Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Bekende Nederlanders gek op Faja Lobi!

Koken met BN’ers staat in de spotlights bij onze fans, nu bekende Nederlanders ook steeds vaker onze easy-to-use recepten en ambachtelijke producten gebruiken. Er sluiten zich steeds meer BN’ers aan bij onze 600.000+ ambassadeurs, zo leuk! Natuurlijk willen deze BN’ers graag met jullie delen wat hun favoriete gerecht is uit onze gepassioneerde familiekeuken. Wij geven je hier alvast een inkijkje in de favorieten van Nochtlii, Nick (EtenmetNick) en Dave Roelvink.

Nochtlii verrast haar 1 miljoen volgers

Nochtli is gek op onze Nasi Trafasie met Javaanse Saté, en heeft ze in een hand-omdraai gemaakt voor haar volgers. Zij deelt het recept voor zes personen op Instagram. Kook je voor minder personen dan zijn de ingrediënten daarop af te stemmen door bij het recept Surinaamse nasi met saté het aantal personen te selecteren.

Nick van EtenmetNick: Nasi Trafasie met Javaanse Saté

Koken met BN’ers is soms echt een feestje om naar te kijken, vooral als je Nick van EtenmetNick op YouTube aan het werk ziet in de keuken. Nick maakt twee familierecepten uit onze gepassioneerde familiekeuken, namelijk Nasi Trafasie en Javaanse Saté. Nick is natuurlijk een ervaren kok, maar de twee easy-to-use recepten zijn heel simpel om te maken.

Dave Roelvink kiest voor Bami Trafasie

Dave Roelvink vind zichzelf niet de beste kok maar en heeft daarom zijn vriendin Jazzlyn gevraagd om hem bij te staan. Niet dat het nodig is, want onze easy-to-use recepten zijn zelfs geschikt als je geen enkele kookervaring hebt. Dave heeft in elk geval een goede smaak, want hij heeft een van onze toppers gekozen, namelijk Bami Trafasie met Kasripo Kip. Wil jij dit gerecht ook maken en ervan smullen net als Dave Roelvink? Hij zegt zelf dat ‘als ik het kan dan kan jij het ook’, en zo simpel is het.

Bekende Nederlanders gek op Faja Lobi!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie