Snelle Surinaamse Roti (de favoriete roti van Nederland!)

Home Recepten
Snelle Surinaamse Roti (de favoriete roti van Nederland...
Afbeelding van Snelle Surinaamse Roti (de favoriete roti van Nederland!)
Afbeelding van Snelle Surinaamse Roti (de favoriete roti van Nederland!)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen. 5 eetlepels olie verhitten. eieren op matig vuur rondom bruin bakken en afscheppen.
  • STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippendijenfilet (in reepjes gesneden)hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
  • STAP 4: 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie,aardappels, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en gebakken hardgekookte eieren toevoegen en omscheppen.
  • STAP 5: Het water erover schenken, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, 15 minuten op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sandhia's Roti, geef er een lekkere en gezonde salade bij.  Voor een pittiger smaak, probeer eens Faja Lobi Mango Chutney TrafasieFaja Lobi Nasi-Bami SambalFaja Lobi Roti Sambal Trafasie of Faja Lobi Madam Jeanete Piccalilly.

Variatietip: Bereid dit gerecht eens vegetarisch, raadpleeg Vegetarische Gerechten.          

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jan 7 september 2020 11:01
5/5
Eerlijke en snelle levering. Boek bevalt ons goed
Bram 27 februari 2020 14:00
5/5
5 sterren, bedankt ook voor de snelle levering!
Nilsie 25 juli 2018 14:08
5/5
Wauw heerlijke recepten bedankt voor de snelle ontvangst ik ga dit weekend ermee aan de gang ben verrast.
Tanja 9 november 2020 10:33
5/5
Deze roti met kip, masala, aardappeltjes en kousenband voor het eerst zelf gemaakt. Een echte sensatie en geslaagd bij de familie!
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Jerky 14 augustus 2020 12:40
5/5
Jullie Roti Masala en Pindakaas mijn favorieten echt zoals het hoort te zijn topproducten
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Snelle Surinaamse Roti (de favoriete roti van Nederland!)
  • STAP 1: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen. 5 eetlepels olie verhitten. eieren op matig vuur rondom bruin bakken en afscheppen.
  • STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
  • STAP 4: 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, aardappels, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en gebakken hardgekookte eieren toevoegen en omscheppen.
  • STAP 5: Het water erover schenken, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, 15 minuten op matig vuur laten sudderen.  
Ingrediënten
- 4 eieren - zonnebloemolie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 400 gr kippendijenfilet - Maak een keuze uit één van de volgende 3 populaire (vers bereide) woksauzen of varieer eens daarmee: - 1. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie of - 2. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal of - 3. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Dési Masala  - ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 200 gr aardappels in partjes (voorgekookte) - 150 gr kousenband of sperzienbonen - 1 kop (150 ml) water - eventueel plakje Madam Jeanette peper (voor een pittiger smaak) - 1 pak Faja Lobi Sandhia's Roti (4 stuks échte Sandhia's roti)