Nieuws

Home Nieuws Dagelijkse inspiratie nodig?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Dagelijkse inspiratie nodig?

Vind je het ook lastig om iedere dag weer te kiezen wat je gaat eten? Je bent niet de enige die graag wat inspiratie wil om het avondeten te maken. ’Wat eten we vandaag?’ is in het gemiddelde huishouden in Nederland waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Het is ook moeilijk om iedere dag te bedenken wat er op tafel komt te staan. Tot nu…

Wat eten we vandaag? Dat is nu een vraag waarop het antwoord simpel is. Je vindt bij Faja Lobi namelijk de lekkerste easy-to-use recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Daarbij hoef je niet uren door recepten te bladeren. Wij hebben namelijk voor jou voor iedere dag van de week een compleet menu samengesteld.

Wat eten we vandaag dan?

Kijk maar eens wat er vandaag op Sandhia’s weekmenu staat. Je kan de maaltijd zo uitgebreid maken als je wilt. Wat eten we vandaag? Alleen een hoofdgerecht of zet je een driegangen menu op tafel met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht? Wij voorzien in dagelijkse inspiratie voor een complete maaltijd met recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Zo hebben wij ook nog volop inspiratie voor je als het gaat om de bijgerechten. Sandhia’s weekmenu maakt het je pas echt gemakkelijk om iedere dag lekker en bovendien gezond te eten. Uiteraard met volop variatie, want je wilt niet elke dag hetzelfde op tafel zetten.

Weekmenu met recepten voor maandag tot en met zondag

In plaats van veel tijd te besteden aan het zoeken van recepten staan ze bij ons al voor de hele week voor je klaar. Het praktische weekoverzicht start altijd met eten voor maandag en eindigt op zondag. Per dag zie je vier gerechten in de vorm van voorafjes/voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De tijd die je kwijt bent aan de bereiding staat erbij vermeld. Krijg je de vraag van je partner of kinderen ’Wat eten we vandaag?’ dan hoef je alleen nog maar naar ons weekmenu te verwijzen.

Dat is nog eens handig als je een druk schema hebt, want zo is de planning gemakkelijk te maken. Het is ook mogelijk om niet het complete weekmenu te bekijken, maar direct een dag te selecteren. Ga je naar een gerecht dan zie je in een oogopslag welke ingrediënten je nodig hebt. Print het lijstje of maak gebruik van Mijn Kookboek om je boodschappenlijstje op te slaan. Dat is eveneens handig om je favoriete recepten te bewaren. Ben je vegetarisch of wil je een recept mild of juist pittig maken? Ook daar hebben wij aan gedacht. Kijk maar eens bij tips voor een vegetarische bereidingswijze of bij de milde bereidingswijze voor recepten.

Wat eten we vandaag? Laat je verrassen

Vind jij het leuk om inspiratie voor het eten te krijgen en je te laten verrassen? In dat geval hebben wij een verrassingsrecept voor je als antwoord op de vraag ’Wat eten we vandaag?’. Bij Sandhia’s weekmenu hoef je dan alleen maar de keuze voor ‘verras me’ te maken. Uit maar liefst 1.000+ verschillende Surinaamse recepten toveren wij dan voor jou een verrassingsrecept tevoorschijn. Zo verrassen wij je ook graag met onze easy-to-use ambachtsproducten. Onze gepassioneerde familiekeuken met de lekkerste recepten en producten vormt een bron van inspiratie en variatie. Zo kan je iedere dag heerlijk eten met een verrassingsrecept of met een recept uit het weekmenu.

Gezonde recepten met volop variatie

Het is belangrijk om gezond te eten en daarom voorzien wij in recepten boordevol groenten. Wist je dat wij in onze recepten allerlei Surinaamse groenten verwerken, maar ook fruit- en vruchtsoorten net als pepers? Sandhia’s recepten bevatten gezonde ingrediënten en de maaltijden zijn ook nog eens budgetvriendelijk te bereiden. De recepten bevatten allerlei voedingsstoffen die onderdeel uitmaken van een gezond voedingspatroon. Bovendien is er volop variatie als het gaat om groenten en vruchten. Je kan daarbij ook je eigen fantasie gebruiken door bijvoorbeeld zelf een andere groente te voegen. Dat is handig als je nog groenten of vruchtsoorten over hebt in de koelkast van de bereiding van een ander gerecht.

Vandaag even snel eten? Binnen 20 minuten aan tafel!

Als je de hele dag gewerkt of gestudeerd hebt, is het prettig om niet meer uren in de keuken te hoeven staan. Daarom bevat Sandhia’s weekmenu met van dag tot dag recepten ook gerechten die heel snel te bereiden zijn. Zo ben je niet meer dan maximaal 20 minuten tijd kwijt aan de bereiding van een van onze lekkere recepten. Ook handig als je na je werk bijvoorbeeld snel weer door moet om te gaan sporten. Of om andere dingen te doen. Het leven is vaak zo druk dat je weinig tijd hebt om te koken. Toch wil je gezond en lekker eten. Daarom voorziet ons ’Wat eten we vandaag menu’ ook in snelle recepten die binnen maximaal 20 minuten klaar zijn. Na het eten heb je alle tijd over om je ding te doen en heerlijk van je avond te genieten.

Nog meer inspiratie opdoen?

Het is voor speciale gelegenheden leuk om wat meer kookinspiratie op te doen. Bijvoorbeeld als je familie of vrienden uitnodigt om uren gezellig te tafelen. Of als er een feestdag in zicht is of een verjaardag waarop je wilt uitpakken met eten. In dat geval raden wij je aan om Sandhia’s kookboek Recepten Deel 5 te bestellen. Dat is een kookboek vol met inspirerende recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Ook ideaal om als geschenk weg te geven. Het kookboek krijg je verpakt in een luxe giftbox geleverd.

Wat eten wij vandaag met onze ambachtsproducten

Kom je onze Lobi ambachtsproducten tegen in ons weekmenu, verrassingsrecepten of kookboek en weet je niet of die in je supermarkt of favoriete toko te koop zijn? Wij maken het je gemakkelijk met een overzicht van toko’s, supermarkten en groothandels waar onze producten verkrijgbaar zijn. Of maak het jezelf extra gemakkelijk en bestel onze Faja Lobi producten gewoon online in onze webshop.

Dagelijkse inspiratie nodig?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie