Caribbean Spaghetti

Home Recepten
Caribbean Spaghetti
Afbeelding van Caribbean Spaghetti
Afbeelding van Caribbean Spaghetti

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Spaghetti:

  • STAP 1: Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 3 eetlepels olie verhitten, sjalotje (fijngehakte hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Spaghetti en bouillonpoeder toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5-7 minuten op laag vuur opbakken.

2. Caribbean Chicken:

  • STAP 4: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, pimentpoeder, tomatenpuree, bruine suiker, doperwten, Madam Jeanette peper en de tomaatblokjes (met het sap) hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen en circa 5 minuten op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Spaghetti en Kookvideo's

Serveertip: Serveer de spaghetti met de Caribbean Chicken.

Variatietip: Varieer de kipfilet met gehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Caribbean Spaghetti

1. Spaghetti:

  • STAP 1: Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  • STAP 2: 3 eetlepels olie verhitten, sjalotje (fijngehakte hierin lichtbruin fruiten. 
  • STAP 3: Spaghetti en bouillonpoeder toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5-7 minuten op laag vuur opbakken.  

2. Caribbean Chicken:

  • STAP 4: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) met sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
  • STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, pimentpoeder, tomatenpuree, bruine suiker, doperwten, Madam Jeanette peper en de tomaatblokjes (met het sap) hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen en circa 5 minuten op matig vuur laten sudderen.
Ingrediënten
- 1.Spaghetti: - 1 pak (500gram) Grand'Italia Spaghetti - zonnebloemolie - 1 sjalotje - 1 el Aromat (bouillonpoeder) - 2. Caribbean Chicken: - 500 gram kipfilet - 4 sjalotjes - 2 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix) - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - ½ tl pimentpoeder - 1 el tomatenpuree - 2 tl bruine suiker - 100 gram doperwten (diepvries) - plakje Madam Jeanette peper  - 1 blik (400 gram) tomaatblokjes - ½ kopje (75 ml) water