RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip)

Home Recepten
RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip)
Afbeelding van RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip)
Afbeelding van RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten. Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen.
  • STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen en de laatste minuut de selderij (gehakt) toevoegen.
  • STAP 4: WarmRotiChoti op volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd het door het midden, verdeel de sla, de vulling en Zuurgoed Trafasie erover.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: RotiChotiSandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveer RotiChoti als hapje tussendoor of bijvoorbeeld voor de lunch, take away, tijdens een feestje of voor de snelle smuller.

Variatietip: Schenk naar smaak Madam Jeanette Trafasie gemengd met honing naar smaak over de vulling..

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Wolters 18 september 2020 08:50
5/5
De beste drumsticks jullie oosterse ketjap recept
In 1 september 2020 14:48
5/5
Ketjap van faya lobi is de allerbeste van de beste
Lilly 19 maart 2019 15:56
5/5
Ketjap gamba's de beste met jullie mixen, ik zou nooit een kookboek kopen maar oh wat is dit handig.
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Sterre 21 maart 2019 12:03
5/5
Vrolijkmakend kookboek met enorm veel recepten, als de maag gevuld is.... is het hart gelukkig :)

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
RotiChoti Ketjap Kip (gevuld met gepluisde ketjap kip)
  • STAP 1: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten. Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen. 
  • STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen en de laatste minuut de selderij (gehakt) toevoegen.
  • STAP 4: Warm RotiChoti op volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd het door het midden, verdeel de sla, de vulling en Zuurgoed Trafasie erover.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 600 gr kipfilet of kippendijenfilet - zonnebloemolie - 1 ui (grote) - 4 teentjes knoflook - halve rode peper - 1 blik (200 gr) maïs - 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1½  el tomatenpuree - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 tl zwarte peper (gemalen) - ½ kopje (75 ml) water - 1 tl bruine suiker - 3 takken selderij - 2. RotiChoti: - 2 pakjes RotiChoti (4 stuks per pak) - 1 krop sla -  Faja Lobi Zuurgoed Trafasie