Nieuws

Home Nieuws Paasmenu 2022: kleurrijke vrolijkheid
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Paasmenu 2022: kleurrijke vrolijkheid

Eerste Paasdag valt dit jaar op 17 april en dat betekent dat je kan uitkijken naar een heerlijk lang weekend. Haal de vrolijkheid alvast in huis met leuke paastakken en kleurrijke paasversieringen, bekijk hier ons Paasmenu 2022. Er staan maar liefst drie complete menu’s voor je klaar met voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Kies er één, maak ze allemaal of laat je inspireren en mix en match zelf de verschillende gerechten bij elkaar om een tropisch paradijs met extra veel kleurrijke vrolijkheid op tafel te zetten.

3x Paasmenu met originele gerechten

Het Paasmenu 2022 met drie keer een compleet diner is met zorg door ons samengesteld. Wij bieden je het gemak met onze easy-to-use-recepten om originele gerechten te maken. Heb je bijvoorbeeld wel eens het vermicceli dessert gemaakt? Of onze populaire Surinaamse ovenpastei geproefd? Deze twee gerechten maken onderdeel uit van het eerste Paasmenu samen met het voorafje Keski Trafasie en het bijgerecht Zinger Roti Wraps. Zo hebben wij voor nog twee dagen, waarop je aan tafel een feestje maakt, complete paasdiners voor je samengesteld. Neem maar snel een kijkje en haal de producten die je nog niet hebt alvast in huis.

Maak er een vrolijk feest van

Pasen is bij uitstek een gelegenheid om er aan tafel een vrolijk feest van te maken. Niet alleen met onze gerechten, maar natuurlijk ook met de gehele entourage. Nodig familie en vrienden uit, dek de tafel met een paaskleed aan, zet wat paasdecoratie neer en geniet vooral met zijn allen van de heerlijkste paasgerechten van ons Paasmenu 2022.

Vrolijk Pasen!

Paasmenu 2022: kleurrijke vrolijkheid

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie