👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? 3 nieuwe Roti verrassingen
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Heri Heri met bakkeljauw

Home Recepten
Heri Heri met bakkeljauw
Afbeelding van Heri Heri met bakkeljauw

Bereidingswijze

  • STAP 1: Verdeel de Bakkeljauw Filet in kleine stukjes en kook het 20 minuten in ruim water om het te ontzouten. Spoel het in een vergiet met koud water af; lek het vervolgens uit door de Bakkeljauw in het vergiet stevig uit te knijpen.
  • STAP 2: Verhit 5 eetlepels premium zonnebloemolie, fruit de uien hierin lichtbruin; voeg de gekookte Bakkeljauw Filet hieraan toe, omscheppen en in circa 5 minuten goudbruin roerbakken. Bakkeljauw Trafasie (roebakmix), tomaten (in stukjes), tomatenpuree, Trassie Trafasie, bruine suiker en eventueel de Madam Jeanette peper toevoegen en omscheppen; het water toevoegen en omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur koken.
  • STAP 3: De eieren hard koken, pellen en in partjes snijden. De cassave (in blokjes gesneden) in 10-15 minuten in water met een snufje zout gaar koken, daarna uitlekken; zoete patat (in langwerpige plakjes) en bakbananen (in langwerpige plakjes) samen in water met een snufje zout gaar koken; de bakbananen na 5 minuten en de zoete patat na 10 minuten afscheppen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Bakkeljauw Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer de bakbanen, zoete patat, cassave en eieren op een schaal met de bakkeljauw; garneer met de selderij en de verse tomaat.  

Variatietip: Frituur de cassave enkele minuten na het koken.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lilly 21 juli 2018 00:00
5/5
Portugees van afkomst, maar wat een geweldige bakkeljauw recepten, wij noemen het bacalhau!
Wil. D 24 juni 2024 07:49
5/5
Deze website is geschikt als je mensen met je BBQ wil verassen met unieke creaties 😋
Inirida 21 juni 2024 08:09
5/5
5 sterren
Goof 20 juni 2024 07:43
5/5
Kabeljauwpakketjes te lekker!
Gorr 19 juni 2024 08:10
5/5
De lekkerste producten!
Roblex 18 juni 2024 08:16
5/5
Insane goed!
Koosje 17 juni 2024 08:20
5/5
Heerlijk om een beetje te scrollen op deze website, kook recepten opslaan, die gaan dan in het mijn kookboek en via daar kan ik mijn week planning rondmaken. Goed over alles nagedacht! 😎
Roos 14 juni 2024 08:47
5/5
De lekkerste kabeljauw pakketjes van Nederland!!!
Roosje 13 juni 2024 08:30
5/5
Heerlijke recepten!
Pietsje van der Ploeg van der Brug 12 juni 2024 11:47
5/5
Een producent die ook producten heeft voor mensen met een gluten allergie. Heerlijk. Nu kan ik ook genieten van jullie heerlijke recepten.
Kitty 12 juni 2024 08:27
5/5
Genieten van jullie vega recepten die even goed zijn als de normale😊😋 Een verborgen pareltje die ik nog veel vaker zal gaan bezoeken!
Marga Kok 12 juni 2024 08:27
5/5
Kookboek 6 net binnen, ziet er heel aantrekkelijk uit. Heerlijke recepten ik ga snel aan de slag hiermee.
Ok 11 juni 2024 07:55
5/5
De heerlijkste recepten zijn van faja lobi
Reyenne 10 juni 2024 07:57
5/5
Nou dit weekend het nieuwe recept RotiChoti Quiche geproefd. Was weer grandioos en om te smullen 💖
Kofi 7 juni 2024 08:35
5/5
Honey Chicken Roti woowwww te smakelijk! 😍❤️
Vin 6 juni 2024 08:40
5/5
Roti Grilled Saté: 10 sterren.
XX 5 juni 2024 08:07
5/5
Geweldige kookvideo's!
Roan 4 juni 2024 08:21
5/5
We hebben gisteren de Zalmpakketjes Trafasie gemaakt naar aanleiding van de geweldige ervaring met de Kabbeljauw pakketjes Trafasie! Volgende week gaan we voor de Masala pakketjes!! 🤗
Miranda 3 juni 2024 07:59
5/5
Creatief recept met een hele leuke naam: Chicken Twister Trafasie. En daarna geven we de kids altijd een twister, vinden ze zo leuk hihi 😋😊
FajaLobi kip masala 31 mei 2024 12:23
5/5
Moeten het nog uitproberen
Plas 31 mei 2024 08:34
5/5
Deze heerlijke eiersalade op roti is een smaak van jewelste! Aanrader deze website met duidelijke kookvideo's en stap-vorm recepten 😍
Roberto 30 mei 2024 07:49
5/5
Wauw, top service! Fijne producten
Nidi 29 mei 2024 08:31
5/5
De gestoomde ovendrums zijn om je vingers bij af te likken 😋
Renolde 28 mei 2024 08:29
5/5
Het blijft een cadeau op het schap met die heerlijke tropische huisstijl. Mooie producten met een mooi verhaal ❤️
Rosalinde 27 mei 2024 07:59
5/5
Bami Goreng Trafasie goedgekeurd ✅❕
Bart 26 mei 2024 20:06
5/5
Hoi Bart ik vind nasi heel erg lekker met pindasaus en kroepoek en gebakkenei dat is ook heel erg lekker er bij groetjes van Bart
Linda 23 mei 2024 07:41
5/5
Fav's: RotiChoti honey chicken en Bami Goreng Trafasie ❤️❤️❤️❤️
Renata 22 mei 2024 07:53
5/5
HEERLIJK! En zeer uitgebreid te koop bij onze AH XL in Arnhem! Toppers!!!😋
Kobalt 21 mei 2024 07:47
5/5
Met deze warme temperaturen zijn vooral de vlees gerechten toppers voor je bbq samenstelling. Inmiddels ook aan het experimenteren met vegetarisch eten en jullie sauzen, zoals de vega roti k ip, was erg smaakvol. Toch goed om mee bezig te zijn! Nog lang niet klaar met jullie.😎 ...
Kendall 17 mei 2024 08:21
5/5
Alle kookvideo's zijn zo duidelijk. Geeft je iedere keer weer zin om te eten!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Heri Heri met bakkeljauw
  • STAP 1: Verdeel de Bakkeljauw Filet in kleine stukjes en kook het 20 minuten in ruim water om het te ontzouten. Spoel het in een vergiet met koud water af; lek het vervolgens uit door de Bakkeljauw in het vergiet stevig uit te knijpen. 
  • STAP 2: Verhit 5 eetlepels premium zonnebloemolie, fruit de uien hierin lichtbruin; voeg de gekookte Bakkeljauw Filet hieraan toe, omscheppen en in circa 5 minuten goudbruin roerbakken. Bakkeljauw Trafasie (roebakmix), tomaten (in stukjes), tomatenpuree,  Trassie Trafasie, bruine suiker en eventueel de Madam Jeanette peper toevoegen en omscheppen; het water toevoegen en omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur koken.
  • STAP 3: De eieren hard koken, pellen en in partjes snijden. De cassave (in blokjes gesneden) in 10-15 minuten in water met een snufje zout gaar koken, daarna uitlekken; zoete patat (in langwerpige plakjes) en bakbananen (in langwerpige plakjes) samen in water met een snufje zout gaar koken; de bakbananen na 5 minuten en de zoete patat na 10 minuten afscheppen. 
Ingrediënten
- 1. Bakkeljauw: - 1 pak (450 gr) Faja Lobi Bakkeljauw Filet - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie (speciaal voor Sandhia's gerechten) - 2 uien - 4 el  Faja Lobi Bakkeljauw Trafasie of Faja Lobi Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 tomaten - 2 tl tomatenpuree - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1-2 tl bruine suiker - plakje Madam Jeanette peper - 100 ml water - 2. Heri Heri: - 4 eieren - 1 pak (400gram) Cassave (diepvries) - 2 grote zoete patat - 2 rijpe bakbananen - 3. Voor het serveren: - enkele takjes selderij - 2 verse tomaten
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie