Kipspiesjes met pindasaus en pikante groentesalade

Home Recepten
Kipspiesjes met pindasaus en pikante groentesalade
Afbeelding van Kipspiesjes met pindasaus en pikante groentesalade
Afbeelding van Kipspiesjes met pindasaus en pikante groentesalade

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 7 minuten marineren. Rijg het vlees aan de pennen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kipspiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk ze halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie:

Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.

3. Petjel (pikante groentesalade): zie Recept Petjel Trafasie

TIP: Probeer ook deze populaire Gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Pinda Sambel Trafasie over de kipspiesjes en de pikante groentesalade; heerlijk met gegrilde maïs.

Variatietip: Varieer de kippendijenfilet met varkensvlees of vegakip.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lorenzo 4 augustus 2020 11:11
5/5
Supergave website geworden, en ik kan niet wachten om al die lekkere recepten te proberen!!!
Janice 4 augustus 2020 11:01
5/5
Super mooie website!
Whitney 4 augustus 2020 08:34
5/5
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is super fijn. Een flinke verbetering!
Cynthia 4 augustus 2020 08:34
5/5
5 sterren voor dit kookboek.
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Wim 3 augustus 2020 13:07
5/5
Faja Lobi, echt waar jullie flikken het telkens weer. Wat een grandioos fijne website en tegelijkertijd zo vrolijk en tropisch. Wauw wauw wauw
John 3 augustus 2020 07:52
5/5
Kennis gemaakt met jullie lekkere producten nu enkele weken geleden, ben een groot ben geworden!
Anoniem 2 augustus 2020 15:02
5/5
Geweldig bedrijf
Chery 28 juli 2020 10:24
5/5
Go on Faja Fajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kipspiesjes met pindasaus en pikante groentesalade

1. Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 7 minuten marineren. Rijg het vlees aan de pennen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kipspiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk ze halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is. 

2. Pinda Sambel Trafasie:

Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.

3. Petjel (pikante groentesalade): zie Recept Petjel Trafasie

TIP: Probeer ook deze populaire Gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Ingrediënten
- 1. Kipspiesjes - 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 500 gr kippendijenfilet - pennen - 2. Pinda Sambel Trafasie (satésausmix met crunchy pinda's): - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie (satésausmix met crunchy pinda's) - 3. Petjel (pikante groentesalade): zie Recept Petjel Trafasie