Aubergine met roasted chicken

Home Recepten
Aubergine met roasted chicken
Afbeelding van Aubergine met roasted chicken
Afbeelding van Aubergine met roasted chicken

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Roasted Chicken:

  • STAP 1: Verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd) en schep het om.
  • STAP 2: Marineer het vlees een uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden.

2. Aubergine:

  • STAP 5: Olie verhitten, ui, knoflook (geperst) en aardappelen (met schil in plakjes gesneden) lichtbruin fruiten; Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie(vers bereide roerbakmix)toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 6: Aubergine (fijn in de lengte gesneden), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen, daarna het water toevoegen en 25 minuten, met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen op matig vuur koken; de laatste 6 minuten tomaat (in stukjes gesneden) en Roasted chicken erbij doen, omscheppen en laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Sandhia’s Roti.

Variatietip: Varieer de kip met garnalen en de aubergine met courgette.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Ladd 22 december 2020 09:54
5/5
Crispy Chicken Burger straks als lunch maken voor de tweede keer, wat een broodje.
Ricky 29 september 2020 14:53
5/5
Butter Chicken super gelukt. Ga zo door!
Cindy 20 augustus 2020 09:00
5/5
Buffaloooo chicken wat een recept. GEWELDIGE recepies en producies ben een groot fan van jullie.
J 10 augustus 2020 10:51
5/5
new website echt een topper veel beter en gebruikersvriendelijker. Vanaaf de chicken javaan na lange tijd weer maken super zin an
Tin 16 juni 2020 09:08
5/5
Allereerst fijn om nogeens een echt merk te voelen en te proeven, jullie ambacht geurt door mijn hele huis. Dit weekend de Juicy pulled chicken gemaakt, wauwwww
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Tessa 13 januari 2021 10:14
5/5
Vanaf nu nooit meer anders!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Inty 12 januari 2021 08:52
5/5
Oke op Facebook ook al gemeld jullie zijn keigoed geef ons vooral meer nieuwe recepten, we volgen ze iedere weekjes !!
Niels 11 januari 2021 09:46
5/5
Vridjag jl. voor het eerst jullie recepten geprobeerd en dit is direct goed gelukt, stond hier van te kijken normaliter loop je vast met recepten maar het staat ontzettend duidelijk
AA 11 januari 2021 08:50
5/5
Friet met jullie pinda sambel echt formidabel!!!!!
Lucas/yara 6 januari 2021 09:45
5/5
Goedemorgen, we volgen jullie al sinds de hyves periode, grandioos en blijf aub met nieuwe recepten komen.
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Lien 5 januari 2021 14:18
5/5
Zekers lekkere recepten ketjap eieren
Inneke 5 januari 2021 10:00
5/5
Kennis gemaakt via via met de producten en nu ook het kookboek!
Inge 4 januari 2021 09:41
5/5
Deze laatste weken iedere week een recept gemaakt en we zijn er ontzettend over te spreken.
Jacky 4 januari 2021 09:18
5/5
BBR recepten zijn perfect en lukken! Gaan nu iedere week 1 x Faja koken :)
Lana 30 december 2020 16:23
5/5
Echt waar elk recept slaagt en is geweldig
Ingeborg 30 december 2020 15:53
5/5
Dikke 10 voor dit kookboek
Nadja 29 december 2020 11:18
5/5
Tajine Trafasie was super gelukt. Graag meer van zulke recepten!
Cynthia 29 december 2020 11:05
5/5
Netjes ontvangen goed ingepakt en wel echt een cadeau met meerwaarde.
Klaas 28 december 2020 10:07
5/5
Jullie welkombox met bakmixen en het kookboek ontvangen. De kerst was geslaagd! Wat een variatiemogelijkheden een echte aanrader.
Annelies 28 december 2020 09:05
5/5
De Gehaktballen Trafasie na die van onze oma de beste die ik ooit heb gegeten, heerlijk in de wintermaanden.
Nalinda 24 december 2020 09:53
5/5
Trassie Trafasie echt mijn favoriet en altijd beschikbaar bij de toko om te hoek!!!
Anyelissa 23 december 2020 11:03
5/5
Faja lobii super merk
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Marinke 22 december 2020 09:50
5/5
Waarom kende ik jullie nog niet???? Quarantaine heeft van me een chek kokkie gemaakt mede dankzij jullie!
Sunil 21 december 2020 11:22
5/5
Jullie morgen trots op dit kookboek de recepten zijn super
Leonie 21 december 2020 09:11
5/5
Nou ons weekend: Vrijdag Nasi met Losie Foroe, zaterdag: Eksi gemaakt voor de eerste keer, ging super en heerlijk, Zondag: Durum met jullie geweldige Masala!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Aubergine met roasted chicken

1.Roasted Chicken:

  • STAP 1: Verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd) en schep het om.
  • STAP 2: Marineer het vlees een uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden. 

2. Aubergine:

  • STAP 5: Olie verhitten, ui, knoflook (geperst) en aardappelen (met schil in plakjes gesneden) lichtbruin fruiten; Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 6: Aubergine (fijn in de lengte gesneden), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen, daarna het water toevoegen en 25 minuten, met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen op matig vuur koken; de laatste 6 minuten tomaat (in stukjes gesneden) en Roasted chicken erbij doen, omscheppen en laten pruttelen.
Ingrediënten
- 1. Roasted Chicken: - 1 pot (360 ml) Faja Lobi Kip Masala Trafasie  (vers bereide marinade) - 8 stuks (circa 800 gr) kippendijenfilet - 2. Aubergine: - 6 el zonnebloemolie - ½ ui - 4 teentjes knoflook - 2 aardappelen - 5 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 aubergines - 3 tl Trassie Trafasie  - 1 tl tomatenpuree - plakje Madam Jeanette peper - 250 ml water - 1 tomaat - 1 pak Faja Lobi Sandhia's Roti (4 stuks échte Sandhia's roti)