Pinkstermenu 2025: heerlijk genieten
Pinksteren valt dit jaar op zondag 8 juni en maandag 9 juni, ideaal voor een heerlijk lang weekend. Haal het maximale uit je vrije dagen met ons Pinkstermenu 2025. We hebben drie uitgebreide diners voor je samengesteld, inclusief smakelijke voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en verleidelijke nagerechten. Volg onze eenvoudige recepten – of ga all‐in en maak er een culinair Pinksterfestijn van door alle drie de menu’s uit te proberen.
Kies je favoriete Pinkstermenu
Geen tijd om alle drie menu’s te bereiden? Geen probleem. Focus op je absolute favoriet en maak van één diner een tropisch feestje. Denk aan een knapperige Snelle Platbrood Kip Masala, RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip) of Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Liever zelf mixen en matchen? Stel dan je eigen Pinkster-line-up samen met de lekkerste gerechten uit al onze menu’s.
Snel genieten bij koffie of dessert
Tijdens zo’n ontspannen Pinksterweekend wil je niet de hele dag in de keuken staan, maar wel iets bijzonders op tafel zetten. Dankzij de flexibele samenstelling van ons Pinkstermenu 2025 kun je gerechten moeiteloos combineren. Serveer bij de koffie bijvoorbeeld een Bojo (traditionele bruine cassave lekkernij) en kies voor het desser een frisse Orgeade Mithai. Met dit menu heb je alle inspiratie in huis om eindeloos te variëren én te genieten!
Maak je voorbereidingen compleet en verheug je op een smaakvol, zorgeloos Pinksterweekend!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.