Nieuws

Home Nieuws Wat eten we vandaag als het buiten zo koud is?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Wat eten we vandaag als het buiten zo koud is?

Het is als het buiten koud is in de winter ideaal om een goed gevulde maaltijd op tafel te zetten. Op de vraag ’Wat eten we vandaag?’ is het dan gemakkelijk antwoord te geven. Dat is een winters gerecht dat goed gevuld is met lekkere ingrediënten. Zoals je gewend bent van Faja Lobi zijn de easy-to-use recepten simpel en snel te bereiden. Check ook de kookvideo’s voor extra gemak.

Wat eten we vandaag in de winter? Een lekkere maaltijdsoep

Een maaltijdsoep is een ideaal gerecht om op koude dagen in de winter klaar te maken. Maak gerust wat meer om wat overblijft in te vriezen. Dan heb je op een andere dag ook direct het antwoord op de vraag ’Wat eten we vandaag’. Maak vandaag maar eens Cassave Bravoe, dat is de lekkere Sandhia’s maaltijdsoep met een milde smaak. Er zitten allemaal gezonde ingrediënten in met voedingsstoffen die je lichaam in de winter zeker nodig heeft. Deze maaltijdsoep is rijkelijk gevuld met onder meer zoete aardappels, bakbanaan en drumsticks. Uiteraard zijn er naar wens diverse groenten toe te voegen. Dat is handig als je bijvoorbeeld nog groenten in de koelkast hebt liggen die op moeten. Of check de lijst met Surinaamse groenten voor meer inspiratie. Er is met allerlei ingrediënten overigens variatie mogelijk op deze maaltijdtip voor koude dagen in de winter. De kip is bijvoorbeeld met droge vis te variëren.

Wat eten we op deze koude dag als maaltijd? Vandaag eten we stamppot

Op een van de koude winterdagen is het natuurlijk ook heerlijk om een stamppot klaar te maken en op tafel te zetten. Er zijn allerlei stamppotvariaties mogelijk, maar deze Caribbean stamppot is wel heel erg lekker. Het Caribische tropische tintje doet je bovendien de kou van buiten snel vergeten als je deze tropische verrassing op tafel zet. Het is een gezonde maaltijd vol met groenten als kousenband, ui en paprika. Te serveren met kipsaucijzen of als je vegetariër bent met een kipvervanger. Overigens zijn er in Sandhia’s recepten nog meer stamppotten te vinden als winterse maaltijd. Denk maar aan een lekkere andijviestamppot met roast red pork of aan andijviestamppot met gehaktbal Trafasie. Deze stamppotten zijn om te smullen zo lekker. Houd je wat over aan het einde van de maaltijd? De volgende dag smaakt de stamppot ook heerlijk als je deze even opbakt. Of je vriest wat overblijft natuurlijk gewoon in voor de volgende week.

Wat eten we vandaag als het sneeuwt (of regent)? Bekijk het weekmenu

Wat eten we vandaag als het sneeuwt? Of als het regent? Bekijk het weekmenu van deze week maar eens in de categorie Wat eten we vandaag. Of het nu sneeuwt, regent of gewoon droog is, maar wel koud, er is altijd inspiratie te vinden met ons weekmenu. Als je voldoende tijd hebt of het is weekend dan heb je alle tijd om een diner met meerdere gangen op tafel te toveren. Bijvoorbeeld met een voorafje gevolgd door een hoofdgerecht en als afsluiter een nagerecht. Maak de maaltijd extra uitgebreid en voeg ook nog een bijgerecht toe. Er is inspiratie genoeg te vinden in het weekmenu voor de winterse dagen. Weet je wat ook zo leuk is? Je hebt de mogelijkheid om de lekkerste recepten in je eigen kookboek te verzamelen. Kijk maar eens bij Mijn Kookboek en meld je aan om ook de nieuwste recepten te ontvangen. Bovendien is dit persoonlijke kookboek op ieder scherm te gebruiken, zodat je overal waar je bent toegang hebt. Je favoriete recepten sla je gemakkelijk en snel op om deze in de toekomst nog een keer te maken. Dat geldt natuurlijk eveneens voor de kookvideo’s en voor de producten.

Weet je nog niet wat je gaat eten vandaag? Wij verrassen je graag

Ondanks alle inspiratie met de lekkerste recepten kan het toch nog lastig zijn om een keuze te maken. Het is ook moeilijk om uit een groot aanbod een keuze te maken. Daar hebben wij echter ook een oplossing voor bedacht. Durf jij het aan om je te laten verrassen? Dan weet je direct wat je vandaag gaat eten. Als je van deze optie gebruikmaakt, krijg je uit een aanbod van 1.000 + recepten een verrassingsrecept voorgeschoteld. Zo hoef jij zelf geen keuze meer te maken, maar is die al voor je gemaakt.

Wat eten we vandaag als je haast hebt en nog de kou in moet?

Heb je het druk en moet je nog naar buiten de kou in? Bijvoorbeeld om te gaan hardlopen of wandelen? Dan wil je niet te veel tijd aan het eten besteden, maar natuurlijk wel van een lekkere maaltijd genieten. In dat geval komt het goed uit dat wij speciaal voor jou snelle recepten beschikbaar hebben. Maak je gebruik van een snel recept dan is de hoofdmaaltijd al binnen twintig minuten klaar. Dit recept voor Caribische garnalen is bijvoorbeeld nog sneller klaar en staat binnen vijftien minuten op tafel. Daarbij heb je de keuze om de garnalen met rijst of met brood te eten.

Bestel het bestseller kookboek voor extra veel inspiratie

Weet je wat ook nog een optie is om voor elke koude winterdag inspiratie voor recepten op te doen? Dat is het bestellen van het bestseller kookboek Sandhia’s Recepten deel 5. Dit kookboek is een bron van inspiratie boordevol met recepten. Is het buiten koud en guur dan pak je het kookboek erbij en kruip je onder een dekentje op de bank. Blader door de recepten met prachtige foto’s en kies een gerecht dat je vandaag wilt gaan eten. Of nog beter, maak gewoon een planning voor de hele week, zodat je niet elke dag weer voor de vraag ’Wat eten we vandaag’ komt te staan.

Wat eten we vandaag als het buiten zo koud is?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie