👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Koningsdagmenu 2024: feestelijke recepten
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Rotiballetjes gevuld met sardine

Home Recepten
Rotiballetjes gevuld met sardine
Afbeelding van Rotiballetjes gevuld met sardine

Bereidingswijze

  • STAP 1: Kneed Roti Bakmeel Trafasie flink met het water, 1 eetlepel olie en de kwark tot een luchtig deeg.
  • STAP 2: Vorm hiermee hierna 10 balletjes ter grootte van een ei en laat de balletjes 30 minuten afgedekt rusten.
  • STAP 3: De sardien uitlekken en ontgraten.
  • STAP 4: Meng de sardien met de doperwten (uitgelekt), knoflook, komijn, bouillonpoeder en Madame Jeanette peper.
  • STAP 5: Maak een kuiltje in elk balletje, vul dat met een volle eetlepel sardine, knijp het dicht en laat het 15 minuten staan.
  • STAP 6: Verhit de olie, maak de balletjes in draaiende beweging plat en frituur of bak ze in ruime olie in een frituurpan of wok aan weerszijden op matig vuur goudbruin.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Faja Lobi Sweet Chili Trafasie.

Variatietip: Varieer de sardine met kipfilet of een vulling naar eigen voorkeur.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
T. Smeer 4 december 2023 01:00
5/5
Een heerlijk gevuld kookboek vol met rijkelijke recepten en kookvideo's per recept via zo'n QR-code. Snap niet dat dit kookboek in de toplijsten van kookboeken te vinden is, volgen s mij allemaal 1 grote vriendjespolitiek! Als ik dit boek vergelijk, met alle andere kookboeken, is deze effectief en extreem dik gevuld met enkel recepten voor een lage prijs. Ze vullen tegenwoordig kookboeken op met lappen tekst, waardoor ze dik lijken, dit kookboek is gewoon ouderwets goed, eerlijk en tig recepten per menu soort. Verdiend meer aandacht mensen ...
Corne 16 mei 2023 00:00
5/5
Goedendag. Een review van 5 sterren is op zijn plaats. Prijs erg laag, voor zo'n dik boek met alleen maar recepten. Niet zo'n typisch boek, die voor 70% gevuld is met onzin verhale n. Gewoon 99,9% recepten en een leuk verhaal van de familie. Aanrader! ...
Saartje 29 maart 2023 00:00
5/5
Het kookboek Sandhia's Recepten Deel 6 beoordeel ik met een 10 uit 10. Erg dik, scherp geprijsd, waar voor je geld: Alleen maar recepten, niet onnodig gevuld met verhalen, en bij ieder recept een kookvideo die je via een QR-code rechtstreeks kan benaderen. Vooral dit laatste is voor een hobby kok fijn, als je toch nog twijfelt over bepaalde zaken! ...
Rich 22 januari 2023 01:00
5/5
We kopen ieder jaar wel 5 - 10 kookboeken. Die van jullie hebben we met kerst cadeau gekregen van onze dochter: een beoordeling van zeker wel 10 sterren. Kleurrijk, niet gevuld met teveel on zin verhalen, erg dik, ieder recept een handige kookvideo, en per gang ENORM vele keuzes die je wederom inspireren je eigen creaties eens op een andere manier te maken. Wij zijn fan! Waar kunnen we delen 1,2,3,4 en 5 kopen? ...
Cali 27 december 2022 01:00
5/5
Heerlijk dik kookboek met alleen maar recepten. Niet opgevuld met onnodige verhalen, en voor een zeer nette prijs. Aanrader als je op makkelijke wijze recepten wilt maken en ook nog van iede r recept een kookvideo beschikbaar. ...
Melline 7 juni 2022 07:57
5/5
Nou wij hebben dit weekend gek gedaan. De Eksi Koekoe met amandel gemaakt, maar in het midden gevuld met echte verse amandelspijs! Gebruik het Eksi recept en om verse amandelspijs kijken op Rutgerbakt, bedankt me later maar.😋 ...
Diramo 17 augustus 2021 00:00
5/5
Ik beaam deze reviews hieronder, het is een rijkelijk gevuld kookboek met authentieke recepten en mooie twisters die je op ideeën brengt.
Lici 11 augustus 2021 00:00
5/5
Kookboek krijgt een 10+. Rijk gevuld met zeer grote variatie.
Rania a 6 augustus 2021 08:19
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Amy 3 augustus 2021 00:00
5/5
Het boek is ten eerste echt dik voor een kookboek mensen. Sommige gebruiken enorme boeken maar als je ze openslaat is 60% gewoon foto's en leeg per pagina, dit kookboek heeft een mooi h andformaat, effectief opgevuld met recepten die duidelijk zijn beschreven, en bij ons tot nu toe allemaal gelukt zijn. al met al als er ooit een nieuw deel uitkomt, staan wij vooraan. ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Sterre 21 maart 2019 01:00
5/5
Vrolijkmakend kookboek met enorm veel recepten, als de maag gevuld is.... is het hart gelukkig :)
Thomas 16 april 2024 22:00
5/5
Dat was geweldig lekker bedankt!
Dulci 16 april 2024 08:22
5/5
Veelbelovende producten. De Nasi Trafasie 140 gram pot kopen we nu al geruime tijd. De surprisebox met kookboek via bol besteld en staan in de startblokken om alle soorten te gaan uittesten komende tijd. ...
Roderik 15 april 2024 07:22
5/5
Dikke 5/5 voor de dumplings trafasie en de loempia's
OF 12 april 2024 07:40
5/5
De roti curry en roti masala onze favorieten! ❤️
Felicity 10 april 2024 07:54
5/5
Heerlijk om te genieten van al het lekkers!
Rome 9 april 2024 08:17
5/5
5+ sterren voor de makkelijke kookvideo's. Altijd een feest met jullie recepten 😍
Reno 8 april 2024 07:53
5/5
Wanneer je al jaren lekker geniet van Surinaamseten afhaal en erachter dat ze er faja lobi voor gebruiken. Elke dag thuis Faja Lobi! 😇
Geri 5 april 2024 07:23
5/5
Hallo daar! Deze is zo lekker: Roti Masala Ovenschotel.
GG 4 april 2024 07:33
5/5
10 sterren!
Fom 3 april 2024 08:16
5/5
Gekke producten! Mega chill! 🤗
Carmen 2 april 2024 07:09
5/5
Heerlijk genoten van het paasmenu! 😍
Melissa 29 maart 2024 08:01
5/5
Goedemorgen, we willen een review geven op het product Trassie Trafasie. Wat een ongekende smaakmaker, van je rijsttafelgerechten tot aan in snacks, overal geeft het een vollere smaak aan. 5 sterren dus! Gaan komende tijd jullie andere producten ook proberen. Een nieuwe fan erbij!❤️ ...
Antilia 27 maart 2024 08:00
5/5
Deze combinatie van nasi trafasie en bami trafasie is echt de bom! Lekker met vleesjes van de bbq zo met de zomer 🌞🌞🌞
Roberto 26 maart 2024 07:46
5/5
Picobello van Roberto met een beetje van Faja Lobi ❤️
Goof 25 maart 2024 07:06
5/5
Heerlijk hoe dit recept tot stand is gekomen: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Jullie hebben een nieuwsartikel hierover met hoe vouw je dumplings, zo kwam ik bij dit recept t erecht. Ik en mijn vriendin zijn zo enorm gek hierop, en dan maken we er zelf met het recept van onze oma chili saus en speciale sojasaus bij. Oeh! ❤️😍 ...
Remi 22 maart 2024 07:49
5/5
Nasi Goreng Tropical: Oe la la 😊
Vivi 21 maart 2024 07:31
5/5
Moksie Metie Speciaal onze favoriet 💥
anand 20 maart 2024 07:34
5/5
Zo blij mee jullie!!!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Rotiballetjes gevuld met sardine
  • STAP 1: Kneed Roti Bakmeel Trafasie flink met het water, 1 eetlepel olie en de kwark tot een luchtig deeg.
  • STAP 2: Vorm hiermee hierna 10 balletjes ter grootte van een ei en laat de balletjes 30 minuten afgedekt rusten.
  • STAP 3: De sardien uitlekken en ontgraten.
  • STAP 4: Meng de sardien met de doperwten (uitgelekt), knoflook, komijn, bouillonpoeder en Madame Jeanette peper.
  • STAP 5: Maak een kuiltje in elk balletje, vul dat met een volle eetlepel sardine, knijp het dicht en laat het 15 minuten staan.
  • STAP 6: Verhit de olie, maak de balletjes in draaiende beweging plat en frituur of bak ze in ruime olie in een frituurpan of wok aan weerszijden op matig vuur goudbruin.
Ingrediënten
- 500 gr Faja Lobi Roti Bakmeel Trafasie - 230 ml water - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie  - 1 el magere kwark (naturel) - 1 blik (425 gr) sardien op tomaten saus - 1 kleine blik (400 gr) doperwten - 5 teentjes knoflook - 2 tl komijn - 1 el Knorr aromat (bouillonpoeder) - 1 Madame Jeanette peper
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie