Vega Saucijzenbroodjes Trafasie

Home Recepten
Vega Saucijzenbroodjes Trafasie
Afbeelding van Vega Saucijzenbroodjes Trafasie
Afbeelding van Vega Saucijzenbroodjes Trafasie

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vega Saucijzenworstjes:

  • STAP 1: Vegetarische gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), knoflook (geperst), pimentpoeder, Madam Jeanette peper, de eieren en paneermeel; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Eventueel meer paneermeel gebruiken voor een betere binding. Vorm hiervan kleine vega saucijzenworstjes.

2. Vega Saucijzenbroodjes Trafasie:

  • STAP 2: 2 eieren klutsen; bestrijk de binnenkant van het bladerdeeg (ontdooid) met de geklutste eieren. Leg een vega saucijzenworstje op elk bladerdeeg, vouw het dubbel en druk de randen met een vork goed aan. Laat ze 10 minuten afgedekt rusten in de koelkast; bestrijk ze daarna met de geklutste eieren.

3. Oven:

  • STAP 3: De vega saucijzenbroodjes in een voorverwarmde oven 20-25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's broodjes: Sandhia's Broodjes en Kookvideo's.

Serveertip: Voor serveren enkele minuten in de oven opwarmen.

Variatietip: Varieer het vegetarisch gehakt met kipgehakt.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Rianne 10 november 2020 08:19
5/5
Jullie saucijzenbroodjes zijn formidabel
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?
Jan 24 november 2020 09:55
5/5
BAKMIXEN ontvangen wauw!!!!! Marmercake direct gelukt, keksi en eksi ga ik dit weekend maken.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vega Saucijzenbroodjes Trafasie

1. Vega Saucijzenworstjes:

  • STAP 1: Vegetarische gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), knoflook (geperst), pimentpoeder, Madam Jeanette peper, de eieren en paneermeel; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Eventueel meer paneermeel gebruiken voor een betere binding. Vorm hiervan kleine vega saucijzenworstjes.

2. Vega Saucijzenbroodjes Trafasie:

  • STAP 2: 2 eieren klutsen; bestrijk de binnenkant van het bladerdeeg (ontdooid) met de geklutste eieren. Leg een vega saucijzenworstje op elk bladerdeeg, vouw het dubbel en druk de randen met een vork goed aan. Laat ze 10 minuten afgedekt rusten in de koelkast;bestrijk ze daarna met de geklutste eieren.

3. Oven:

  • STAP 3: De vega saucijzenbroodjes in een voorverwarmde oven 20-25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- 1. Vega Saucijzenworstjes: - 300 gr Garden Gourmet Sensational gehakt vegetarisch (supermarkt) - 1 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 teentjes knoflook - ½ tl pimentpoeder - ½ - 1 tl Madam Jeanette peper (geraspt) - 2 eieren - 100 gr paneermeel - 2. Vega Saucijzenbroodjes Trafasie: - 2 eieren - 1 pak (á 450 gram) bladerdeeg (roomboter, diepvries)