Cherry Suricano (cocktail met cherry, campari en rode vermout)

Home Recepten
Cherry Suricano (cocktail met cherry, campari en rode v...
Afbeelding van Cherry Suricano (cocktail met cherry, campari en rode vermout)
Afbeelding van Cherry Suricano (cocktail met cherry, campari en rode vermout)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Vul de whiskyglas voor de helft met ijsblokjes of crushed ijs; schenk hierin Campari, Vermout en Cherry Bouquet Trafasie. Voeg ijskoud water toe tot het glas vol is.

Serveertip: Cherry Suricano direct na bereiding serveren.

Variatietip: Garneer het glas een sinaasappel- en citroenschilletje.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dinkie 20 augustus 2019 16:08
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!
Marga 12 oktober 2020 11:08
5/5
10+ voor jullie geweldige producten en recepten.
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
Hina 9 oktober 2020 09:29
5/5
SUPER GEDAAN MENSEN!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Cherry Suricano (cocktail met cherry, campari en rode vermout)

Vul de whiskyglas voor de helft met ijsblokjes of crushed ijs; schenk hierin Campari, Vermout en Cherry Bouquet Trafasie. Voeg ijskoud water toe tot het glas vol is.

Ingrediënten
- 20 ml Campari - 65 ml Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink) - 15 ml Vermout (zoet, rode) - whiskyglas - ijsblokjes of crushed ijs - ijskoud water