Nieuws

Home Nieuws Weekplanning avondeten maken? Doe hier inspiratie op
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Weekplanning avondeten maken? Doe hier inspiratie op

Onze rubriek ’Wat eten we vandaag’ is enorm populair. Dat is niet voor niets, want er is haast eindeloze inspiratie op te doen. Dat maakt het je heel gemakkelijk om een weekplanning voor het avondeten te maken. Door voor de hele week al te bedenken wat je gaat eten, kom je niet meer voor de terugkerende vraag van ’Wat eten we vandaag’ te staan. Het is voor iedereen lastig om elke dag weer te bedenken wat je moet eten. Maar niet meer als je van onze inspirerende easy-to-use recepten gebruikmaakt. Doe inspiratie op voor de weekplanning met de zekerheid dat elk avondeten als een tropische verrassing op tafel komt te staan.

Variatie in hoofdgerechten

De weekplanning voor het avondeten voorziet in de eerste plaats uiteraard in een variatie aan hoofdgerechten. Er zijn veel mensen die voor het avondeten doordeweeks alleen een hoofdgerecht maken met eventueel een nagerecht. In het weekend is er dan alle tijd om uit te pakken en een compleet diner op tafel te zetten. Op drukke werkdagen heb je ook niet altijd genoeg tijd om lang in de keuken te staan. De hoofdgerechten in de rubriek ’Wat eten we vandaag’ voorzien je in elk geval volop van inspiratie en ideeën. Het is daarbij ideaal dat er veel afwisseling te vinden is. Heb je lastige eters in huis? Als de recepten van de huidige weekplanning niet in de smaak vallen dan kan je altijd een weekje of meer terugkijken.

Stamppot afwisselen met rijst en Surinaamse roti

De variatie in hoofdgerechten maakt het mogelijk om een afwisselende weekplanning te maken voor het avondeten. Zo eet je de ene dag bijvoorbeeld een stevige stamppot die perfect is om bijvoorbeeld na het schaatsen te eten. Een andere dag van de week zet je avondeten met rijst op tafel. Zo wissel je verder af met het presenteren van heerlijke Surinaamse roti vol smaak uit onze gepassioneerde familiekeuken. Weet je wat ook zo handig is van onze weekplanning voor het avondeten? Je ziet precies hoelang het duurt om een gerecht te maken aan de hand van onze easy-to-use recepten. Wil je een extra hulpje tijdens het koken in de keuken maak dan gebruik van de duidelijke kookvideo’s.

Weekplanning avondeten: voorafje en voorgerecht

Heb je ruim de tijd om in de keuken te staan dan is het natuurlijk ideaal om uitgebreid avondeten te maken. Ook voor een uitgebreide maaltijd zijn er volop inspirerende ideeën beschikbaar in onze rubriek ’Wat eten we vandaag’. Het is bijvoorbeeld lekker om voor het avondeten een klein voorafje te serveren. Wat denk je van frietjes thuis uit de vuist of van springrolls met garnalen? Het is overigens ook leuk om op een dag in plaats van een hoofdgerecht allemaal verschillende hapjes te maken. Daar doe je dan inspiratie voor op bij de voorafjes en voorgerechten die uit kleine hapjes bestaan. Eventueel zijn daar nog bijgerechten en nagerechten aan toe te voegen.

Avondeten compleet met bijgerecht

Liever een bijgerecht? In dat geval zijn er voor deze week inspiratietips met lekkere saté of eisliertjes. Ook voor de voorgerechten en bijgerechten geldt dat je natuurlijk even kan terugbladeren voor de weekplanning avondeten. Het zijn in de rubriek ’Wat eten we vandaag’ uiteraard vooral suggesties om je te inspireren. Zie het als een leidraad om je te helpen voor de hele week antwoord te krijgen op de vraag ’Wat eten we vandaag’. Bijgerechten zijn overigens ideaal om het avondeten net even wat specialer te maken.

Kers op de taart met een nagerecht

Een nagerecht na een heerlijke maaltijd is als een kers op de taart. Het is gemakkelijk om een pak yoghurt, vla of pudding op tafel te zetten, maar dat is wel minder feestelijk. Het is zoveel leuker om zelf een nagerecht te maken en dat is echt niet lastig. Het kost weinig tijd als je de weekplanning avondeten bekijkt en echt lekkere nagerechten gaat maken. De meeste nagerechten zijn al binnen tien minuten te bereiken. Of zelfs nog sneller en binnen vijf minuten al klaar. Mocht je een keer met een uitgebreid nagerecht willen verrassen, check dan de nieuwe bakmixen voor Surinaamse cakes en taarten.

Altijd weer nieuwe inspiratie voor weekplanning avondeten

Het gemakkelijke van onze rubriek ’Wat eten we vandaag’ is dat je iedere week nieuwe inspiratie kan opdoen. Sandhia’s recepten staan namelijk altijd tot je beschikking. Niet alleen met een weekplanning avondeten, maar met nog zoveel meer lekkere gerechten. Aan inspiratie is er dan ook geen gebrek. Heb je een keer geen zin om inspiratie op te doen dan is daar eveneens een oplossing voor. Laat je in dat geval gewoon verrassen met een recept. Ook deze optie is terug te vinden in de rubriek ’Wat eten we vandaag’. Wij laten namelijk niets aan het toeval over en begrijpen goed dat je niet altijd zin hebt om inspiratie te zoeken. Zo weten wij ook dat het handig is dat je een succesrecept weer gemakkelijk terug kan vinden. Daarom hebben wij Mijn Kookboek voor jou beschikbaar, waar je alle recepten die je gemaakt hebt in op kan slaan.

Zo handig: Mijn Kookboek

Mijn Kookboek is overal waar je bent toegankelijk en dus ook op je mobiel. Zelfs als je in de supermarkt staat is het handig om Mijn Kookboek bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld omdat je daar je boodschappenlijstje voor de ingrediënten in hebt opgeslagen. Maak je persoonlijke kookboek snel actief door je even te registreren. Dat is helemaal gratis en levert je iedere weer optimaal gemak op. Ook als je straks op basis van je eigen bewaarde recepten een weekplanning avondeten wilt maken. Je krijgt als eerste toegang tot de nieuwste recepten en kookvideo’s uit onze gepassioneerde familiekeuken. Bovendien ontvang je naar keuze onze nieuwsbrief met recepten op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Weekplanning avondeten maken? Doe hier inspiratie op

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie