Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)

Home Recepten
Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele...
Afbeelding van Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)
Afbeelding van Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • n, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin enkele minuten lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Wok garnalen toevoegen en enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), piment, gember, Trassie Trafasie, Aromat (bouillonpoeder), Madam Jeanette peper en tomaat (in partjes) hieraan toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Tenslotte het water toevoegen, omscheppen en ruim 5 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
  • STAP 5: De laatste minuut selderij (gehakt) toevoegen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Masala Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Faja Lobi Sandhia's Roti of Surinaams Puntje.

Variatietip: Varieer de garnalen met vis, kip of vleesvervangers.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jan 7 september 2020 11:01
5/5
Eerlijke en snelle levering. Boek bevalt ons goed
Bram 27 februari 2020 14:00
5/5
5 sterren, bedankt ook voor de snelle levering!
Nilsie 25 juli 2018 14:08
5/5
Wauw heerlijke recepten bedankt voor de snelle ontvangst ik ga dit weekend ermee aan de gang ben verrast.
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Peter 24 augustus 2020 09:20
5/5
Gebruikt als smaakmaker in zoveel gerechten. Je kan alles je eigen touch geven!
Ashna 18 augustus 2020 10:17
5/5
Als de recepten smaken alsof mama het in Suriname maakt weet je dat je goed zit. 5 sterren voor Faja Lobi
Til 14 augustus 2020 12:38
5/5
Geproefd, beleefd en ervaren. Alsof ik in Suriname ben!
J 10 augustus 2020 10:51
5/5
new website echt een topper veel beter en gebruikersvriendelijker. Vanaaf de chicken javaan na lange tijd weer maken super zin an
Sish 5 augustus 2020 08:35
5/5
Wat een verbetering! Echt in alle opzichten een ontzettend fijne en mooie website.
Jimmy 21 juli 2020 09:03
5/5
Sinds 2004 grootgebruiker Faja Lobiiiiiiiiiii!! Denk dat we iedere smaak al hebben gehad, niet direct een favoriet want met 1 product kan je zoveel recepten van jullie gebruiken ga daar voor al mee door. Kookboek delen 3, 4 en 5 nu in huis, over 50 jaar gaan die mij miljonair maken hahaha ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)
  • n, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin enkele minuten lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Wok garnalen toevoegen en enkele minuten wokken.
  • STAP 3: Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), piment, gember, Trassie Trafasie, Aromat (bouillonpoeder), Madam Jeanette peper en tomaat (in partjes) hieraan toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Tenslotte het water toevoegen, omscheppen en ruim 5 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
  • STAP 5: De laatste minuut selderij (gehakt) toevoegen.
Ingrediënten
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 2 uien - 4 teentjes knoflook - 400 gram wok garnalen (medium)  - 1 el Faja Lobi Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala) - ½ tl piment (gemalen) - ½ tl gember (gemalen) - 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 1 el Knorr Aromat (bouillonpoeder) - stukje Madam Jeanette peper - 1 verse tomaat - ½ kop (75 ml) water  - 2 takjes selderij