Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)

Home Recepten
Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)
Afbeelding van Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)
Afbeelding van Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Sugar snaps met bakbanaan (gesneden in plakjes van 1cm) in ruim water in 5 minuten gaarkoken en uitlekken.
2. Kotomisi Basmativolgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
3. 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken
4. 360 ml Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), 1 kopje (150ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
5. De laatste 5 minuten de sugarsnaps en bakbanaan toevoegen.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati.

Variatietip: Varieer de Roti Dési Masala (woksaus) eens met de volgende woksauzen en marinade: 1. Roti Masala Trafasie 2. Roti Redie Masala 3. Roti Madam Jeanette 4. Chicken Masala Trafasie 5. Kip Masala Trafasie (marinade). Varieer de bakbanaan met krieltjes en de sugarsnaps met haricots.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Kawina 7 oktober 2020 15:24
5/5
Masala met boontjes mmm! Groot fan van jullie.
Masala fan 25 september 2020 09:23
5/5
De Faja Lobi masala is de allerbeste!
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw
Jill 31 augustus 2020 11:09
5/5
Wat waren de kipspeisjes lekker zeg heerlijk recept. Vanavond gaan we de Faja Lobi tikka masala nieuwe recep van vorige week maken!
Jerky 14 augustus 2020 12:40
5/5
Jullie Roti Masala en Pindakaas mijn favorieten echt zoals het hoort te zijn topproducten
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Getest 29 juni 2020 07:34
5/5
Dit weekend kennis gemaakt met roti masala trafasie. Een heerlijke smaakbeleving, geurt geweldig en was zo klaar! Toppie ga snel jullie kookboek bestellen maar zeker een recensie verdiend do or het goede recept voor een leek in de keuken. ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)

1. Sugar snaps met bakbanaan (gesneden in plakjes van 1cm) in ruim water in 5 minuten gaarkoken en uitlekken.
2. Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
3. 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken
4. 360 ml Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), 1 kopje (150ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
5. De laatste 5 minuten de sugarsnaps en bakbanaan toevoegen.

Ingrediënten
- 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - 200 gr garnalen (grote met staart) - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 150 gram sugar snaps of kouseband, zonnebloemolie, 1 ui, 1 kleine (200 gram) halfrijpe bakbanaan