Broodje warm vlees

Home Recepten
Broodje warm vlees
Afbeelding van Broodje warm vlees

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.

  • STAP 2: Kippendijenfilet (gehalveerd) en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
  • STAP 3: Voeg Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember,Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes gesneden) en honing toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
  • STAP 4: Het water toevoegen en 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Belegde Broodjes en Bara en Kookvideo's.

Serveertip: Snijd de broodjes open, beboter beide zijden en beleg ze met het warm vlees, tomaten (in plakjes), komkommer (in plakjes) en rode ui (in ringen); verdeel naar smaak vleesjus erover.

Variatietip: Ook heerlijk met Zuurgoed Trafasie.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dennis 17 juni 2021 11:10
5/5
Hierbij een review over jullie recept🤠: Broodje Gehaktbal Trafasie. Nondeju wat is deze gehaktbal sappig en smaakvol en anders als wat wij in de nederlandse variant gewend zijn, maar toch zo bekend. Een echte aanrader, en makkelijk gemaakt op een broodje. ...
Nynke 7 juni 2021 22:05
5/5
Echt dit broodje turks javaanse sate was zoo om te smullen!! 🤗
Hil 27 mei 2021 08:34
5/5
Man o man die broodje kip masala van jullie hou op man wat goed
Emma 1 maart 2021 10:15
5/5
Broodje Gehaktbal Trafasie: Krijgt van de hele fam een dikke 10!
VV 23 februari 2021 08:24
5/5
Wellington Vleesbroodje Trafasie: Recept 100% gelukt. Geweldite smaak
Shalien 3 maart 2020 15:46
5/5
Als hindoestaanse kan ik erkennen dat dit echt authentiek is. De smaken zijn net alsof ik van mijn nani/aadjie aan het eten ben, het geeft me een super fijn en warm gevoel. Bedankt hiervoor
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Neelis 14 juni 2021 10:31
5/5
Kookboek dit weeend geprobeerd mensen! Heerlijke marinade- en vlees recepten voor onze BBQ!
Munesz 13 april 2021 18:42
5/5
Super lekker en eenvoudig gerecht. Ik maak het klaar zonder vlees en bak voor mezelf wat stukjes kip apart. Gebruik geen madam jeanette ivm met jongste kind maar heb wel lekker een potje sam bal erbij staan voor de liefhebbers. En alle kindjes die hier mee eten smullen ervan. Kindvriendelijk gerecht mits je het niet te scherp maakt. ...
Peter 9 december 2020 08:36
5/5
Drumsticks echt toppertjes jullie vlees geregtjes
mjevandenbongard@gmail.com 29 juli 2021 21:39
5/5
Bb met r gemaakt. Het was super lekker
Lisa 29 juli 2021 09:04
5/5
Ik wil een compliment geven voor de recepten. Maandelijks scroll ik en pak ik 5 recepten, en ga ze dan uitproberen met het gezin. Telkens weer is het raak, het gezin is er gek op. 🤗
Diny 29 juli 2021 08:36
5/5
Opa en oma gek op faja lobi nooit eerder gehad willen nooit meer anders
Aniek 28 juli 2021 08:15
5/5
5 sterren!!
Paul 27 juli 2021 08:44
5/5
Een ZWAAR COMPLIMENT voor dit bedrijf! Butter Chicken Curry was zoooooooooooo mega mega lekkur!!!! 😋😎😋😎😋😎😋😎
Fu 27 juli 2021 08:06
5/5
Getest meerdere recepten en het klopte zo goed als. Lekker je eigen touch aan geven
Aswati 26 juli 2021 07:59
5/5
Hindoestaans-Chinese-Javaanse roots. Als ras echte kan ik deze website en kookboek aanraden aan iedereen als je surinaams wilt eten zoals mijn oma's het vroeger leerde van hun moeders en oma 's. Ik support dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️ ...
10 sterren 26 juli 2021 07:04
5/5
Verre van slecht, sterker nog, heel goed. Echt gewoon een zeer mooi kookboek zonder poespas en werkende recepten, niet een zakkenvuller die het uitbrengt voor commercieel gewin.
Bassie 25 juli 2021 12:13
5/5
Jullie pastei is echt een smaaksensatie
Yves 25 juli 2021 10:59
5/5
Voor het eerst met jullie producten gekookt nadat ik jullie surprisebox cadeau had gekregen met het kookboek erin: wauw wauw wauw 😍
Tink 25 juli 2021 10:52
5/5
Een uitmuntend culinaire toevoeging aan de kookboeken in Nederland.
Eddy 23 juli 2021 08:24
5/5
Ohohoh deze loempia's mensen wajoo wajoo. Kookte voorheen nooit, maar jullie producten zijn zo makkelijk en ook makkelijk te maken in normale portie als je in je eentje bent 🏆🎁
Karishma 23 juli 2021 08:18
5/5
Ontzettend fijn boek met recepten zoals ze ook echt proeven in su
Karima 22 juli 2021 09:59
5/5
10 sterren
Neef 22 juli 2021 08:14
5/5
Mang mang mang die loempia's hou op met me jullie killen hem iedere keer, ga ze snel maken. Graag nieuwe recepten blivjen sturen 🤑🌏
Ursula 21 juli 2021 12:39
5/5
5/5 sterren. Gewoon goed, gewoon lekker, gewoon met makkelijke recepten te maken. 💪🙋🙆
Inez 21 juli 2021 08:14
5/5
Van de 10 geef ik het een 9. Volgende keer mag er een mooiere verhaallijn door het boek heen van jullie als bedrijf
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Levi 20 juli 2021 09:21
5/5
5 STARS BABY
Silf 19 juli 2021 09:42
5/5
Wat een voortreffelijke website! Kook al circa 8 jaar met faja lobi maar nooit de website bezocht haha! Maakte eigenlijk altijd mijn eigen creaties (dat doet jullie product met mij), maar al deze recepten man o man o man dit gaan weer 8 mooie jaren worden hihi 🤗😋 ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Broodje warm vlees

in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.

  • STAP 2: Kippendijenfilet (gehalveerd) en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.  
  • STAP 3: Voeg Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes gesneden) en honing toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
  • STAP 4: Het water toevoegen en 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.
Ingrediënten
- zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes knoflook - 800 gr kippendijenfilet - 1 grote plak Madam Jeanette peper - 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 el tomatenpuree - 1 tl gember (gemalen) - 1tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 2 kleine tomaten - 2 el honing - 100 ml water - 8 Sandhia's Puntjes of pistoletten - 2 tomaten - ½ komkommer - 1 rode ui