen maar beter geworden en de declaraties ook. De combinatie van jullie producten, met de social media en koo kvideo's werkt voor ons: Ene week kook ik, dan mijn man maar ook mijn kinderen pakken gewoon weleens iets van jullie menu. Is toch geweldig? Mijn favoriet: Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie. Ga zo door geweldig familie bedrijf ❤️❤️❤️ ...
Anil 28 februari 2021 08:47
5/5
Moksie alesie met gegrilde kipspiesjes gemaakt. was super
Kendall 17 mei 2024 08:21
5/5
Alle kookvideo's zijn zo duidelijk. Geeft je iedere keer weer zin om te eten!
Cindy 16 mei 2024 08:30
5/5
Heerlijke recepten!
Gert 16 mei 2024 00:00
5/5
WOW! Top boek! 5 dikke sterren!
Onna 15 mei 2024 07:20
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, Roti Vega Kip (populairst vegetarisch gerecht van Nederland), Moksie Speciaal (Surinaamse geroosterde kip uit de oven). Onze 3 favorieten❤️
Kofi 14 mei 2024 07:57
5/5
5 sterren 😍
Pim 13 mei 2024 07:38
5/5
Heerlijke inspiratie voor je weekmenu. Mooie website, goed in elkaar gezet en een fijne nieuwsbrief. 5 sterren verdiend.
Ko v b 10 mei 2024 08:34
5/5
Uitstekende producten! Hoogstaande kwaliteit!
Leopald 9 mei 2024 07:55
5/5
Via YouTube bij jullie kookvideo's terecht gekomen paar jaar terug en pas sindskort achter de geweldige producten gekomen toen onze lokale AH opeens 2 meter had!
Oos 8 mei 2024 08:18
5/5
Dik in orde die Faja Lobi!
Rivan 7 mei 2024 08:00
5/5
Dumplings Trafasie en de Nasi Trafasie met Rollade de allerbeste die ik ooit gegeten heb😍
Gomez 6 mei 2024 07:33
5/5
Al die recepten zijn gewoon top 😋😋😋
samantha 6 mei 2024 03:24
5/5
Het is super verrukelijk! en het het snel te maken! voor mijn kids👍 ik zou het zeker aanraden als je kids hebt en je snel een dine wilt voorbereid groetjes Samantha
Moos 3 mei 2024 07:00
5/5
Oiii lang gewacht op RotiChoti honey chicken. Dit weekend bereiden, leuk dat jullie geluisterd hebben!!!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Ingrediënten
- 200 gram kousenband - 1 pot (200ml) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - honing - 2 goudgele bakbananen - honing - frietsaus - 500 gram zalmfilet (zonder huid)
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie