Nieuws

Home Nieuws Culinair genieten tijdens de lockdown met deze recepten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Culinair genieten tijdens de lockdown met deze recepten

De lockdown went zo langzamerhand, maar het blijft wel belangrijk om het thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Verwen jezelf en je gezin met de lekkerste recepten die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Dan wordt het in elk geval culinair genieten tijdens de lockdown. Ben je nog niet bekend met onze gerechten? Elk gerecht is tot stand gekomen in onze gepassioneerde familiekeuken en om het voor iedereen gemakkelijk te maken, zijn onze recepten easy-to-use.

Surinaamse vispastei met handige kookvideo

Geniet van deze Surinaamse vispastei die echt simpel te maken is en waarbij je de kookvideo kan kijken voor extra gemak tijdens de bereiding. Er zit een kleine pittige touch aan met de toevoeging van een plakje Madame Jeanette peper. Mocht je het te scherp vinden dan laat je dit gewoon weg.

Turks brood met Javaanse saté: echt lekker!

Culinair genieten tijdens de lockdown betekent niet dat je uren in de keuken hoeft te staan. Dat is in elk geval niet nodig met het recept Turks brood met Javaanse saté. Dit gerecht is namelijk al in vijftien minuten te bereiden met ons easy-to-use recept. Bereid het recept voor het exacte aantal personen door dit simpelweg te selecteren aan de hand van het plusje of minnetje.

Chicken Karaage Trafasie: proef en oordeel zelf

Het recept Chicken Karaage Trafasie is een onderdeel van het hoofdgerecht, waarbij onze serveertip luidt om het lekker met frietjes en sla te eten. Overigens bevat het gerecht kip als hoofdingrediënt, maar als je nog vlees hebt liggen, is dat natuurlijk ook prima te gebruiken als vervanger.

Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie

Gegrilde kipspiesjes smaken superlekker in combinatie met Moksie Alesie. Je staat ongeveer 35 minuten in de keuken om dit gerecht op tafel te toveren. Neem er gerust de tijd voor, want het is de tijd die je eraan besteedt echt meer dan waard.

Eksie Koekoe Trafasie: Surinaamse eiercake

Culinair genieten tijdens de lockdown is op allerlei manieren mogelijk. Je kan een heerlijk diner maken en afsluiten met een fantastisch dessert. Eksie Koekoe Trafasie is wat dat betreft een echte topper. Deze Surinaamse eiercake smaakt overigens overdag net zo lekker net als bij de koffie.

Culinair genieten tijdens de lockdown met deze recepten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie