Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Home Recepten
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
Afbeelding van Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
Afbeelding van Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer het als pittige smaakmaker bij Sandhia's gerechten

Variatietip: Varieer de Adjoema peper met Madam Jeanette peper. Probeer ook eens Madam Jeanette sambal met aardappel

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Timmy 8 januari 2019 10:26
5/5
Een wauw-factor, verschillende hoofdstukken, een grote diversiteit en jullie zijn door mijn test heen: mijn Surinaamse oma maakte bepaalde gerechten, en die komen overeen.
Trinity 29 oktober 2018 17:07
5/5
Van mij krijgen jullie hoogstpersoonlijk een dikke 10 :) Ik geniet oprecht van dit kookboek, wat een diversiteit, wat een kleurrijke vrolijkheid als dat een woord is. Eerlijk en echte recept en, alleen maar lobii! ...
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Wilco N.Y. 29 augustus 2018 09:06
5/5
Je zou denken het is weer het zoveelste kookboek, maar ik heb echt veel geleerd, zoveel verschillende recepten! Merk dat ik veel technieken in recepten toe begin te passen op mijn eigen rece pten, zo hoort een kookboek te zijn: Je moet er zelf beter van worden! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Ingrediënten
- 15 stuks Adjoema peper (Sandhia's rode hete peper) - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 2 teentjes knoflook - 2 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - 100 gr suiker