Broodje warm vlees

Home Recepten
Broodje warm vlees
Afbeelding van Broodje warm vlees
Afbeelding van Broodje warm vlees

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.

  • STAP 2: Kippendijenfilet (gehalveerd) en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
  • STAP 3: Voeg Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember,Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes gesneden) en honing toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
  • STAP 4: Het water toevoegen en 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Belegde Broodjes en Bara en Kookvideo's.

Serveertip: Snijd de broodjes open, beboter beide zijden en beleg ze met het warm vlees, tomaten (in plakjes), komkommer (in plakjes) en rode ui (in ringen); verdeel naar smaak vleesjus erover.

Variatietip: Ook heerlijk met Zuurgoed Trafasie.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Shalien 3 maart 2020 15:46
5/5
Als hindoestaanse kan ik erkennen dat dit echt authentiek is. De smaken zijn net alsof ik van mijn nani/aadjie aan het eten ben, het geeft me een super fijn en warm gevoel. Bedankt hiervoor
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Broodje warm vlees

in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.

  • STAP 2: Kippendijenfilet (gehalveerd) en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.  
  • STAP 3: Voeg Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes gesneden) en honing toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
  • STAP 4: Het water toevoegen en 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.
Ingrediënten
- zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes knoflook - 800 gr kippendijenfilet - 1 grote plak Madam Jeanette peper - 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 el tomatenpuree - 1 tl gember (gemalen) - 1tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 2 kleine tomaten - 2 el honing - 100 ml water - 8 Sandhia's Puntjes of pistoletten - 2 tomaten - ½ komkommer - 1 rode ui