Sandhia's gele nasi met kippenbouten uit de oven

Home Recepten
Sandhia's gele nasi met kippenbouten uit de oven
Afbeelding van Sandhia's gele nasi met kippenbouten uit de oven
Afbeelding van Sandhia's gele nasi met kippenbouten uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

s gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Paprika (in blokjes) en broccoli (roosjes) 4-6 minuten in ruim water beetgaar koken en daarna afgieten.
6 eetlepels olie verhitten, de ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten, voeg de prei (schuin gesneden), maïskorrels en kipfilet/Quorn (in blokjes) toe, 3 minuten wokken, daarna de voorgekookte paprika en broccoli hieraan toevoegen en enkele minuten wokken; Moksie Alesie Trafasie (roerbakmix) hieraan toevoegen en 3 minuten verder wokken. Vervolgens de gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op matig vuur tot een mooie egale gele rijst opbakken. Zout naar smaak of 1 tlFaja LobiTrassie Trafasie(echte Sandhia's trassie) toevoegen.

2.Kippenbouten uit de oven: ReceptKippenbouten uit de oven

Variatietip: Voeg 50 gram gedroogde garnalen toe; week ze vooraf 10 minuten in warm water en voeg ze daarna samen met de kip toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
P Broekman 23 september 2020 09:02
5/5
Voor het eerst jullie nasi trafasie geprobeerd en ik ben meteen verkocht!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Divina 7 september 2020 11:03
5/5
De beste Nasi maak je met faja lobi echt waar. Alle varianten absolute toppers
Francis 17 augustus 2020 08:02
5/5
De beste NASI ban NEDERLAND! Wauw wauw wauw faja lobi
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Jilermo 26 mei 2020 07:43
5/5
Fawaka! Nasi Trafasie en Bami Trafasie producten die je de smaak van omoe en overgroetomoe geven, wauw wauw wauw. Eenr ecensie plaatsen is niet niks, maar dit verdient een dikke 10
Sjin 2 maart 2020 10:47
5/5
Nasi Trafasie de beste Nasi ooit!
Dinie 23 januari 2020 16:11
5/5
Nasi trafasie al jaren mijn favoriet. Lekker kookboek met veel nasi recepten

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's gele nasi met kippenbouten uit de oven

s gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Paprika (in blokjes) en broccoli (roosjes) 4-6 minuten in ruim water beetgaar koken en daarna afgieten.
6 eetlepels olie verhitten, de ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten, voeg de prei (schuin gesneden), maïskorrels en kipfilet/Quorn (in blokjes) toe, 3 minuten wokken, daarna de voorgekookte paprika en broccoli hieraan toevoegen en enkele minuten wokken; Moksie Alesie Trafasie (roerbakmix) hieraan toevoegen en 3 minuten verder wokken. Vervolgens de gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op matig vuur tot een mooie egale gele rijst opbakken. Zout naar smaak of 1 tl Faja Lobi Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) toevoegen.

2. Kippenbouten uit de oven: Recept Kippenbouten uit de oven

Ingrediënten
- 1. Sandhia's Gele Nasi: - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - 1 paprika (rood) - 100 gr broccoli - zonnebloemolie - 1 ui - 1 prei (kleine) - 200 gr maïskorrels - 200 gr kipfilet of Quorn - 5 el Faja Lobi Moksie Alesie Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2. Kippenbouten uit de oven: Recept Kippenbouten uit de oven