Caribbean Spaghetti

Home Recepten
Caribbean Spaghetti
Afbeelding van Caribbean Spaghetti
Afbeelding van Caribbean Spaghetti

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Spaghetti:

  • STAP 1: Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 3 eetlepels olie verhitten, sjalotje (fijngehakte hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Spaghetti en bouillonpoeder toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5-7 minuten op laag vuur opbakken.

2. Caribbean Chicken:

  • STAP 4: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, pimentpoeder, tomatenpuree, bruine suiker, doperwten, Madam Jeanette peper en de tomaatblokjes (met het sap) hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen en circa 5 minuten op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Spaghetti en Kookvideo's

Serveertip: Serveer de spaghetti met de Caribbean Chicken.

Variatietip: Varieer de kipfilet met gehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Masala fan 25 september 2020 09:23
5/5
De Faja Lobi masala is de allerbeste!
Margr 24 september 2020 12:14
5/5
Toch wel een recensie waar dit kookboek! Aanrader met leuke varierende recepten!
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Jent 23 september 2020 09:14
5/5
Ik adviseer dit kookboek zeker! 5 sterren waardering
P Broekman 23 september 2020 09:02
5/5
Voor het eerst jullie nasi trafasie geprobeerd en ik ben meteen verkocht!
Van Den Berg 22 september 2020 08:06
5/5
Een vroege review :) Jullie kookboek ontvangen, heerlijk doorheen gebladerd. Super Super!
Mathias 21 september 2020 16:23
5/5
Kapsalon was gweldig. Fijn dat jullie recepten altijd lukken, een ontzettend fijne website.
Verbucht 21 september 2020 13:06
5/5
Je zou bijna zeggen waarom dit merk nog niet overal te vinden is! Wat een kwaliteit.
Wolters 18 september 2020 08:50
5/5
De beste drumsticks jullie oosterse ketjap recept
Xander 17 september 2020 11:33
5/5
Cadeau gekregen. Mooi hoor!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Caribbean Spaghetti

1. Spaghetti:

  • STAP 1: Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  • STAP 2: 3 eetlepels olie verhitten, sjalotje (fijngehakte hierin lichtbruin fruiten. 
  • STAP 3: Spaghetti en bouillonpoeder toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5-7 minuten op laag vuur opbakken.  

2. Caribbean Chicken:

  • STAP 4: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, pimentpoeder, tomatenpuree, bruine suiker, doperwten, Madam Jeanette peper en de tomaatblokjes (met het sap) hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen en circa 5 minuten op matig vuur laten sudderen.
Ingrediënten
- 1.Spaghetti: - 1 pak (500gram) Grand'Italia Spaghetti - zonnebloemolie - 1 sjalotje - 1 el Aromat (bouillonpoeder) - 2. Caribbean Chicken: - 500 gram kipfilet - 4 sjalotjes - 2 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix) - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - ½ tl pimentpoeder - 1 el tomatenpuree - 2 tl bruine suiker - 100 gram doperwten (diepvries) - plakje Madam Jeanette peper  - 1 blik (400 gram) tomaatblokjes - ½ kopje (75 ml) water