Nieuws

Home Nieuws Moederdagmenu 2022: feest en vrolijkheid aan tafel
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Moederdagmenu 2022: feest en vrolijkheid aan tafel

Op Moederdag is het weer tijd om de moeders in het zonnetje te zetten. Dat begint natuurlijk bij een ontbijtje op bed om daarna de dag gezellig met elkaar door te brengen en te lunchen of uitgebreid te dineren. Wij hebben daarvoor met de grootste zorg en aandacht een speciaal Moederdagmenu 2022 samengesteld. Sandhia’s Recepten Moederdag zijn gemakkelijk te bereiden om als moeder je kinderen culinair te verwennen of om als kind voor je moeder een feestje aan tafel te maken.

Uitpakken aan tafel op Moederdag

Moederdag is een dag waarop kinderen knutselwerkjes als cadeautje geven en bloemen natuurlijk niet ontbreken. De dag is extra feestelijk te maken door op Moederdag aan tafel groots uit te pakken. Dat kan met ons Moederdagmenu, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf de lekkerste gerechten te selecteren. Er zijn drie complete menu’s met Moederdag recepten beschikbaar om uit te kiezen, van voorafje tot bijgerecht en van hoofdgerecht tot dessert. Bijvoorbeeld met Surinaamse vispastei, Kip Cocktail Salade en Spaghetti met Javaanse garnalen om af te sluiten met Dawet Sorbetijs.

Lekkere hapjes of uitgebreide lunch

Is het niet de bedoeling om op Moederdag uitgebreid te dineren? Ons Moederdagmenu zelf maken, laat je alle vrijheid om de lekkerste recepten te selecteren en bijvoorbeeld hapjes op tafel te zetten, zoals deze Buffalo wings & kipkluifjes net als deze Gevulde Croissants met Sandhia’s Kip als lekkere lunch. Iets voor bij de koffie? Cupcake Eksi Koekoe valt zeker in de smaak en de cupcakes zijn ook nog eens leuk te versieren met suikermuisjes.

Moederdagmenu 2022: feest en vrolijkheid aan tafel

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie