Nieuws

Home Nieuws Frietjes smikkelen met Faja Lobi
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Frietjes smikkelen met Faja Lobi

Frietjes smikkelen met Faja Lobi is een fijn moment van de dag en misschien wel het allerfijnste moment. Je neemt even tijd voor jezelf of met elkaar en kletst gezellig over de belevenissen van de dag. Frietjes zijn altijd lekker en ook kinderen vinden het geweldig om op deze wijze aardappelen onderdeel van de maaltijd te laten zijn. Je maakt iedereen en jezelf er blij mee als je frietjes smikkelt met Faja Lobi. Er zijn natuurlijk allerlei variaties mogelijk en wij hebben een aantal inspirerende ideeën voor je op een rijtje gezet. 

Onze topper: Frietje Favorietje

Er zijn allerlei gerechten met friet te bereiden, maar Frietje Favorietje is toch echt een van de toppers uit onze gepassioneerde familiekeuken. Het draait bij dit gerecht om de combinatie van frietjes met kipspiesjes en een overheerlijke pindasaus. Naar keuze vervang je de kipspiesjes door bijvoorbeeld varkensvlees. Ook dan is het heerlijk frietjes smikkelen met Faja Lobi. Frietje Favorietje smaakt bovendien altijd lekker, hoe warm of koud het buiten het ook is.

Frietjes thuis uit het vuistje

Frietjes thuis uit het vuistje eten als je geen zin hebt om een uitgebreide maaltijd te koken, maar wel lekker wilt smikkelen. Het recept Frietjes Thuis uit de Vuist maak je al binnen vijftien minuten klaar. Geef er een leuke twist aan en serveer deze frietjes niet op een bord, maar in een leuk frietzakje. Wil je er wel een complete maaltijd van maken? Dit frietje gaat perfect samen met Faja Nuggets en een frisse salade.

Frietje met stofoe

Friet met gestoofd vlees is een populair gerecht en smaakt dan ook fantastisch. Faja Lobi heeft daar natuurlijk een eigen unieke en authentieke draai aan gegeven. Friet met Stofoe Foroe is daarvan het resultaat en staat garant voor frietjes smikkelen met Faja Lobi. Je kan de kipfilet uit het recept naar eigen voorkeur vervangen door drumsticks of varkensvlees. Maak het extra lekker door er een hardgekookt ei in partjes bij te serveren.

Frietje Drummie

Frietje Drummie, misschien raad je al, maar dit recept bestaat uit Sandhia’s Friet met speciale drumsticks. Ook deze variant met friet laat je weer heerlijk smikkelen met Faja Lobi. De speciale drumsticks laten de frietjes extra lekker smaken. Het geheim? De marinade om de drumsticks twee of drie uur, maar het liefst een hele nacht in te laten marineren.

Frietjes smikkelen met Faja Lobi

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie