Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Home Recepten
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
Afbeelding van Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer het als pittige smaakmaker bij Sandhia's gerechten

Variatietip: Varieer de Adjoema peper met Madam Jeanette peper. Probeer ook eens Madam Jeanette sambal met aardappel

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lieffe 7 november 2021 09:55
5/5
Het volgende recept hebben we zaterdag middag gegeten: Nasi Kip Heerlijk met rode kidneybonen. Mede liefhebbers: een echte aanrader! 🤗🤗🤗
Izzy 21 oktober 2021 10:07
5/5
Rode curry hebben we gisteren gemaakt met kip krieltjes en boontjes, top recept met een kookvideo die goed werkt 😊😋😎
Carl 29 november 2021 08:15
5/5
De snelle eenpanswok met kip en snijbonen is echt een aanrader als je snel super vers en gezond iets wilt eten 💪
Nelinda 15 november 2021 09:30
5/5
Mmmm zalm in masala. Zo smaakvol! Haal verse verse zalm, en maak het vers met jullie mix met spitskool erbij vers van een groenteboer die ook met een kraampje voor zijn grote velden staat 😋😋😋 ...
Ashraf 17 augustus 2021 10:30
5/5
Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi jav aanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Fay 3 januari 2020 01:00
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 00:00
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
D 20 januari 2022 07:27
5/5
Een geweldige combi faja nuggets met lekkere frietjes en sausjes, super makkelijk maar toch beter dan standaard van de caf 😇🤠
19 januari 2022 08:07
5/5
Gisteren met mijn 2 dochters van 8 jaar en 11 jaar de milka eksi trafasie choco gemaakt. Altijd spannend een cake, soms lukt het en soms niet, soms door jezelf maar soms door een verkeerde u itleg. Nou..... dit was SUPER! Heerlijk gelukt en super sappig, mijn dochters willen nu door naar de ananas eksi. 😋😊 ...
Edwin 18 januari 2022 14:15
5/5
Wat een hemelse gerechten kan er niet vanaf blijven elke dag een andere
Winoah 18 januari 2022 08:38
5/5
de caribische kip uit de oven is wel echt een klappertje hoor. Super mals en sappig, en makkelijk 😏
Dilla 18 januari 2022 01:00
5/5
De beste recepten komen van Sandhia's receptjes
Allisa 17 januari 2022 07:39
5/5
De lekkerste garnalen maak je met de faja lobi masala poeder, doe daar lekkere verse tomaatjes van doorheen met rijst, bami of pasta en je hebt een super simpel en lekker gerecht ❤️
Noeki 17 januari 2022 01:00
5/5
Kan niet wachten op deel 6. Heel mijn vriendegroep heeft deel 5, en we verassen elkaar dan eens met een gerecht als we samen komen :)
Araida 16 januari 2022 14:24
5/5
Roti Omeletta wat een CREATIEVE creatie, en WAT lekker!!!! Vandaag als lunch gemaakt, zooooo om te smullen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Giff 14 januari 2022 01:00
5/5
5 sterren!
Lindatje 13 januari 2022 08:37
5/5
De beste pastei is van jullie, we maken ze bij ieder feestje, we maken ze wel 1 keer per maand, ik trakteer ze op het werk en staan nu zelfs bekend als Linda's de Pastei boer hahahaha 😂 😂
Rebecca 12 januari 2022 16:05
5/5
Heerlijk, eenvoudig en lekker!
Cindy 12 januari 2022 08:14
5/5
Weetje wat leuk is aan fajalobi? je kan er ALLE kanten mee op, ongekend gewoon super blij met jullie xoxoxo
DLatoya 11 januari 2022 18:21
5/5
Lekker en makkelijk gemaakt !
Nena en fam. 11 januari 2022 08:25
5/5
Jullie bami echt niet normaal alle kids zijn er gek op, ze willen niets anders. Wanneer ze nergens zin in hebben, en we zeggen Bami Trafasie worden ze gek!! Van het weekend de baka bana gema akt met pinda sambel trafasie. Dit weekend gaan we lekker weer de zalmspiesjes maken met de tonight trafasie 😚😋😅 ...
Wil 11 januari 2022 01:00
5/5
Kan ik deel 7 deel 15 en deel 50 alvast reserveren? Heb alle delen en alles eruit gekookt, fan van het eerste uur. Gr Wil
Alois 10 januari 2022 08:15
5/5
Niet BB met R maar BB met D(rumsticks), mega lekker sappig receptje 🤗🤗🤗🤗
Karin de Wit 9 januari 2022 15:48
5/5
Deze is echt favoriet, maak het ook voor collega's als het mijn beurt is voor de lunch en ze zijn allemaal heel enthousiast
Lizzy 9 januari 2022 09:27
5/5
De beste turkse broodjes ooit gegeten met het javaanse sate recept. De manier hoe jullie recepten opzetten, de foto's, de snelle en super handige kookvideo's en de heerlijk altijd ruikende p roducten ik ben echt fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...
Wim & miransa 7 januari 2022 08:14
5/5
Broodje Gehaktbal word je gewoon mee geboren in Nederland. Maar Broodje Gehaktbal Trafasie, WAT-EEN-SMAAK-SENSATIE!!! Maak elk weekend een paar ballen, voor de hele week voor mijn man en ik zelf lekker met pinda sambel en mayo voor het werk opwarmen echt mensen een aanrader van jewelste. 😍😋 ...
G 7 januari 2022 01:00
5/5
Een boek met enorm veel recepten uit allemaal verschillende hoofdstukken! Foto's waar je u tegen zegt en smaakvolle handige recepten voor de beginnende koker.
Laila 6 januari 2022 07:40
5/5
de lekkerste roti recepten komen van jullie!!!
Sterre 5 januari 2022 08:08
5/5
Gaan vanavond de empanadas trafasie maken zin in gisteren vispastei trafasie weer, wat een zachte smaakvolle structuur

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's rode peper sambal, vers bereid!
  • STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
  • STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
  • STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Ingrediënten
- 15 stuks Adjoema peper (Sandhia's rode hete peper) - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 2 teentjes knoflook - 2 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - 100 gr suiker
Ga naar mijn laatste sessie