Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Home Recepten
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)
Afbeelding van Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)
Afbeelding van Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Serveertip: Verdeel de bakbanaan en kousenband over het bord; plaats de zalm in het midden. Schenk de Surimayo over de zalm.

Variatietip: Varieer de frietsaus met verse room en de zalm met pangafilet of met biefstuk.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?
Jan 24 november 2020 09:55
5/5
BAKMIXEN ontvangen wauw!!!!! Marmercake direct gelukt, keksi en eksi ga ik dit weekend maken.
Lindsay 24 november 2020 08:26
5/5
Probeer meerdere keren een recensie te plaatsen maar lukt telkens niet. Ben erg content met het kookboek genaamd Sandhia's Recepten welke ik cadeau heb gekregen en net op jullie website gebladerd leuk merk zeg ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Zalm Surimayo (gegrilde zalm met Sandhia's mayonaise)

1. De bakbanaan in schuine plakjes snijden, in ruim water circa 3 minuten koken en daarna afgieten.
2. De kousenband in ruim water circa 5 minuten koken en daarna afgieten.
3. De zalm in 4 delen verdelen en besmeren met witte peper en zout; grill of bak ze daarna gaar.
4. Suriamayo:Meng 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels frietsaus tot een mooie gladde saus.

Ingrediënten
- 200 gram kousenband - 1 pot (200ml) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - honing - 2 goudgele bakbananen - honing - frietsaus - 500 gram zalmfilet (zonder huid)