HOLLANDSE ovenaardappels met een Sandhia's swing!

Home Recepten
HOLLANDSE ovenaardappels met een Sandhia's swing!
Afbeelding van HOLLANDSE ovenaardappels met een Sandhia's swing!

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

circa 5 minuten beetgaar voorkoken, afgieten en in een ovenschaal verdelen.

  • STAP 2: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) met de olie goed mengen, schenk het over de aardappels en schep ze lichtelijk om.
  • STAP 3: Rooster de aardappels circa 20 minuten in de oven op 200 graden.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Overige Oven Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveer de ovenaardappels met zalm, Madam Jeanette saus en groente naar keuze. Maak de Madam Jeanette saus als volgt: Meng 5 el Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 3 el honing en 2 el yoghurt.

Variatietip: Combineer de aardappels met zoete aardappel.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Agnes 18 juni 2021 10:49
5/5
Als oer hollandse kennis gemaakt met jullie moksie speciaal hmmmm wat een genot top marinade! 😍 Ga zo door met meer recepten faja lobi 😘
gebr j 31 januari 2021 11:57
5/5
Als echte boeren Hollanders jullie kookboek met de familie geproefd 1 week lang wij zijn om. Lekker mengen met onze echte Hollandse recepten doet het goed !
Dijkman 8 maart 2019 09:06
5/5
HOLLANDSE BOER DIE TEGENWOORDIG PIEPERS MET NASI TRAFASE EET. HULDE!
A. Verheij 15 november 2018 12:40
5/5
Wij als echte Hollandse opgevoed met de piepertjes, beoordelen dit boek met een dikke 10. We aten weleens Surinaams, maar hoe moet je dit nou zelf maken? Nou de Baka Bana's, de Saoto en de Nasi/Bami die wij maken met jullie recepten zijn nog lekkerder wij ooit geproefd hebben. Erg leuk! ...
Aisha 20 september 2021 09:20
5/5
Saté Trafasie (op een bedje van spaghetti), check ✅ Gelukt en was smaaaaaakvolll
D 20 september 2021 08:16
5/5
Een kookboek met letterlijk een gouden kaft. Wereldse recepten die we moeten koesteren, culturen van mengelmoesje, geheimen van verschillende keukens, recepten die werken, en kookvideo' s op hun website. ...
Waldo 17 september 2021 10:05
5/5
De gouden kapsalon gemaakt wat een topper weer pfoe 😍
Sinneke 16 september 2021 10:39
5/5
Roti Crispy Chicken staat vanavond op het menu! Wat een makkelijke kookvideo!! zin in!! 💕💕💕💕
Monique 15 september 2021 07:59
5/5
Met Faja Lobi weet je iedere dag wat je gaat eten: Je scrollt door de recepten van een menu😘😀, en je hebt altijd wel iets. Ook de wat eten we vandaag is erg, genoeg inspiratie voor ons hier thuis, ...
Anastecia 14 september 2021 08:53
5/5
Een kookwalhala voor iedereen die van tropisch eten houd!
Les 14 september 2021 07:51
5/5
Een geweldig idee die recepten van jullie, hoe mijn moeder het ons geleerd heeft (Javaans-Surinaamse dame), zo zie ik het ook terug in jullie recepten, dit geeft me zo een mooi en fijn gevoe l. Lekker makkelijk bij de Oriental om de hoek te verkrijgen, een mega mega assortiment, alleen die kleuren van jullie word je al vrolijk van 😙 ...
Passie 13 september 2021 08:08
5/5
Passie is mijn bijnaam, en dat is mijn synoniem voor jullie! Top spulletjes, en makkelijk zo een reccessie achterlaten, niet teveel poespas. 🤣😋😎
Fins 12 september 2021 09:32
5/5
Als ik jullie zie, als ik jullie hoor, als ik met jullie eet, het maakt je gewoon gelukkig. Probeer het uit mensen als je nog twijfelt. Alleen maar lobi lobi voor deze fam ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ...
Naomi 10 september 2021 11:04
5/5
Dit weekend groot feest! En daar horen jullie loempia's bij. 😍😍😍 Fijn een merk te hebben, waar je alle kanten mee op kan.
Kev 9 september 2021 09:17
5/5
Begint al bij en heerlijke kaft totdat je erdoorheen bladert, heerlijk!
Peter 8 september 2021 08:49
5/5
Vanaf nu geen anders meer!
Anu 6 september 2021 08:42
5/5
Alle pagina's dit weekend eens doorgebladerd van dit kookboek, mooi hoor. Leuk ook om te zien dat veel recepten echt lijken zoals ik het zelf heb geleerd vroeger (ooit) van oma en moede rs. Geeft me een fijn gevoel dat ik iets gevonden heb wat echt lijkt om wat we vroeger aten ...
Liesje 5 september 2021 09:54
5/5
Dankzij jullie producten ontdekt dat je niet altijd maar alles met vlees moet eten. Jullie smaakmakers geven die volle smaak, die je wel echt mist in je eten als je een keer wat zonder vlees wilt. Heerlijk de pinda sambel, de trassie, jullie nasi mix die je zelfs voor snacks kan gebruiken. Leuk om te zien hoe veelzijdig jullie producten zijn! 😋 ...
Weraldo 2 september 2021 08:28
5/5
Een kritische noot voor jullie: Het boek is geweldig, hahahahah!! Gewoon top
Tirza 1 september 2021 10:03
5/5
Gisteren zelf gemaakte friet gemaakt oorlog met jullie pinda sambel, aangelengd met een beetje javaanse marinade en extra piment, sjezus terwijl ik praat loopt het water uit me mond!
Nilesh 31 augustus 2021 09:44
5/5
Een goed kookboek!
Nilicia 30 augustus 2021 08:03
5/5
Dit weekend 3 x gekookt met faja lobi en overal de trassie en gekruide ketjap erbij gedaan, wat een smaakmakers 🥂
Koki 29 augustus 2021 09:38
5/5
Verrast naar adviezen van mijn kook vrienden, en ik geef ze gelijk. Gewoon een functioneel en goed kookboek, Surprisebox ook erg handig erbij met de receptkaart.
Harry 27 augustus 2021 14:02
5/5
Cakes zijn gelukt alle drie. Wel de recepten van de website gebruikt. Leuk hoe je uren kan bladeren in recepten, en denkt die ga ik maken en dan bij het volgende recept kom en denkt ja die g a ik maken maar eind van de rit geen keuze kan maken. Heb 'mijn kookboek' op jullie website denk ik wel volstaan met 200 nog te maken recepten ❤️😍 ...
Joan 26 augustus 2021 09:21
5/5
Of je nou authentieke nasi bami of roti wilt eten, of je wilt een uitstapje maken naar een masala pizza of een mexiacaans gerecht met een Surinaamse twist, jullie weten me telkens weer te ve rassen ook met de producten! Erg blij mee!!! 😍❤️😋 ...
Nalini 24 augustus 2021 09:11
5/5
De kiprollade was super. Kunnen jullie eens een masala rollade maken? Erg benieuwd hoe dat uitpakt, lekker sappig hmm denk een creatie 😋
Wi, 22 augustus 2021 11:46
5/5
De beste sate en pinda sambel is van faja Lobi. We zaten laatst in een Hollands restaurant met allerlei verschillende gerechten, verrek die sate proefde zo bekend en lekker. wij vragen welke saus er is gebruikt aan de chef, zegt die gek faja lobi hahaha nou ons kon je rapen hoe toevallig! 😂😂😂❤️ ...
Revin 19 augustus 2021 11:58
5/5
Een roots uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika met een beetje Surinaams bloed. Geweldig hoe ik jullie recepten met deze continenten kan combieren, echter een ware aanvulling op onze wekelij kse gerechten 😚 ...
Regi 19 augustus 2021 10:00
5/5
Een gradioos mooie handige website zowel op mobiel als pc. Net zo handig als jullie producten en uitstraling, lobi voor jullie ❤️
Sila 18 augustus 2021 08:51
5/5
Jullie ketjap en javaanse marinade en trassie de perfecte smaakmaker voor ieder gerecht. Kwam het als tips in jullie kookvideo's tegen, en tip dit graag aan mede fans: geeft een touch waar j e u tegen zegt. 🤐😏 ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
HOLLANDSE ovenaardappels met een Sandhia's swing!

circa 5 minuten beetgaar voorkoken, afgieten en in een ovenschaal verdelen.

  • STAP 2: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix) met de olie goed mengen, schenk het over de aardappels en schep ze lichtelijk om.
  • STAP 3: Rooster de aardappels circa 20 minuten in de oven op 200 graden.
Ingrediënten
- 800 gr aardappels (kruimige met schil) - 4 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 el zonnebloemolie
Ga naar mijn laatste sessie