Nieuws

Home Nieuws Pinkstermenu 2022: dat is pas genieten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Pinkstermenu 2022: dat is pas genieten

Pinksteren valt dit jaar op zondag 5 juni en maandag 6 juni, zodat je een lang weekend in het vooruitzicht hebt. Geniet van je vrije tijd en maak er extra leuke dagen van met ons Pinkstermenu 2022. Er staan drie uitgebreide diners voor je klaar met voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Aan jou de keuze wat je gaat bereiden met onze easy-to-use recepten of doe eens gek en maak er een culinair weekend van door alle menu’s te maken.

Kies je favoriete Pinkstermenu

Heb je plannen voor het Pinksterweekend dan heb je misschien geen tijd om alle drie menu’s te maken. In dat geval kies je gewoon je favoriete Pinkstermenu om in het weekend één keer groots uit te pakken en er aan tafel een tropisch feestje van te maken. Bijvoorbeeld met VlamTosti Panini, Javaanse Tempé, Mom’s homemade chicken en Sandhia’s fruitcocktail. Je kan natuurlijk ook uit alle Pinkstermenu’s de lekkerste gerechten kiezen om zo je eigen menu voor Pinksteren samen te stellen.

Lekkers bij de koffie en heerlijk lunchen

Tijdens een druk Pinksterweekend wil je misschien niet uren in de keuken staan, maar wel lekker lunchen of wat lekkers bij de koffie nemen. Ons Pinkstermenu 2022 is zo samengesteld dat je gemakkelijk gerechten kan mixen en matchen. Serveer bij de koffie bijvoorbeeld deze lekkere chocoladecake en kies als lunchgerecht het Broodje Yangtori of de Creoolse huzarensalade. Wat dat betreft biedt ons Pinkstermenu 2022 alle inspiratie en gelegenheid om volop te variëren.

Pinkstermenu 2022: dat is pas genieten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie