Sandhia's Aardappelen met Zalm

Home Recepten
Sandhia's Aardappelen met Zalm
Afbeelding van Sandhia's Aardappelen met Zalm
Afbeelding van Sandhia's Aardappelen met Zalm

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:

De aardappelen met schil in partjes snijden. De broccoli in ruim water beetgaar koken en daarna afgieten.

2. Zalm en Aardappelen:

De zalm besmeren met 1 eetlepel Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade). De aardappelen 2 minuten koken en afgieten, daarna die besmeren met 1 ½ eetlepel Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade).

3. Oven:

Verdeel de zalm aan de ene kant en de aardappelen aan de andere kant van de ovenschaal en bak/gril ze in 10 minuten in de oven gaar.

Serveertip: Serveer Sandhia's aardappelen met de zalm en de broccoli; gebruik als saus Faja Lobi Roti Saus Trafasie. .

Variatietip: Voor meer recepten met deze marinade, raadpleeg Kip Masala Trafasie. Voor meer masala variaties, raadpleeg Masala Gerechten.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Aardappelen met Zalm

1. Voorbereiding:

De aardappelen met schil in partjes snijden. De broccoli in ruim water beetgaar koken en daarna afgieten.

2. Zalm en Aardappelen:

De zalm besmeren met 1 eetlepel Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade). De aardappelen 2 minuten koken en afgieten, daarna die besmeren met 1 ½ eetlepel Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade).

3. Oven:

Verdeel de zalm aan de ene kant en de aardappelen aan de andere kant van de ovenschaal en bak/gril ze in 10 minuten in de oven gaar.

Ingrediënten
- 200 gram zalmfilet - 2 aardappels (middelgrote) - 2½ el  Faja Lobi Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade) - 200 gram broccoli - Faja Lobi Roti Saus Trafasie