Aubergine met roasted chicken

Home Recepten
Aubergine met roasted chicken
Afbeelding van Aubergine met roasted chicken
Afbeelding van Aubergine met roasted chicken

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Roasted Chicken:

  • STAP 1: Verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd) en schep het om.
  • STAP 2: Marineer het vlees een uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden.

2. Aubergine:

  • STAP 5: Olie verhitten, ui, knoflook (geperst) en aardappelen (met schil in plakjes gesneden) lichtbruin fruiten; Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie(vers bereide roerbakmix)toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 6: Aubergine (fijn in de lengte gesneden), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen, daarna het water toevoegen en 25 minuten, met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen op matig vuur koken; de laatste 6 minuten tomaat (in stukjes gesneden) en Roasted chicken erbij doen, omscheppen en laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Sandhia’s Roti.

Variatietip: Varieer de kip met garnalen en de aubergine met courgette.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Ricky 29 september 2020 14:53
5/5
Butter Chicken super gelukt. Ga zo door!
Cindy 20 augustus 2020 09:00
5/5
Buffaloooo chicken wat een recept. GEWELDIGE recepies en producies ben een groot fan van jullie.
J 10 augustus 2020 10:51
5/5
new website echt een topper veel beter en gebruikersvriendelijker. Vanaaf de chicken javaan na lange tijd weer maken super zin an
Tin 16 juni 2020 09:08
5/5
Allereerst fijn om nogeens een echt merk te voelen en te proeven, jullie ambacht geurt door mijn hele huis. Dit weekend de Juicy pulled chicken gemaakt, wauwwww
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Aubergine met roasted chicken

1.Roasted Chicken:

  • STAP 1: Verdeel de marinade over het vlees (gehalveerd) en schep het om.
  • STAP 2: Marineer het vlees een uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden. 

2. Aubergine:

  • STAP 5: Olie verhitten, ui, knoflook (geperst) en aardappelen (met schil in plakjes gesneden) lichtbruin fruiten; Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
  • STAP 6: Aubergine (fijn in de lengte gesneden), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen, daarna het water toevoegen en 25 minuten, met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen op matig vuur koken; de laatste 6 minuten tomaat (in stukjes gesneden) en Roasted chicken erbij doen, omscheppen en laten pruttelen.
Ingrediënten
- 1. Roasted Chicken: - 1 pot (360 ml) Faja Lobi Kip Masala Trafasie  (vers bereide marinade) - 8 stuks (circa 800 gr) kippendijenfilet - 2. Aubergine: - 6 el zonnebloemolie - ½ ui - 4 teentjes knoflook - 2 aardappelen - 5 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 aubergines - 3 tl Trassie Trafasie  - 1 tl tomatenpuree - plakje Madam Jeanette peper - 250 ml water - 1 tomaat - 1 pak Faja Lobi Sandhia's Roti (4 stuks échte Sandhia's roti)