Sandhia's Roti met zalm op romige masala saus

Home Recepten
Sandhia's Roti met zalm op romige masala saus

Bereidingswijze

  • STAP 1: Paprika (sterretjes of reepjes) en de broccoliroosjes circa 5 minuten in ruim water koken, afgieten en afspoelen met koud water.
  • STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten en de zalm (in blokjes) hierin aan weerszijden enkele minuten lichtbruin bakken.
  • STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten op laag vuur laten sudderen.
  • STAP 4: De laatste 5 minuten de broccoli en de paprika toevoegen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Sandhia's Roti.  

Variatietip: Strooi 1 eetlepel bloem over de zalm vóór het bakken, schep het goed om zodat de bloem over alle moten goed verdeeld is; hierdoor kleeft de zalm nl. niet aan de bodem van de wok.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Resi 12 maart 2025
5/5
Instant noodles top, kip masala top, trassie top, nasi top, bami top, madam jeanette top, roti top, pinda sambel top, moksie speciaal top. Top merk ❤️😋🤣
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Roti met zalm op romige masala saus
  • STAP 1: Paprika (sterretjes of reepjes) en de broccoliroosjes circa 5 minuten in ruim water koken, afgieten en afspoelen met koud water. 
  • STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten en de zalm (in blokjes) hierin aan weerszijden enkele minuten lichtbruin bakken.
  • STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten op laag vuur laten sudderen.
  • STAP 4: De laatste 5 minuten de broccoli en de paprika toevoegen. 
Ingrediënten
- 1 rode paprika - 100 gram broccoli - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 400 gram zalm   - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie