Saucijzenbroodjes Trafasie

Home Recepten
Saucijzenbroodjes Trafasie
Afbeelding van Saucijzenbroodjes Trafasie
Afbeelding van Saucijzenbroodjes Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), knoflook (geperst), pimentpoeder, Madam Jeanette peper, het ei en paneermeel; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Eventueel meer paneermeel gebruiken voor een betere binding.
  • STAP 2: Vorm hiervan kleine saucijzenworstjes.

2.Saucijzenbroodjes Trafasie:

  • STAP 3: 2 eieren klutsen; bestrijk de binnenkant van het bladerdeeg (ontdooid) met de geklutste eieren.
  • STAP 4: Leg een saucijzenworstje op elk bladerdeeg, vouw het dubbel en druk de randen met een vork goed aan.
  • STAP 5: Laat de saucijzenbroodjes 10 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
  • STAP 6: Bestrijk de saucijzenbroodjes met de geklutste eieren.

3. Oven:

  • STAP 7: De saucijzenbroodjes in een voorverwarmde oven 20-25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's broodjes: Sandhia's Broodjes en Kookvideo's.

Serveertip: Voor serveren enkele minuten in de oven opwarmen, heerlijk met Roti Dippy Saus.

Variatietip: Varieer het rundergehakt met lamsgehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Saucijzenbroodjes Trafasie
  • STAP 1: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), knoflook (geperst), pimentpoeder, Madam Jeanette peper, het ei en paneermeel; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Eventueel meer paneermeel gebruiken voor een betere binding.
  • STAP 2: Vorm hiervan kleine saucijzenworstjes.

 2. Saucijzenbroodjes Trafasie: 

  • STAP 3: 2 eieren klutsen; bestrijk de binnenkant van het bladerdeeg (ontdooid) met de geklutste eieren.
  • STAP 4: Leg een saucijzenworstje op elk bladerdeeg, vouw het dubbel en druk de randen met een vork goed aan.   
  • STAP 5: Laat de saucijzenbroodjes 10 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
  • STAP 6: Bestrijk de saucijzenbroodjes met de geklutste eieren.

 3. Oven: 

  • STAP 7: De saucijzenbroodjes in een voorverwarmde oven 20-25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- 1. Saucijzenworstjes: - 500 gram runder- of kipgehakt - 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 teentjes knoflook - ½ tl pimentpoeder  - ½ - 1 tl Madam Jeanette peper (geraspt) - 1 ei - 100 gr paneermeel - 2. Saucijzenbroodjes Trafasie:  - 2 eieren - 1 pak (á 450 gram) bladerdeeg (roomboter, diepvries) - Faja Lobi Roti Dippy Saus