Nieuws

Home Nieuws Een culinair nieuwjaar?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Een culinair nieuwjaar?

Meer sporten, afvallen, gezonder leven, het zijn een aantal nieuwjaarsvoornemens die ieder jaar populair zijn. Je hoeft je levensstijl echter niet radicaal om te gooien, consistentie het hele jaar door zorgt voor een balans van gezond leven en af en toe de remmen los kunnen laten. Onze ideeën voor nieuwjaarsvoornemens maken het je namelijk heel gemakkelijk om er het hele jaar voordeel van te hebben. Te beginnen met onze easy-to-use recepten met kookvideo's, en je inspireren om verantwoord, afwisselend en gezond te eten. Of laat je inspireren met ons weekemenu

Gun jezelf lekker eten

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en hoe kan dat beter dan jezelf iedere dag lekker eten te gunnen. De avondmaaltijd heeft alles in zich om je dag te maken en er extra glans aan te geven. Lekker eten combineer je met een gemakkelijke bereiding en er is keuze genoeg voor iedereen. Bijvoorbeeld met een uitgebreid aanbod van vegetarische gerechten net als met heerlijke soepen of met smaakvolle rijstgerechten.

Maak het jezelf gemakkelijk: bespaar tijd

Een ander idee om je te inspireren met nieuwjaarsvoornemens is jezelf voortaan tijd te besparen door voor extra gemak te kiezen. Je houdt meer vrije tijd over als je niet uren in de keuken hoeft te staan. Maak het jezelf gemakkelijk door bijvoorbeeld eenpansgerechten of tafel te zetten of gerechten te kiezen die snel klaar zijn, zoals Snelle Woknoodles.

Geef het leven kleur

De eerste maanden van het jaar zijn vaak niet het meest spectaculair. De feestdagen zijn achter de rug en je zit alweer vol met nieuwe plannen. Maak maar eens deze kleurrijke gerechten die passen bij je nieuwe voornemens, zoals Macaroni met Fa Chong of Creoolse huzarensalade. Wist je dat snacks gezond kunnen zijn voor je geestelijke welzijn? Je fleurt helemaal op na het eten van Loaded FrietjeAnders!

Een culinair nieuwjaar?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie