Sandhia's Festival (Sandhia's feestelijk dessert)

Home Recepten
Sandhia's Festival (Sandhia's feestelijk dessert)
Afbeelding van Sandhia's Festival (Sandhia's feestelijk dessert)
Afbeelding van Sandhia's Festival (Sandhia's feestelijk dessert)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Galiameloen en oranjemeloen schillen, van pitten ontdoen; schep bolletjes hiervan met een meloenbolletjes tang. Melk, Orgeade Trafasie en condensmelk met elkaar mengen, de meloen hieraan toevoegen, omscheppen en 1 uur in de diepvries zetten.

Serveertip: Garneer met in stukjes gesneden pistachenoten en met eetbare bloemen.

Variatietip: Varieer de meloen met rijpe mango. Ook meloenbolletjes uit blik zijn geschikt voor de bereiding van dit dessert; gebruik in dat geval 2 blikken á 425 gram. In plaats van dit dessert in de diepvries te zetten, kan ook crushed ijs hieraan toegevoegd worden, bereid als volgt: Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs. Voeg de crushed ijs toe aan de Mastana Melon Mithai. Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs. Voeg de crushed ijs toe aan de Mastana Melon Mithai.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Festival (Sandhia's feestelijk dessert)

Galiameloen en oranjemeloen schillen, van pitten ontdoen; schep bolletjes hiervan met een meloenbolletjes tang. Melk, Orgeade Trafasie en condensmelk met elkaar mengen, de meloen hieraan toevoegen, omscheppen en 1 uur in de diepvries zetten.

Ingrediënten
- 300ml melk (halfvol) - 6 eetlepels condensmelk - 200ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1/2 galiameloen - 1/2 oranjemeloen - Handvol pistachenoten