Chinese wokgarnalen met broccoli

Home Recepten
Chinese wokgarnalen met broccoli
Afbeelding van Chinese wokgarnalen met broccoli
Afbeelding van Chinese wokgarnalen met broccoli

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix), rijstwijn, rode wijnazijn, gember, bruine suiker en tomatenpuree in een kom toevoegen en mengen tot een marinade.
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de garnalen toe en marineer ze 10 minuten.
  • STAP 3: Broccoli (in roosjes) in ruim water 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 4: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, uien (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 5: De gemarineerde garnalen, Madam Jeanette en Trassie Trafasie erbij doen, omscheppen en circa 7 minuten, met deksel op de pan, gaarbakken; tussentijds eenmaal omscheppen.
  • STAP 6: De laatste minuut sesamolie toevoegen, omscheppen en nog even laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Garnaal Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met rijst en broccoli.

Variatietip: Varieer de garnalen met vis of tahoe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Chinese wokgarnalen met broccoli
  • STAP 1: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix), rijstwijn, rode wijnazijn, gember, bruine suiker en tomatenpuree in een kom toevoegen en mengen tot een marinade.
  • STAP 2: Voeg de marinade aan de garnalen toe en marineer ze 10 minuten.
  • STAP 3: Broccoli (in roosjes) in ruim water 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • STAP 4: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, uien (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 5: De gemarineerde garnalen, Madam Jeanette en Trassie Trafasie erbij doen, omscheppen en circa 7 minuten, met deksel op de pan, gaarbakken; tussentijds eenmaal omscheppen.
  • STAP 6: De laatste minuut sesamolie toevoegen, omscheppen en nog even laten pruttelen. 
Ingrediënten
- 3 el Faja Lobi TonightTrafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 el rijstwijn (toko) - 2 tl rode wijnazijn - 1 tl gemberpoeder of 2 plakjes verse gember van 1cm - 1 tl bruine suiker - 1 tl tomatenpuree - 500 gr garnalen (medium zonder staart) - 600 gr broccoli - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 2 uien - 3 teentjes knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 2 tl pure sesamolie (toko)