Sandhia's kalkoen (mild gekruide en gevulde kalkoen)

Home Recepten
Sandhia's kalkoen (mild gekruide en gevulde kalkoen)

Bereidingswijze

1. Meng 5 eetlepels Roti Masala Trafasie (woksaus) met 2 eetlepels zonnebloemolie.
2. Meng de selderij, broodkruim, appel, pruimen en amandelen met de rest van de Roti Masala Trafasie (woksaus), vul de kalkoen met dit mengsel en steek de buikholte dicht met cocktailprikkers.
3. Leg 2 extra grote stukken aluminiumfolie kruiselings in de braadslee, verdeel 1 eetlepel van het mengsel van punt 1 over de aluminiumfolie en leg de kalkoen er op de borst in; besmeer de kalkoen daarna rondom met de rest van het mengsel van punt 1, zodat alle delen van de kalkoen royaal zijn bestreken. Trek vervolgens de aluminiumfolie omhoog en bind de kalkoen dicht.
3. Schuif de braadslee in het midden van de voorverwarmde oven en braad de kalkoen in 2 - 2 1/2 uur op 175 graden gaar.
Meer inspiratie? Bekijk onze Sandhia's kookvideo's via: Sandhia's Kookvideo's

Serveertip: Serveren met rijst, aardappelen, pasta, groenten.

Variatietip: Varieer Faja Lobi Roti Masala Trafasie met Faja Lobi Roti Masala Speciaal. Voor meer Masala Gerechten, raadpleeg Roti Gerechten en Masala Gerechten.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Saskia 13 december 2022
5/5
Ik heb een kennismakingspakket besteld en dat was heel verrassend. Heerlijke gekruide producten waar smaak aan zit. Een heerlijke ontdekkingsreis!
Nilicia 30 augustus 2021
5/5
Dit weekend 3 x gekookt met faja lobi en overal de trassie en gekruide ketjap erbij gedaan, wat een smaakmakers 🥂
Dasney 2 augustus 2021
5/5
Thuis zochten we al jaren naar iets wat veelzijdig te maken was, veel recepten van waren, en veel afwisseling in is en je zelf je eigen touch en creatie ervan kan maken. Maak kennis met Faja Lobi! We koken letterlijk iedere dag, wel iets van deze fijne famiiekeuken al is het frietjes met satesaus moet de pinda sambel wel van jullie zijn, al eten we piepers met jus dan moet de jus wel aangemengd zijn met trassie en gekruide ketjap, of we gaan fully suri style en eten heerlijk roti. ❤️😍 ...
Nico 9 oktober 2020
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Oge 16 december 2022
5/5
We hebben het boek op tijd binnen gekregen, in een luxe sterke cadeaudoos, die we nu gebruiken om hem weer stofvrij te bewaren want de doos is een kopie van het luxe design van het kookboek super leuk! De inhoud zit vol met HEEL veel recepten, geen onzin, geen opgevulde blaadjes met onzinnige verhaaltjes of foto's gewoon recepten en ook nog met een QR code naar de recepten. Voor mij is dit het beste kookboek van de misschien wel 50 uit mijn collectie, geen gelul maar enkel gesmul. ...
LOOPY 30 april 2025
5/5
Zo smaakvol!
Lucca 28 april 2025
5/5
Traybake the best ❤️
DS 25 april 2025
5/5
FIJNE PRODUCTEN
Rebel 24 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Roberto 23 april 2025
5/5
Bij dit recept denk je oh dit duurt te lang, maar je kan het dus maken met de faja lobi instant noodles!! Surinaamse Bami met grillworst
Robin 22 april 2025
5/5
Blij met een merk als Faja Lobi. Veel afwisseling, veel variatie en een hoop type recepten. Elke dag kan je het zo gek maken als je zelf wilt! Ps. Sandhia's Recepten kookboek een echte aanra der! Zit ook een qr code bij naar een kookvideo 😍 ...
L 18 april 2025
5/5
Geweldig lekker!
RR 17 april 2025
5/5
De allerlekkerste! ❤️
Rok 16 april 2025
5/5
Heerlijk 😋❤️
MO 15 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
TT 11 april 2025
5/5
GEWELDIG LEKKER!
Sita 9 april 2025
5/5
Saté Twister Trafasie: met zomerse temperaturen zet je jouw hele wijk op stelten 😊😋
KLOP 8 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Utilia 7 april 2025
5/5
Werken goed en veel afwisseling mogelijk met 1 product.
Roosje 4 april 2025
5/5
Een verdiende review! Bami Goreng Trafasie eten we 3 keer in de week maar met verschillende twists erin. Zo hebben we weer weken dat we dit met nasi trafasie doen, en sindskort ook de chicke n noodles instant trafasie, wanneer zijn die bij Oriental? ...
Pumpum 3 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Kog 2 april 2025
5/5
TOP!
Nala 1 april 2025
5/5
Bruine bonen met vega gehaktballetjes hmmmm faja lobi heeft het recept check hem via de zoekbutton. Fijn al die kookvideo's ook 😋
Goedele 31 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
sandra 28 maart 2025
5/5
Gestoomde recepten en de vispakketjes zijn echt top recepten, de kookvideo's werken zo fijn. Geen ervaring in de keuken? Faja Lobi helpt jou! Recepten zijn punctueel uitgelegd, allemaal hand higheidjes in de recepten. Helemaal tevreden❤️ ...
Koos 27 maart 2025
5/5
top producten
Gina 26 maart 2025
5/5
De heerlijkste en lekkerste! jullie masala zoals oma die vroeger maakte, mooie tijden, je waardeert ze met de dag als je ouder wordt ❤️🤗
Gloria 25 maart 2025
5/5
De pastei recepten zijn echt insane 🤗
Niska 24 maart 2025
5/5
Instant noodles lekker moksie metie moksie speciaal pindakaas pinda sambel madam jeanette oooooh mijn favorieten! ❤️😍
Albert 22 maart 2025
5/5
Veel lekkere producten in de box met het kookboek. We gaan er veel uit koken, en weer nieuwe dingen proberen

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's kalkoen (mild gekruide en gevulde kalkoen)

1. Meng 5 eetlepels Roti Masala Trafasie (woksaus) met 2 eetlepels zonnebloemolie. 
2. Meng de selderij, broodkruim, appel, pruimen en amandelen met de rest van de Roti Masala Trafasie (woksaus), vul de kalkoen met dit mengsel en steek de buikholte dicht met cocktailprikkers. 
3. Leg 2 extra grote stukken aluminiumfolie kruiselings in de braadslee, verdeel 1 eetlepel van het mengsel van punt 1 over de aluminiumfolie en leg de kalkoen er op de borst in; besmeer de kalkoen daarna rondom met de rest van het mengsel van punt 1, zodat alle delen van de kalkoen royaal zijn bestreken. Trek vervolgens de aluminiumfolie omhoog en bind de kalkoen dicht. 
3. Schuif de braadslee in het midden van de voorverwarmde oven en braad de kalkoen in 2 - 2 1/2 uur op 175 graden gaar.
Meer inspiratie? Bekijk onze Sandhia's kookvideo's via: Sandhia's Kookvideo's

Ingrediënten
- 3 takjes selderij - kruim van 5 sneetjes oud witbrood - 1 friszure appel (geschild in blokjes) - 10 stuks pruimen (gedroogde en ontpitte, in stukjes) - 50 gram amandelen (gehakte) - 1 hele kalkoen (2-2.5kg) - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus) - zonnebloemolie
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie