Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Home Recepten
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
Afbeelding van Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
Afbeelding van Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer het als pittige smaakmaker bij Sandhia's gerechten

Variatietip: Varieer de Adjoema peper met Madam Jeanette peper. Probeer ook eens Madam Jeanette sambal met aardappel

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Ingrediënten
- 15 stuks Adjoema peper (Sandhia's rode hete peper) - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 2 teentjes knoflook - 2 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - 100 gr suiker