Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)

Home Recepten
Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)
Afbeelding van Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)
Afbeelding van Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Olie verhitten, garnalen en sjalotjes hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Roti Masala Trafasie (woksaus), 1/2 kopje water, krieltjes en kokosmelk toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten broccoli en tomaat (in partjes) toevoegen.

Serveertip: Serveren met Sandhia's Roti Trafasie (echte Sandhia's roti), rijst of stokbrood.

Variatietip: Varieer Faja Lobi Roti Masala Trafasie met Faja Lobi Roti Masala Speciaal. Voor meer Masala Gerechten, raadpleeg Roti Gerechten en Masala Gerechten.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Kawina 7 oktober 2020 15:24
5/5
Masala met boontjes mmm! Groot fan van jullie.
Masala fan 25 september 2020 09:23
5/5
De Faja Lobi masala is de allerbeste!
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw
Jill 31 augustus 2020 11:09
5/5
Wat waren de kipspeisjes lekker zeg heerlijk recept. Vanavond gaan we de Faja Lobi tikka masala nieuwe recep van vorige week maken!
Jerky 14 augustus 2020 12:40
5/5
Jullie Roti Masala en Pindakaas mijn favorieten echt zoals het hoort te zijn topproducten
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Getest 29 juni 2020 07:34
5/5
Dit weekend kennis gemaakt met roti masala trafasie. Een heerlijke smaakbeleving, geurt geweldig en was zo klaar! Toppie ga snel jullie kookboek bestellen maar zeker een recensie verdiend do or het goede recept voor een leek in de keuken. ...
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)

Olie verhitten, garnalen en sjalotjes hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Roti Masala Trafasie (woksaus), 1/2 kopje water, krieltjes en kokosmelk toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten broccoli en tomaat (in partjes) toevoegen.

Ingrediënten
- 200 gram broccoliroosjes - 200 gram krieltjes (voorgekookt) - 5 eetlepels Kronto Mirkie Trafasie (Sandhia's kokosmelk) - 300 gram garnalen - 5 eetlepels zonnebloemolie - 3 sjalotjes - 1 tomaat - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (woksaus)