Kiprollade Trafasie

Home Recepten
Kiprollade Trafasie
Afbeelding van Kiprollade Trafasie
Afbeelding van Kiprollade Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Maak met een puntig, scherp mesje 12 inkepingen rondom de rollade. Besmeer de rollade lichtelijk met Nasi Trafasie (roerbakmix) en laat het 5 minuten intrekken.
  • STAP 2: Verhit de boter en olie in een pan en braad de rollade in 4 minuten rondom goudbruin; tijdens het braden enkele malen omdraaien.
  • STAP 3: Zet de rollade over in een ovenschaal, verdeel het bakvet erover en braad het circa 30 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 150 graden gaar. Bedruip de rollade halverwege met het bakvet.
  • STAP 3: Haal de rollade uit de oven en laat het afgedekt 10 minuten afkoelen; verwijder het netje en snijd het in plakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Rollade Trafasie serveren met Sandhia's Nasi; garneer met Zuurgoed Trafasie.

Variatietip: Snijd de rollade eens flinterdun en eet het op brood.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kiprollade Trafasie
  • STAP 1: Maak met een puntig, scherp mesje 12 inkepingen rondom de rollade. Besmeer de rollade lichtelijk met Nasi Trafasie (roerbakmix) en laat het 5 minuten intrekken. 
  • STAP 2: Verhit de boter en olie in een pan en braad de rollade in 4 minuten rondom goudbruin; tijdens het braden enkele malen omdraaien.
  • STAP 3: Zet de rollade over in een ovenschaal, verdeel het bakvet erover en braad het circa 30 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 150 graden gaar. Bedruip de rollade halverwege met het bakvet.
  • STAP 3: Haal de rollade uit de oven en laat het afgedekt 10 minuten afkoelen; verwijder het netje en snijd het in plakken.
Ingrediënten
- 1 kleine ongekruide kiprollade (ca. 600 gram) - ½ el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 50 g roomboter - 4 el zonnebloemolie