Kousenband met warang visie (kousenband met Sandhia's gerookte vis)

Home Recepten
Kousenband met warang visie (kousenband met Sandhia's g...
Afbeelding van Kousenband met warang visie (kousenband met Sandhia's gerookte vis)
Afbeelding van Kousenband met warang visie (kousenband met Sandhia's gerookte vis)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

ing op de verpakking.

  • STAP 2: Bereid de warang visie als volgt; ontdoe de vis van kop en staart, breek het visvlees in hapklare stukken, de graten en het vel hiervan verwijderen. Zet ruim handvol hiervan 10 minuten in een kom met warm water, afgieten en goed uitknijpen of deppen voor gebruik in stap 5.
  • STAP 3: Kousenband (schuin in stukjes gesneden) 5 minuten in ruim water voorkoken.
  • STAP 4: 6 el Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) lichtbruin fruiten.
  • STAP 5: Aardappel (in dunne plakjes) en ruim handvol warang visie toevoegen en enkele minuten roerbakken.
  • STAP 6: Hieraan toevoegen Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, voorgekookte kousenband en Madam Jeanette peper en omscheppen.
  • STAP 7: Het water toevoegen en 15 minuten, met deksel op de pan, op laag vuur koken.
  • STAP 8: De laatste 5 minuten de tomaat (in partjes) toevoegen, omscheppen en nog even laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati of met Sandhia's Roti

Variatietip: Varieer de warang visie (Sandhia's grookte vis) met gerookte forel- of makreelfilet.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kousenband met warang visie (kousenband met Sandhia's gerookte vis)

ing op de verpakking.

  • STAP 2: Bereid de warang visie als volgt; ontdoe de vis van kop en staart, breek het visvlees in hapklare stukken, de graten en het vel hiervan verwijderen. Zet ruim handvol hiervan 10 minuten in een kom met warm water, afgieten en goed uitknijpen of deppen voor gebruik in stap 5. 
  • STAP 3: Kousenband (schuin in stukjes gesneden) 5 minuten in ruim water voorkoken. 
  • STAP 4: 6 el Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) lichtbruin fruiten.
  • STAP 5: Aardappel (in dunne plakjes) en ruim handvol warang visie toevoegen en enkele minuten roerbakken.
  • STAP 6: Hieraan toevoegen Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, voorgekookte kousenband en Madam Jeanette peper en omscheppen.
  • STAP 7: Het water toevoegen en 15 minuten, met deksel op de pan, op laag vuur koken.
  • STAP 8: De laatste 5 minuten de tomaat (in partjes) toevoegen, omscheppen en nog even laten pruttelen.
Ingrediënten
- 400 gr Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - 1 stuk Faja Lobi Warang Visie (gerookte Sandhia's vis) - 500 gr kousenband - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 1 aardappel - 5 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 el tomatenpuree - 2 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - Madam Jeanette peper - 1 kop (150 ml) water - 1 tomaat