Yangtori Speciaal (speciale saté met honing en pinda sambel)

Home Recepten
Yangtori Speciaal (speciale saté met honing en pinda s...
Afbeelding van Yangtori Speciaal (speciale saté met honing en pinda sambel)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Yangtori Speciaal:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
  • STAP 4: Glaceer met de honing en schenkPinda SambelTrafasie erover.

2. Pinda Sambel Trafasie: Zie ReceptPinda SambelTrafasie

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk de Pinda Sambel over de Yangtori.

Variatietip: Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lieke 14 december 2020 07:42
5/5
De cakemixen zijn super, alle drie nu gemaakt en gelukt aan de hand van de kookvideo's. Morgen staat de nieuwe Surinaamse Bami recept met Yangtori op het menu mmm
The 11 december 2020 12:56
5/5
Yangtori wauw
Alida 5 maart 2021 17:11
5/5
Moksie Speciaal Marinade echt best of the best
Aniz 3 februari 2021 11:10
5/5
Hoe meer moksie speciaal recepten hoe beter. fijne marinade
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Willem 29 juli 2019 16:29
5/5
Roti Masala Speciaal Trafasie 360 weer te koop bij AH XL met nog veel meer producten!!!!!
Liza Yvonne Kramer 1 november 2018 14:54
5/5
Ik wil het 1 speciale kookboekje van Surinaamse eten bestellen .
Zaterdag 12 april 2021 08:39
5/5
Zaterdag gemaakt: Sandhia’s Javaanse Saté met Ketjap Chicken Roti Wrap, daverend succes bij het gezin :)))
Arnold 9 maart 2021 09:26
5/5
Echt waar gewoon lekker frietjes met een sate en jullie pinda sambel damn wat een klassieker met een twist.
Sjo 20 november 2020 10:01
5/5
Heerlijk al die nieuwe recepten, deze bami met javaanse sate gelijk gemaakt en weer toppie. Schuif al die nieuwe recepten maar door hoor, hoe meer hoe beter.
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Rudy 7 september 2018 11:00
5/5
Vanavond de heerlijke Nasi gerechten met Sate bereiden met de lekkere Faja Lobi Zuurgoed erbij, gaat een groot feestje wordennnnn !!
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
AA 11 januari 2021 08:50
5/5
Friet met jullie pinda sambel echt formidabel!!!!!
Test 1 mei 2020 10:49
5/5
FAJA LOBI Pinda Sambel Trafasie 200 gram geweldig
Nikkie Peters 23 april 2019 08:52
5/5
Nou, ik heb Sandhia's Recepten Deel 5 als gift ontvangen, in een geweldige doos. Tot dit moment, kende ik Faja Lobi nog niet, maar ben ik al mijn hele leven een echte lekkerbek en pak i k elke dag zo culinair mogelijk uit in de keuken voor ons gezin, daarom lusten mijn kinderen letterlijk ALLES. Afgelopen zaterdag de Nasi Trafasie met Moksie Metie bereid, en de Baka Bana met Faja Lobi Pinda Sambel, WAUW WAUW WAUW, wat een smaaksensatie, wat een lust voor de tong en wat een voldoening om dit te maken en je het gevoel krijgt dat je als een echte kok bezig bent. Vanochtend lekker allemaal pagina's apart gezet, ik ga nog veel meer maken en wow zoveel fans, ik volg jullie gelijk op insta fb en YouTube, hulde voor dit merk en deze familie die zeker een recensie verdient! :) ...
Mark 14 mei 2021 09:43
5/5
5 sterren
Gerard 14 mei 2021 08:28
5/5
Surprisebox met kookboek cadeau ontvangen, wauw! Heb een mijn kookboek account aangemaakt, waardoor ik het nu ook digitaal kan bewaren en via de app kan verzamelen :)
Lidya 14 mei 2021 08:24
5/5
Pruimentaart was echt heerlijk om te maken, hele huis geurt!
Fientje 12 mei 2021 10:53
5/5
Ik reageer altijd op posts van jullie, en blijf het zeggen: een heerlijk bedrijf en net zo heerlijke recepten altijd.
Carmen 12 mei 2021 10:51
5/5
Echt geweldige masala recepten hebben jullie!
Alie 10 mei 2021 12:12
5/5
TOP!
Dewi 10 mei 2021 07:58
5/5
5 sterren voor de presentatie en 10 voor de inhoudelijk sterke en altijd werkende recepten! En 10 voor de mooie surprisebox.
Alicia 10 mei 2021 07:53
5/5
Super makkelijke groentesalade! Verwerkt in mijn dieet. Kunnen jullie meer dieet gerelateerde recepten maken?
Andre 9 mei 2021 11:01
5/5
Frietje met kipspiesjes op z'n faja lobi was weer een toppertje van een recept
Nance 9 mei 2021 10:18
5/5
Top surprisebox wat een box zeg!
Linda Broeders 8 mei 2021 20:49
5/5
Onze kindjes van 7, 5 en 1 jaar zijn dol op de keuken van Sandhia's recepten. We hebben al vele recepten uitgeprobeerd en traditie is de Surinaamse bami gaat altijd mee naar de camping :) Het hele gezin en fam, vrienden smullen ervan! ...
Belinda 7 mei 2021 16:53
5/5
Mooi boek in een mooie box en dan ook nog eens de surprisebox als giftdoos.
Eduardo 6 mei 2021 09:04
5/5
Ik geef dit boek 10 sterren, zoals velen, kan ook niet anders met zoveel fans die jullie blij maken met alle heerlijke recepten.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Yangtori Speciaal (speciale saté met honing en pinda sambel)

1. Yangtori Speciaal:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
  • STAP 4: Glaceer met de honing en schenk Pinda Sambel Trafasie erover.

2. Pinda Sambel Trafasie: Zie Recept Pinda Sambel Trafasie

Ingrediënten
- 1. Yangtori Speciaal: - 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 el rijstwijn - 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt) - satéstokjes - honing - 2. Pinda Sambel Trafasie: Zie Recept Pinda Sambel