👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Zomermenu: Tropische gerechten voor 3 weken lang

De zomer is een periode waarin de zon volop schijnt en vrolijkheid met zich meebrengt. Het is ook een tijd, waarin je extra geniet van vrije dagen of misschien heb je zelfs wel een leuke vakantie in het vooruitzicht. Iedere dag is de moeite waard om van te genieten en elke dag is tot een tropisch feestje om te toveren met ons Zomermenu 2024. Geniet dubbel zoveel van elke mooie dag in de zomer met kleurrijke gerechten die vrolijkheid aan tafel brengen. Wij pakken voor je uit met ons Zomermenu waarmee je drie weken lang elke dag tropische inspiratie krijgt voorgeschoteld, of gewoon kan combineren in de hele zomer. Klik hier om direct naar het menu te gaan..

Zomermenu: week 1

Het Zomermenu laat de periode van de zomervakantie meteen goed beginnen met een gevarieerd samengesteld eerste zomerse weekmenu. Je kan elke dag tropisch genieten en maakt de maaltijd van de dag zo uitgebreid als je wilt. Pak uit met een lekker voorafje en presenteer het hoofdgerecht met een bijgerecht om af te sluiten met een verfrissend nagerecht. Wil je niet elke dag het Zomermenu volgen voor week 1? Selecteer dan de gerechten waar je eigen voorkeur naar uitgaat. Combineer bijvoorbeeld de Garnalensalade met milde Madam Jeanette dressing als voorgerechtje van menu 1 met een Broodje Bakkeljauw van menu 2 om met Cherry Summer Cocktail eindigen. Er is volop tropische inspiratie om het je deze zomervakantie lekker gemakkelijk te maken met onze easy-to-use recepten.

Zomermenu: week 2

Is de eerste week goed bevallen met het gemak van ons Zomermenu? Mooi zo, dan kan je nu volop inspiratie opdoen met Zomermenu week 2. Er komen weer verrassend lekkere en zomerse gerechten voorbij in week 2. Je zomervakantie wordt op deze manier een vrolijke aaneenschakeling van kleurrijke en tropische gerechten. Het leuke van ons Zomermenu is dat je bepaalde gerechten ook prima als lunchgerecht kan eten. Zo zijn er eveneens lekkere gerechen om een te maken als je gezellig met vrienden een zomeravond in je tuin doorbrengt. Bekijk het recept van Loaded fries met RotiChoti maar eens of maak voor de lunch de overheerlijke Tropicana Salad die ook als voorgerecht voor een uitgebreid diner te bereiden is.

Zomermenu: week 3

De zomervakantie is een periode waarin je ook als je geen vakantie of vrije dagen hebt een leuke twist aan de dag kan geven. Dat is heel gemakkelijk met ons Zomermenu door de gerechten van het weekmenu 3 te maken. Maak van de dag een feestje om het vakantiegevoel op ultieme wijze te ervaren. Heb je in deze week vakantie en sta je graag in de keuken? Nodig familie en vrienden uit om te komen eten en verras iedereen met tropische gerechten. Ook het derde weekmenu voorziet weer in een ruime variatie aan kleurrijke gerechten. Bijvoorbeeld met Kip Cocktail Salade. Is het een mooie zomerdag en wil je graag buiten in de tuin eten? Hiervoor zijn meerdere gerechten uitermate geschikt, zoals het Caribbean Roasted Chicken of de Aubergine met roasted chicken die vast en zeker ook bij iedereen in de smaak zal vallen.

Fijne zomer!

Faja Lobi wil graag met het Zomermenu 2024 iedereen kleurrijke en vrolijke dagen met een tropisch tintje laten beleven. Wij wensen alle 600.000 fans een fijne zomer toe. Geniet ervan zoveel als je kan.

Zomermenu: Tropische gerechten voor 3 weken lang

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie