Sandhia's Pinda Sambel (vers bereide Javaanse satésaus met crunchy gebrande pinda's)

Home Recepten
Sandhia's Pinda Sambel (vers bereide Javaanse satésaus...
Afbeelding van Sandhia's Pinda Sambel (vers bereide Javaanse satésaus met crunchy gebrande pinda's)
Afbeelding van Sandhia's Pinda Sambel (vers bereide Javaanse satésaus met crunchy gebrande pinda's)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Voeg Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk het water erover en roerend koken tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook de volgende populaire gerechten: Sandhia's Nasi en Kookvideo's.

Serveertip: Als satésaus gebruiken bij o.a. Sandhia's Javaanse Saté, Baka Bana, Petjel, nasi, bami.

Variatietip: Voeg ½ tl Trassie Trafasie en/of een stukje Madam Jeanette peper toe voor een pittiger smaak.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Test 1 mei 2020 10:49
5/5
FAJA LOBI Pinda Sambel Trafasie 200 gram geweldig
Nikkie Peters 23 april 2019 08:52
5/5
Nou, ik heb Sandhia's Recepten Deel 5 als gift ontvangen, in een geweldige doos. Tot dit moment, kende ik Faja Lobi nog niet, maar ben ik al mijn hele leven een echte lekkerbek en pak i k elke dag zo culinair mogelijk uit in de keuken voor ons gezin, daarom lusten mijn kinderen letterlijk ALLES. Afgelopen zaterdag de Nasi Trafasie met Moksie Metie bereid, en de Baka Bana met Faja Lobi Pinda Sambel, WAUW WAUW WAUW, wat een smaaksensatie, wat een lust voor de tong en wat een voldoening om dit te maken en je het gevoel krijgt dat je als een echte kok bezig bent. Vanochtend lekker allemaal pagina's apart gezet, ik ga nog veel meer maken en wow zoveel fans, ik volg jullie gelijk op insta fb en YouTube, hulde voor dit merk en deze familie die zeker een recensie verdient! :) ...
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Timmy 8 januari 2019 10:26
5/5
Een wauw-factor, verschillende hoofdstukken, een grote diversiteit en jullie zijn door mijn test heen: mijn Surinaamse oma maakte bepaalde gerechten, en die komen overeen.
Trinity 29 oktober 2018 17:07
5/5
Van mij krijgen jullie hoogstpersoonlijk een dikke 10 :) Ik geniet oprecht van dit kookboek, wat een diversiteit, wat een kleurrijke vrolijkheid als dat een woord is. Eerlijk en echte recept en, alleen maar lobii! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Pinda Sambel (vers bereide Javaanse satésaus met crunchy gebrande pinda's)

Voeg Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk het water erover en roerend koken tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook de volgende populaire gerechten: Sandhia's Nasi en Kookvideo's.

 

 

Ingrediënten
- 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 200 ml water